Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ναι ναι! μου εχει τυχει! μια συμμαθητρια ολο γληφει αλλα στο τελος δεν θα καταφερει απολυτος τιποτα! το θεμα ειναι να σε συμπαθει καποιος γι αυτο που εισαι και οχι γι αυτο που δειχνεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Είχα ένα δάσκαλο στο Δημοτικό που με συμπαθούσε ιδιαίτερα και μάλιστα είχαμε παίξει πατέρα και γιο σε κάποιο θεατρικό τότε!

Και αργότερα στο Λύκειο την καθηγήτρια της Φυσικής...αυστηρή και απαιτητική γυναίκα εντός της αίθουσας,η "στριμμένη",η "ανικανοποίητη απ'τον άντρα της" κατά τους πολλούς που όμως ήταν μια χαρά άνθρωπος και είχαμε καλή χημεία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

αλλο που εγω δν τον χωνευω...καλος ειναι οταν του σπαω τα νευρα κ με βγαζει εξω χωρις απουσια!
παλι με αντιπαθει η φιλολογος της λογοτεχνιας,που με κατεβαζει συνεχεια ενω της παω ασκησεις κτλ
και η αλλη η αχωνευτη που μας κανει γεωγραφια...
δεν με εχουν αφησει να πω μια φορα μαθημα-.-
Muxu Su
Διάσημο μέλος

Όλοι μου λένε ότι οι καθηγητές σε συμπαθουν αλλά εντάξει εγώ πιστεύω όλους μα έχουν καλούς.

Δεν νομίζω να με αντιπαθούσε κανένας καθηγητής και αν ναι δεν πειράζει!

Αν και ψέματα να μην λέω πάντα ήμουν η αδυναμία όλο και κάποιου καθηγητή!

Μου το χουν πει κιόλας.

Και να πω κάτι δεν είναι ότι και καλα "γλυφω" απλά με συμπαθούν.. Τι να κανω τώρα;

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εμένα μετά απο έναν γερό τσακωμό με συμμαθητή εν ώρα μαθήματος και σχολάσματος, για την υποστήριξη που είχα απο τον συγκεκριμένο καθηγητή και γενικότερα απο όλο τον σύλλογο, οι συμμαθητές μου λένε πως με συμπαθεί ο φυσικοχημικός.. Μέρες μετά απο μια παράσταση με είχε συμπαθήσει πολύ και η μαθηματικός. Με χαιρετούσε συνέχεια, με ρωτούσε αν μου άρεσε η παράσταση και μου έλεγε οτι έχω ταλέντο.. Η συμπάθεια αυτή χάθηκε στην "επανάστασή" μου, μια μέρα που δεν είχα καρέκλα να κάτσω, που με πέταξε έξω. Και απο τότε που με πέταξε έχω γίνει τέρμα εχθρική μαζί της. Με ρώτησε προχτές στο μάθημα αν είμαι κρυωμένη και της είπα "ΝΑΙ" με αγριάδα.

Επίσης με συμπαθεί πολύ ο καθηγητής των γαλλικών... Με έχει απο το δημοτικό μαθήτρια και με παινεύει συνέχεια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akis95
Δραστήριο μέλος

fuck the system
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Τωρα για αντιπαθειες, απειροι καθηγητες, ειναι μερικοι που με μισουνε κυριολεκτικα, αλλα ευτυχως ειναι αμοιβαια τα αισθηματα...
Shadowfax
Διάσημο μέλος

εχω τσακωθει με την μιση ταξη ειμαι αντιπαθητικος ειρωνας αλλαζονας και μου αρεσει
fuck the system
Mom and 12 others like this post.

