Σχέδιο και τμημα πολιτικων μηχανικων

Lia 2006

Νεοφερμένο μέλος

Η Lia 2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
Καλησπέρα . Έδωσα φέτος πανελλήνιες και πέρασα πολιτικών μηχανικών . Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με σχέδιο . Όχι ότι το μισώ , απλώς δεν έχω ιδέα τι παίζει. Με τα σχήματα στην φυσική ας πούμε είχα καλή σχέση . Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα μπορώ να ανταπεξελθω στην σχολή ξεκινώντας απ' το 0 όσον αφορά το σχέδιο . Επίσης όποιος ξέρει , θα υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στην σχολή ;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.039 μηνύματα.
Καλησπέρα . Έδωσα φέτος πανελλήνιες και πέρασα πολιτικών μηχανικών . Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με σχέδιο . Όχι ότι το μισώ , απλώς δεν έχω ιδέα τι παίζει. Με τα σχήματα στην φυσική ας πούμε είχα καλή σχέση . Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα μπορώ να ανταπεξελθω στην σχολή ξεκινώντας απ' το 0 όσον αφορά το σχέδιο . Επίσης όποιος ξέρει , θα υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στην σχολή ;
Καλημερα
Το γραμικο σχεδιο ειναι η γλωσσα των πολιτικων μηχανικων... αυτοι δεν πολυμιλανε με λογια αλλα με σχεδιο.. και οταν ειναι να μιλησουν απλωνουν πρωτα το σχεδιο κατω...διοτι αυτο ειναι οι χιλιες λεξεις... και δεν εχει δεν καταλαβα και το σπιτι επεσε.
Δεν ειναι δυσκολο και δεν το κανουν με το χερι..autocad το λενε το εργαλειο τους
Αν εχεις υπολογιστη ( αν δεν εχεις θα πρεπει να παρεις ενα ζωηρο με 15,6 οθονη) και εχεις και 30€ παρε τα παρακατω βιντεομαθημτα να γινεις αστερι πριν το εξαμηνο. Ενδιαφερον παιχνιδακι θα ειναι μετα.
Καθε εξαμηνο θα εχεις να σχεδιασεις κατι ,οχι ως εκμαθηση του cad αλλα ως εργασια ή εργαστηριο

Τελευταία επεξεργασία:

Cade

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.
Μόνο αυτοί που μπαίνουν από επαλ ξέρουν. 2 μαθηματα θα χεις υποχρεωτικά με το χέρι και μετά τελειωσες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια