ervis02 Νεοφερμένο μέλος Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:32 Ο ervis02 έγραψε: #1 29-08-09 16:32 Πεδια τωρα τελειωνω το γυμνασιο αλα εχω δυο μαθηματα για σεπτεμβριο δηλαδη για τωρα και θελω να γραφτω σιβιτανιδειο στο επαλ στη καλλιθεα,πιγα και ρωτησα και μ ειπανε μολισ παρισ το απολυτηριο απο το γυμνασιο ελα αμεσος εδω να γραφτεισ πεζι διλαδι οταν παω να γραφτω να μου πουνε οτι δεν εχουμε αλλες θεσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο Mariosxania: #2 29-08-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από ervis02: Πεδια τωρα τελειωνω το γυμνασιο αλα εχω δυο μαθηματα για σεπτεμβριο δηλαδη για τωρα και θελω να γραφτω σιβιτανιδειο στο επαλ στη καλλιθεα,πιγα και ρωτησα και μ ειπανε μολισ παρισ το απολυτηριο απο το γυμνασιο ελα αμεσος εδω να γραφτεισ πεζι διλαδι οταν παω να γραφτω να μου πουνε οτι δεν εχουμε αλλες θεσεις? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν παίζει αλλά προσπάθησε να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο sxetlant έγραψε: #3 31-08-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Οχι δεν παίζει αλλά προσπάθησε να περάσεις... Click για ανάπτυξη... Βασικά Μάριε παίζει!Στο δικό μου επειδή ήταν το μοναδικό ΕΠΑΛ της περιοχής μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία σταματούσαν τις εγγραφές λόγο μεγάλου αριθμού παιδιών!Και επειδή η Σιβιτανίδειος παίρνει πολλά παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχει θέσεις!!!!!!Γι αυτό φίλε μόλις περάσεις να πας αμέσως να γραφτείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ervis02 Νεοφερμένο μέλος Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:28 Ο ervis02 έγραψε: #4 31-08-09 02:28 με το πρωτο τρενο που θα περασι φιλε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Ο Mariosxania: #5 31-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Βασικά Μάριε παίζει!Στο δικό μου επειδή ήταν το μοναδικό ΕΠΑΛ της περιοχής μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία σταματούσαν τις εγγραφές λόγο μεγάλου αριθμού παιδιών!Και επειδή η Σιβιτανίδειος παίρνει πολλά παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχει θέσεις!!!!!!Γι αυτό φίλε μόλις περάσεις να πας αμέσως να γραφτείς!!! Click για ανάπτυξη... Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:55 Ο sxetlant έγραψε: #6 31-08-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!Εσείς όμως εκεί είστε οι καλύτεροι!:no1: !!!Ναι είναι πολύ καλό να συνεχίσει ετσι!Και θα συνεχίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:29 Η MariaLoveItaly: #7 03-07-15 23:29 Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:46 Η Akatanomasty: #8 03-07-15 23:46 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 03:39 Η MariaLoveItaly: #9 04-07-15 03:39 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PINELOPI1234 Νεοφερμένο μέλος Η PINELOPI1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:42 Η PINELOPI1234: #10 09-05-16 16:42 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Click για ανάπτυξη... Καλό πρέπει να είναι 2 γνωστές μου έχουν τελειώσει κάτι με καλλυντικά φαρμάκων κάπως έτσι λέγεται και τώρα δουλεύουν σε φαρμακείο(βέβαια με μέσο δηλαδή οι γονείς τους έχουν κάποιους γνωστούς στα φαρμακεία και είπαν να δουλέψουν και τα παιδιά τους)χαχα αλλά εντάξει σε κάτι τέτοιο αν τελειώσεις κάτι νομίζω βρίσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πεδια τωρα τελειωνω το γυμνασιο αλα εχω δυο μαθηματα για σεπτεμβριο δηλαδη για τωρα και θελω να γραφτω σιβιτανιδειο στο επαλ στη καλλιθεα,πιγα και ρωτησα και μ ειπανε μολισ παρισ το απολυτηριο απο το γυμνασιο ελα αμεσος εδω να γραφτεισ πεζι διλαδι οταν παω να γραφτω να μου πουνε οτι δεν εχουμε αλλες θεσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο Mariosxania: #2 29-08-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από ervis02: Πεδια τωρα τελειωνω το γυμνασιο αλα εχω δυο μαθηματα για σεπτεμβριο δηλαδη για τωρα και θελω να γραφτω σιβιτανιδειο στο επαλ στη καλλιθεα,πιγα και ρωτησα και μ ειπανε μολισ παρισ το απολυτηριο απο το γυμνασιο ελα αμεσος εδω να γραφτεισ πεζι διλαδι οταν παω να γραφτω να μου πουνε οτι δεν εχουμε αλλες θεσεις? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν παίζει αλλά προσπάθησε να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο sxetlant έγραψε: #3 31-08-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Οχι δεν παίζει αλλά προσπάθησε να περάσεις... Click για ανάπτυξη... Βασικά Μάριε παίζει!Στο δικό μου επειδή ήταν το μοναδικό ΕΠΑΛ της περιοχής μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία σταματούσαν τις εγγραφές λόγο μεγάλου αριθμού παιδιών!Και επειδή η Σιβιτανίδειος παίρνει πολλά παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχει θέσεις!!!!!!Γι αυτό φίλε μόλις περάσεις να πας αμέσως να γραφτείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ervis02 Νεοφερμένο μέλος Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:28 Ο ervis02 έγραψε: #4 31-08-09 02:28 με το πρωτο τρενο που θα περασι φιλε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Ο Mariosxania: #5 31-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Βασικά Μάριε παίζει!Στο δικό μου επειδή ήταν το μοναδικό ΕΠΑΛ της περιοχής μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία σταματούσαν τις εγγραφές λόγο μεγάλου αριθμού παιδιών!Και επειδή η Σιβιτανίδειος παίρνει πολλά παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχει θέσεις!!!!!!Γι αυτό φίλε μόλις περάσεις να πας αμέσως να γραφτείς!!! Click για ανάπτυξη... Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:55 Ο sxetlant έγραψε: #6 31-08-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!Εσείς όμως εκεί είστε οι καλύτεροι!:no1: !!!Ναι είναι πολύ καλό να συνεχίσει ετσι!Και θα συνεχίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:29 Η MariaLoveItaly: #7 03-07-15 23:29 Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:46 Η Akatanomasty: #8 03-07-15 23:46 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 03:39 Η MariaLoveItaly: #9 04-07-15 03:39 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PINELOPI1234 Νεοφερμένο μέλος Η PINELOPI1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:42 Η PINELOPI1234: #10 09-05-16 16:42 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Click για ανάπτυξη... Καλό πρέπει να είναι 2 γνωστές μου έχουν τελειώσει κάτι με καλλυντικά φαρμάκων κάπως έτσι λέγεται και τώρα δουλεύουν σε φαρμακείο(βέβαια με μέσο δηλαδή οι γονείς τους έχουν κάποιους γνωστούς στα φαρμακεία και είπαν να δουλέψουν και τα παιδιά τους)χαχα αλλά εντάξει σε κάτι τέτοιο αν τελειώσεις κάτι νομίζω βρίσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ervis02: Πεδια τωρα τελειωνω το γυμνασιο αλα εχω δυο μαθηματα για σεπτεμβριο δηλαδη για τωρα και θελω να γραφτω σιβιτανιδειο στο επαλ στη καλλιθεα,πιγα και ρωτησα και μ ειπανε μολισ παρισ το απολυτηριο απο το γυμνασιο ελα αμεσος εδω να γραφτεισ πεζι διλαδι οταν παω να γραφτω να μου πουνε οτι δεν εχουμε αλλες θεσεις? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν παίζει αλλά προσπάθησε να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο sxetlant έγραψε: #3 31-08-09 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Οχι δεν παίζει αλλά προσπάθησε να περάσεις... Click για ανάπτυξη... Βασικά Μάριε παίζει!Στο δικό μου επειδή ήταν το μοναδικό ΕΠΑΛ της περιοχής μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία σταματούσαν τις εγγραφές λόγο μεγάλου αριθμού παιδιών!Και επειδή η Σιβιτανίδειος παίρνει πολλά παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχει θέσεις!!!!!!