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

θα σας εχει τυχει σιγουρα να σας εχει συμπαθεισει ιδιαιτερα ενας καθηγητης και εσεις εκεινον! οι συμμαθητες σας ζηλεψαν; εσεις ζηλεψατε οταν καταλαβατε οτι καποιος καθηγητης συμπαθει καποιον αλλον ενω εσας σας αντιπαθει ιδιαιτερα;
ναι ναι! μου εχει τυχει! μια συμμαθητρια ολο γληφει αλλα στο τελος δεν θα καταφερει απολυτος τιποτα! το θεμα ειναι να σε συμπαθει καποιος γι αυτο που εισαι και οχι γι αυτο που δειχνεις...
μολόγα το ρε ντόιτς,αυτό το αντιπάθειες το έβαλες για εμένα και τον μαθηματικό μου

λοιπον,συμπάθεια τρελή μου έχει η καθηγήτρια της ιστορίας.παρότι δεν διαβάζω πολύ με πάει σαν χαρακτήρα και μου ανεβάζει μονάδες,μου έχει πει να βγουμε και για καφέ

με συμπαθεί η καθηγήτρια των θρησκευτικών.συμμετέχω,συμφωνώ με ότι λέει,της απαντάω ότι θέλει να ακούσει.Μέχρι που μου είπε να πάω για θεολόγος (ιτια,ιτιααααααααααααα,λουλουδιααασμένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

με συμπαθεί η καθηγήτρια των αρχαίων επειδή είμαι η καλύτερη στα αρχαία

με αντιπαθεί ο μαθηματικός,επειδή του τη λέω συνέχεια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενταξει κυριως συμπαθειες γιατι γενικα προσεχω και ειμαι πολυ ησυχη.Με ενα δυο καθηγητες εχουμε απιστευτα καλη σχεση,τους θαυμαζω σαν ανθρωπους και μου φτιαχνουν το κεφι.Παντα θα υπαρχουν ομως και εκεινοι που κατα τη γνωμη μου ειτε βαριουνται τη ζωη τους πλεον ειτε εχουν απωθημενα και τα βγαζουν επανω μας

Muxu Su
Διάσημο μέλος

2. Η αγγλικών: Αδυναμία, hey beauty με αποκαλεί και γενικότερα πολυ καλές σχέσεις.
3. Η κοινωνιολόγος: Εδω υπαρχει ένας έρωτας μεγάλος. Απο μακρια βλέπομαστε, χαιρεταμε η μια την αλλη. Κάνω παρέα με τις κόρες της.
4. Η της ιστορίας γεν. : Η γυναίκα δεν ειναι απλα χάζη, ειναι ΧΆΖΗ. Ουρλιαζει μέσα στο μάθημα όντας υστερικιά.
5. Η των κειμένων γεν. και εκθεσης : Πολυ καλη, μας συνπαθει όλους.
6. Η των αρχαίων γεν. : Μονο με μένα κανει μάθημα η γυναίκα. Ξέρει και το ονόματακι μου.
7. Ο της φυσικής γεν. : Είμαστε γείτονες, κάθε καλοκαίρι παίζουμε μαζι τένις στην αυλή του!
8. Ο της φυσικής κατ. : Οχι κάτι το ιδιαίτερο, τυπικές σχέσεις διδασκοντα και διδασκομενου.
9. Ο της βίο γεν. , βίο κατ. , χημεία κατ. : Εξαιρετικός ανθρωπος η αμοιβαία συμπάθεια καλα κρατει καθόλη τη διάρκεια του λυκειου, τι πλάκες, τι αγκαλιες, τι τα πάντα. Απίστευτος!
10. Ο πληροφορικαριος: Δεν παίρνω και όρκο οτι ξέρει πως με λένε!
11. Ο των μαθηματικών γεν. και κατ. : Καλος ανθρωπακος, του λέω συνέχεια αστεία και λέει οτι μάθημα δίχως εμένα δεν γινεται, οτι κάτι λείπει! (Εγω προφανώς!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Γερμανικών: Δεν μιλάμε απλά

