andyklad
Νεοφερμένο μέλος
Ο andyklad αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιος εδώ, μετά από έρευνα στο ίντερνετ κατέληξα πως εδώ είναι το μοναδικό μέρος που μπορώ να πάρω έγκυες απαντήσεις. Έδωσα φέτος πανελλήνιες από 2ο πεδίο και δυστυχώς έχασα για πολύ λίγο το 1.2 της εβε (14.6<14.73). Με ενδιαφέρουν μόνο οι πολιτικοί μηχανικοί και για αυτούς στον Βόλο βγάζω 14650 μόρια (~1000 παραπάνω από πέρυσι, κατά 99% περνάω εκεί). Ωστόσο παρολου που μαλλον έχω συγκεντρώσει αρκετά μόρια και για την φετινη βάση της Πάτρας (14650 και για εκεί ) δεν θα μπορέσω να την δήλωσω καν λόγω της εβε. Είμαι ενήμερος για τις βάσεις μεταγραφής των τελευταίων ετών για τις σχολές της Πάτρας και πως αρκετές φορές ο τελευταίος εισάγεται και με 0 μόρια μεταγραφής. Έχω πιστεύετε πιθανότητες για μεταγραφή με 0 μόρια? Το γνωρίζω πως το επίπεδο των σχολών είναι πολύ παρόμοιο απλά είμαι από Κόρινθο και η Πάτρα βολεύει σίγουρα λόγω απόστασης, συν ότι θα ήθελα να έχω ένα λίγο καλύτερο πρώτο πτυχίο. Επίσης, αν δεν περάσω τώρα το φθινόπωρο, αξίζει να ξαναπροσπαθήσω στο τέλος της χρονιάς με τις κατ εξαίρεση μεταγραφές (τοτε, ακόμα και για ΑΠΘ?)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.