Γι αυτό φίλε μόλις περάσεις να πας αμέσως να γραφτείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ervis02 Νεοφερμένο μέλος Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:28 Ο ervis02 έγραψε: #4 31-08-09 02:28 με το πρωτο τρενο που θα περασι φιλε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Ο Mariosxania: #5 31-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Βασικά Μάριε παίζει!Στο δικό μου επειδή ήταν το μοναδικό ΕΠΑΛ της περιοχής μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία σταματούσαν τις εγγραφές λόγο μεγάλου αριθμού παιδιών!Και επειδή η Σιβιτανίδειος παίρνει πολλά παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχει θέσεις!!!!!!Γι αυτό φίλε μόλις περάσεις να πας αμέσως να γραφτείς!!! Click για ανάπτυξη... Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:55 Ο sxetlant έγραψε: #6 31-08-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!Εσείς όμως εκεί είστε οι καλύτεροι!:no1: !!!Ναι είναι πολύ καλό να συνεχίσει ετσι!Και θα συνεχίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:29 Η MariaLoveItaly: #7 03-07-15 23:29 Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:46 Η Akatanomasty: #8 03-07-15 23:46 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 03:39 Η MariaLoveItaly: #9 04-07-15 03:39 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PINELOPI1234 Νεοφερμένο μέλος Η PINELOPI1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:42 Η PINELOPI1234: #10 09-05-16 16:42 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Click για ανάπτυξη... Καλό πρέπει να είναι 2 γνωστές μου έχουν τελειώσει κάτι με καλλυντικά φαρμάκων κάπως έτσι λέγεται και τώρα δουλεύουν σε φαρμακείο(βέβαια με μέσο δηλαδή οι γονείς τους έχουν κάποιους γνωστούς στα φαρμακεία και είπαν να δουλέψουν και τα παιδιά τους)χαχα αλλά εντάξει σε κάτι τέτοιο αν τελειώσεις κάτι νομίζω βρίσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Οχι δεν παίζει αλλά προσπάθησε να περάσεις... Click για ανάπτυξη... Βασικά Μάριε παίζει!Στο δικό μου επειδή ήταν το μοναδικό ΕΠΑΛ της περιοχής μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία σταματούσαν τις εγγραφές λόγο μεγάλου αριθμού παιδιών!Και επειδή η Σιβιτανίδειος παίρνει πολλά παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχει θέσεις!!!!!!Γι αυτό φίλε μόλις περάσεις να πας αμέσως να γραφτείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ervis02 Νεοφερμένο μέλος Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:28 Ο ervis02 έγραψε: #4 31-08-09 02:28 με το πρωτο τρενο που θα περασι φιλε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Ο Mariosxania: #5 31-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Βασικά Μάριε παίζει!Στο δικό μου επειδή ήταν το μοναδικό ΕΠΑΛ της περιοχής μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία σταματούσαν τις εγγραφές λόγο μεγάλου αριθμού παιδιών!Και επειδή η Σιβιτανίδειος παίρνει πολλά παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχει θέσεις!!!!!!Γι αυτό φίλε μόλις περάσεις να πας αμέσως να γραφτείς!!! Click για ανάπτυξη... Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:55 Ο sxetlant έγραψε: #6 31-08-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!Εσείς όμως εκεί είστε οι καλύτεροι!:no1: !!!Ναι είναι πολύ καλό να συνεχίσει ετσι!