Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.428 εγγεγραμμένα μέλη και 3.562.159 μηνύματα σε 105.934 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 313 άτομα.
ΚαλημεραΚαλησπέρα . Έδωσα φέτος πανελλήνιες και πέρασα πολιτικών μηχανικών . Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με σχέδιο . Όχι ότι το μισώ , απλώς δεν έχω ιδέα τι παίζει. Με τα σχήματα στην φυσική ας πούμε είχα καλή σχέση . Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα μπορώ να ανταπεξελθω στην σχολή ξεκινώντας απ' το 0 όσον αφορά το σχέδιο . Επίσης όποιος ξέρει , θα υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στην σχολή ;
Μόνο αυτοί που μπαίνουν από επαλ ξέρουν. 2 μαθηματα θα χεις υποχρεωτικά με το χέρι και μετά τελειωσεςΚαλησπέρα . Έδωσα φέτος πανελλήνιες και πέρασα πολιτικών μηχανικών . Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με σχέδιο . Όχι ότι το μισώ , απλώς δεν έχω ιδέα τι παίζει. Με τα σχήματα στην φυσική ας πούμε είχα καλή σχέση . Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα μπορώ να ανταπεξελθω στην σχολή ξεκινώντας απ' το 0 όσον αφορά το σχέδιο . Επίσης όποιος ξέρει , θα υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στην σχολή ;