angies Νεοφερμένο μέλος Η angies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2022 στις 12:06 Η angies έγραψε: #1 06-01-22 12:06 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εσωτερική διαμονή στις σχολές Αξιωματικών της Πυροσβεστικής,της Αστυνομίας και του Λιμενικού; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2022 στις 12:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 06-01-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από angies: Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εσωτερική διαμονή στις σχολές Αξιωματικών της Πυροσβεστικής,της Αστυνομίας και του Λιμενικού; Click για ανάπτυξη... νομιζω ναι... αφου ειναι υποχρεωτικο κομματι της εκπαιδευσης τους εδω υπαρχει στην σσας που ειναι πιο λαιτ οι γιατροι Guest 488121 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2022 στις 13:48 Ο Guest 488121: #3 06-01-22 13:48 Αρχική Δημοσίευση από angies: Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εσωτερική διαμονή στις σχολές Αξιωματικών της Πυροσβεστικής,της Αστυνομίας και του Λιμενικού; Click για ανάπτυξη... Στην πυροσβεστική από το 2ο έτος μένεις έξω. Στις άλλες 2 μένεις μέσα και στα 4 έτη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Xristina06. Eleni123- alexandros_isaa adtor mariapanagiotou giorgis18 thewitcher mathitisglykeiou georgia??? Giorgakys Maria235 mitsos06 panosdoum Student_21 iiTzArismaltor_ Kolptsres vbvbvbv kontiki vadilis12@ KALA1 tasos7 Γιώργος Ζ Arianara S3 dimitrark kostas1233 Xorxeinact abc1234 Rozpanthiras phoni aikdi pan Stamatia Aggelikiiii shadow Antzie tolis ΠόπηΤς Kostas568 oups Maria• Vasaki Nickymtss spiroskrokidis5@gmai Kemi Flocky Giii Nino angies το κοριτσι του μαη TakSimeon Nikos05 ag97 SlimShady Tzwrtzina! tsiobieman constansn Marioskops Σωτηρία Nala Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εσωτερική διαμονή στις σχολές Αξιωματικών της Πυροσβεστικής,της Αστυνομίας και του Λιμενικού;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2022 στις 12:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 06-01-22 12:14 Αρχική Δημοσίευση από angies: Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εσωτερική διαμονή στις σχολές Αξιωματικών της Πυροσβεστικής,της Αστυνομίας και του Λιμενικού; Click για ανάπτυξη... νομιζω ναι... αφου ειναι υποχρεωτικο κομματι της εκπαιδευσης τους εδω υπαρχει στην σσας που ειναι πιο λαιτ οι γιατροι Guest 488121 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2022 στις 13:48 Ο Guest 488121: #3 06-01-22 13:48 Αρχική Δημοσίευση από angies: Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εσωτερική διαμονή στις σχολές Αξιωματικών της Πυροσβεστικής,της Αστυνομίας και του Λιμενικού; Click για ανάπτυξη... Στην πυροσβεστική από το 2ο έτος μένεις έξω. Στις άλλες 2 μένεις μέσα και στα 4 έτη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από angies: Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εσωτερική διαμονή στις σχολές Αξιωματικών της Πυροσβεστικής,της Αστυνομίας και του Λιμενικού; Click για ανάπτυξη... νομιζω ναι... αφου ειναι υποχρεωτικο κομματι της εκπαιδευσης τους εδω υπαρχει στην σσας που ειναι πιο λαιτ οι γιατροι
Guest 488121 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2022 στις 13:48 Ο Guest 488121: #3 06-01-22 13:48 Αρχική Δημοσίευση από angies: Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εσωτερική διαμονή στις σχολές Αξιωματικών της Πυροσβεστικής,της Αστυνομίας και του Λιμενικού; Click για ανάπτυξη... Στην πυροσβεστική από το 2ο έτος μένεις έξω. Στις άλλες 2 μένεις μέσα και στα 4 έτη.
Αρχική Δημοσίευση από angies: Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εσωτερική διαμονή στις σχολές Αξιωματικών της Πυροσβεστικής,της Αστυνομίας και του Λιμενικού; Click για ανάπτυξη... Στην πυροσβεστική από το 2ο έτος μένεις έξω. Στις άλλες 2 μένεις μέσα και στα 4 έτη.