Και θα συνεχίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:29 Η MariaLoveItaly: #7 03-07-15 23:29 Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:46 Η Akatanomasty: #8 03-07-15 23:46 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 03:39 Η MariaLoveItaly: #9 04-07-15 03:39 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PINELOPI1234 Νεοφερμένο μέλος Η PINELOPI1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:42 Η PINELOPI1234: #10 09-05-16 16:42 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Click για ανάπτυξη... Καλό πρέπει να είναι 2 γνωστές μου έχουν τελειώσει κάτι με καλλυντικά φαρμάκων κάπως έτσι λέγεται και τώρα δουλεύουν σε φαρμακείο(βέβαια με μέσο δηλαδή οι γονείς τους έχουν κάποιους γνωστούς στα φαρμακεία και είπαν να δουλέψουν και τα παιδιά τους)χαχα αλλά εντάξει σε κάτι τέτοιο αν τελειώσεις κάτι νομίζω βρίσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με το πρωτο τρενο που θα περασι φιλε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Ο Mariosxania: #5 31-08-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Βασικά Μάριε παίζει!Στο δικό μου επειδή ήταν το μοναδικό ΕΠΑΛ της περιοχής μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία σταματούσαν τις εγγραφές λόγο μεγάλου αριθμού παιδιών!Και επειδή η Σιβιτανίδειος παίρνει πολλά παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχει θέσεις!!!!!!Γι αυτό φίλε μόλις περάσεις να πας αμέσως να γραφτείς!!! Click για ανάπτυξη... Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:55 Ο sxetlant έγραψε: #6 31-08-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!Εσείς όμως εκεί είστε οι καλύτεροι!:no1: !!!Ναι είναι πολύ καλό να συνεχίσει ετσι!Και θα συνεχίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:29 Η MariaLoveItaly: #7 03-07-15 23:29 Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:46 Η Akatanomasty: #8 03-07-15 23:46 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 03:39 Η MariaLoveItaly: #9 04-07-15 03:39 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PINELOPI1234 Νεοφερμένο μέλος Η PINELOPI1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:42 Η PINELOPI1234: #10 09-05-16 16:42 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Click για ανάπτυξη... Καλό πρέπει να είναι 2 γνωστές μου έχουν τελειώσει κάτι με καλλυντικά φαρμάκων κάπως έτσι λέγεται και τώρα δουλεύουν σε φαρμακείο(βέβαια με μέσο δηλαδή οι γονείς τους έχουν κάποιους γνωστούς στα φαρμακεία και είπαν να δουλέψουν και τα παιδιά τους)χαχα αλλά εντάξει σε κάτι τέτοιο αν τελειώσεις κάτι νομίζω βρίσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Βασικά Μάριε παίζει!Στο δικό μου επειδή ήταν το μοναδικό ΕΠΑΛ της περιοχής μετά απο μία συγκεκριμένη ημερομηνία σταματούσαν τις εγγραφές λόγο μεγάλου αριθμού παιδιών!Και επειδή η Σιβιτανίδειος παίρνει πολλά παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχει θέσεις!!!!!!Γι αυτό φίλε μόλις περάσεις να πας αμέσως να γραφτείς!!! Click για ανάπτυξη... Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 12:55 Ο sxetlant έγραψε: #6 31-08-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!Εσείς όμως εκεί είστε οι καλύτεροι!:no1: !!!Ναι είναι πολύ καλό να συνεχίσει ετσι!Και θα συνεχίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:29 Η MariaLoveItaly: #7 03-07-15 23:29 Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:46 Η Akatanomasty: #8 03-07-15 23:46 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 03:39 Η MariaLoveItaly: #9 04-07-15 03:39 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PINELOPI1234 Νεοφερμένο μέλος Η PINELOPI1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:42 Η PINELOPI1234: #10 09-05-16 16:42 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Click για ανάπτυξη... Καλό πρέπει να είναι 2 γνωστές μου έχουν τελειώσει κάτι με καλλυντικά φαρμάκων κάπως έτσι λέγεται και τώρα δουλεύουν σε φαρμακείο(βέβαια με μέσο δηλαδή οι γονείς τους έχουν κάποιους γνωστούς στα φαρμακεία και είπαν να δουλέψουν και τα παιδιά τους)χαχα αλλά εντάξει σε κάτι τέτοιο αν τελειώσεις κάτι νομίζω βρίσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Οκ σόρρυ απλά εγώ από μια μικρή πόλη και δεν είχα πρόβλημα δεν το σκέφτηκα έτσι... P.S Πάντως χαίρομαι μακάρι να συνεχίσουν να προτιμάνε τα παιδιά την τεχνική εκπαίδευση... