Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.

28-06-10

17:27
Τι πιστεύετε σχετικά με αυτό;Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο δεδομένου ότι παραπονιόμαστε για ανεργία να υπάρχουν πχ 9 παιδαγωγικά(άκουσον ακουσον) 7 ιατρικές καμιά 10αριά καθαρά οικονομικά . Δε θα έπρεπε να μειωθούν τέτοιοι αριθμοί;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chainsaw
Νεοφερμένο μέλος
Ο chainsaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σητεία (Λασιθίου). Έχει γράψει 61 μηνύματα.

28-06-10

17:42
Σωστος φιλε.Ισχυει οτι αναλογικα εχουμε τα περισσοτερα πανεπιστημια σε ολη την ευρωπη.Αυτο ειναι παραλογο.Ασε που συνεχως δημιουργουνται νεες σχολες οι οποιες αναμειγνυουν 3-4 κλαδους επιστημων,με αποτελεσμα να παρατηρειται μεγαλυτερος "συνωστισμος" στην αγορα εργασιας και κυριως να βγαινουν επαγγελματιες με ελλειπης γνωσεις.
Και σαν να μην φτανουν ολα αυτα δινονται τωρα και περισσοτερα εργασιακα δικαιωματα στους αποφοιτους των τει και των κολεγιων.
Η ριζα του κακου κατα την γνωμη μου ειναι οι πελατειακες σχεσεις που δυστυχως ανθιζουν στην χωρα μας και εφαρμοζονται και στις αδειοδοτησεις για την λειτουργια πανεπιστημιακων ιδρυματων,καθως και τα ελλειπη κριτηρια αξιολογησης.
Το σιγουρο παντως ειναι οτι πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα.
Και σαν να μην φτανουν ολα αυτα δινονται τωρα και περισσοτερα εργασιακα δικαιωματα στους αποφοιτους των τει και των κολεγιων.
Η ριζα του κακου κατα την γνωμη μου ειναι οι πελατειακες σχεσεις που δυστυχως ανθιζουν στην χωρα μας και εφαρμοζονται και στις αδειοδοτησεις για την λειτουργια πανεπιστημιακων ιδρυματων,καθως και τα ελλειπη κριτηρια αξιολογησης.
Το σιγουρο παντως ειναι οτι πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.