F.sta Νεοφερμένο μέλος Η F.sta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2020 στις 01:54 Η F.sta έγραψε: #1 11-07-20 01:54 Καλησπέρα! Καλά αποτελέσματα σε όλους! Τελικά έχουμε κάποια "σοβαρή" εκτίμηση για τις βάσεις στο πεδίο μας; (οσο σοβαρή μπορεί να είναι αφού τίποτα δεν μπορεί να προβλέψει επακριβώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SomeoneGR Νεοφερμένο μέλος Η SomeoneGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2020 στις 21:24 Η SomeoneGR: #2 17-07-20 21:24 Λένε αυξομειώσεις ανάλογα με την σχολή. Τώρα ποιος ξέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα! Καλά αποτελέσματα σε όλους! Τελικά έχουμε κάποια "σοβαρή" εκτίμηση για τις βάσεις στο πεδίο μας; (οσο σοβαρή μπορεί να είναι αφού τίποτα δεν μπορεί να προβλέψει επακριβώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SomeoneGR Νεοφερμένο μέλος Η SomeoneGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2020 στις 21:24 Η SomeoneGR: #2 17-07-20 21:24 Λένε αυξομειώσεις ανάλογα με την σχολή. Τώρα ποιος ξέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λένε αυξομειώσεις ανάλογα με την σχολή. Τώρα ποιος ξέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.