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!Εσείς όμως εκεί είστε οι καλύτεροι!:no1: !!!Ναι είναι πολύ καλό να συνεχίσει ετσι!Και θα συνεχίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:29 Η MariaLoveItaly: #7 03-07-15 23:29 Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:46 Η Akatanomasty: #8 03-07-15 23:46 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 03:39 Η MariaLoveItaly: #9 04-07-15 03:39 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PINELOPI1234 Νεοφερμένο μέλος Η PINELOPI1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:42 Η PINELOPI1234: #10 09-05-16 16:42 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Click για ανάπτυξη... Καλό πρέπει να είναι 2 γνωστές μου έχουν τελειώσει κάτι με καλλυντικά φαρμάκων κάπως έτσι λέγεται και τώρα δουλεύουν σε φαρμακείο(βέβαια με μέσο δηλαδή οι γονείς τους έχουν κάποιους γνωστούς στα φαρμακεία και είπαν να δουλέψουν και τα παιδιά τους)χαχα αλλά εντάξει σε κάτι τέτοιο αν τελειώσεις κάτι νομίζω βρίσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2015 στις 23:46 Η Akatanomasty: #8 03-07-15 23:46 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 03:39 Η MariaLoveItaly: #9 04-07-15 03:39 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PINELOPI1234 Νεοφερμένο μέλος Η PINELOPI1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:42 Η PINELOPI1234: #10 09-05-16 16:42 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Click για ανάπτυξη... Καλό πρέπει να είναι 2 γνωστές μου έχουν τελειώσει κάτι με καλλυντικά φαρμάκων κάπως έτσι λέγεται και τώρα δουλεύουν σε φαρμακείο(βέβαια με μέσο δηλαδή οι γονείς τους έχουν κάποιους γνωστούς στα φαρμακεία και είπαν να δουλέψουν και τα παιδιά τους)χαχα αλλά εντάξει σε κάτι τέτοιο αν τελειώσεις κάτι νομίζω βρίσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Για την Σιβιτανιδειο τι γνωμη εχετε? Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2015 στις 03:39 Η MariaLoveItaly: #9 04-07-15 03:39 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PINELOPI1234 Νεοφερμένο μέλος Η PINELOPI1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:42 Η PINELOPI1234: #10 09-05-16 16:42 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Click για ανάπτυξη... Καλό πρέπει να είναι 2 γνωστές μου έχουν τελειώσει κάτι με καλλυντικά φαρμάκων κάπως έτσι λέγεται και τώρα δουλεύουν σε φαρμακείο(βέβαια με μέσο δηλαδή οι γονείς τους έχουν κάποιους γνωστούς στα φαρμακεία και είπαν να δουλέψουν και τα παιδιά τους)χαχα αλλά εντάξει σε κάτι τέτοιο αν τελειώσεις κάτι νομίζω βρίσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Τα παιδιά που πάνε εκεί την αποκαλούν Sivitana College, φαντάζομαι για την αυστηρότητα και το υψηλό της επίπεδο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PINELOPI1234 Νεοφερμένο μέλος Η PINELOPI1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 9 Μαΐου 2016 στις 16:42 Η PINELOPI1234: #10 09-05-16 16:42 Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Click για ανάπτυξη... Καλό πρέπει να είναι 2 γνωστές μου έχουν τελειώσει κάτι με καλλυντικά φαρμάκων κάπως έτσι λέγεται και τώρα δουλεύουν σε φαρμακείο(βέβαια με μέσο δηλαδή οι γονείς τους έχουν κάποιους γνωστούς στα φαρμακεία και είπαν να δουλέψουν και τα παιδιά τους)χαχα αλλά εντάξει σε κάτι τέτοιο αν τελειώσεις κάτι νομίζω βρίσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από MariaLoveItaly: Χαχαχαχα! Οκ, δηλαδη ειναι καλο? Click για ανάπτυξη... Καλό πρέπει να είναι 2 γνωστές μου έχουν τελειώσει κάτι με καλλυντικά φαρμάκων κάπως έτσι λέγεται και τώρα δουλεύουν σε φαρμακείο(βέβαια με μέσο δηλαδή οι γονείς τους έχουν κάποιους γνωστούς στα φαρμακεία και είπαν να δουλέψουν και τα παιδιά τους)χαχα αλλά εντάξει σε κάτι τέτοιο αν τελειώσεις κάτι νομίζω βρίσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.