Καθηγήτρια χημείας, φυσικής, βιολογίας: πολλές ώρες την βδομάδα μαζί! Είναι η ''μαμά'' της τάξης! Και εγώ προσωπικά έχω πολύ καλές σχέσεις.
Μαθηματικός: ΛΑΤΡΕΙΑ

Φιλόλογος αρχαίων, κειμένων, ιστορίας: Καμμένη

Φιλόλογος γλώσσας και ΚΠΑ: Φιλικότατη και εξυπηρετική!
Γυμναστής: ο ''μπαμπάς'' όλων! Το αγαπάμε όλοι πολύ!
Θεολόγος: Έχουμε αλλάξει 3!! :O κάθε τρίμηνο και άλλος! Δεν έχουμε σχέσεις.
Πληροφορικός: Τυπικές σχέσεις.
Μουσικός: Τυπικές σχέσεις
Καλλιτεχνικών: η μεγάλη μας φίλη!
*Muxu su θαυμάζω τις υπέροχες σχέσεις σου με τους καθηγητές!
Alma Libre
Επιφανές μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γυμναστής μου:με συμπαθεί πάρα πολύ-κι ας τον βρίζω εγώ και αυτόν και το μάθημά του.Έχει καταλάβει ότι δεν με ενδιαφέρει το μάθημά του και δε μου βάζει απουσία όταν τεμπελιάζω και δεν παίζω με τους άλλους ούτε μου λέει τίποτα όταν αντί να κάνω τις ασκήσεις κάθομαι στο παγκάκι και κάνω επανάληψη για τα γαλλικά.
Η χημικός μας:πέρσι που μας έκανε βιολογία μου είχε αδυναμία αλλά φέτος με άκουσε να βρίζω 2-3 φορές το μάθημά της κι έτσι τώρα έχουμε απλά τυπικές σχέσεις.
Ο μαθηματικός και ο καθηγητής των αγγλικών μου με συμπαθούν αλλά δεν θέλουν να το δείξουν κι έτσι προσποιούμαστε -και οι δύο πλευρές-ότι έχουμε τυπικές σχέσεις.
Ο εικαστικός μου:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ;Έρχεται μεθυσμένος στην τάξη, λέει ασυναρτησίες και μας βάζει και χαμηλούς βαθμούς στο τρίμηνο. Όλοι τον βρίζουμε ακόμα και μπροστά του, στο διάλειμμα όταν περνάει από τον διάδρομο κάνουμε παρέλαση από πίσω του ή τον βρίζουμε.Αλλά είναι και πυροβολημένο το άτομο!Μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=4QvbloxpS98
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Συγκεκριμένα με τον καινούργιο μου φυσικό που, καθώς ήρθε να αντικαταστήσει μία από τις αδυναμίες μου, τον σνομπάρω από την πρώτη μέρα που πάτησε στο σχολείο... Αλλα εγω, όντας καλό παιδάκι, αμα δεν δείξω κιόλας το μίσος μου, δεν έχει φάση..

Aα εχω και μία γαλλικού που με αντιπαθεί πολύ (αλλα προπαθει να μην το δείχνει, ευτυχως), και πάω και της κολλάω επίτηδες

Ποπο τι μου θυμιζεις...4. Η της ιστορίας γεν. : Η γυναίκα δεν ειναι απλα χάζη, ειναι ΧΆΖΗ. Ουρλιαζει μέσα στο μάθημα όντας υστερικιά.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ντόιτς, ακόμη τον ίδιο μαθηματικό έχετε;![]()

Guest 712911
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- Schlimazel
- akis_95
- Alessandra Eliza
- hirasawayui
- Gop
- Elana
- Athens2002
- Alexecon1991
- EmperorPalpatine
- tsiobieman
- tfghp
- PanosBat
- snowy
- ggl
- Arvacon
- Hased Babis
- Joji
- Ioanna98
- oups
- Εριφύλη
- Olakalamallon
- Philologist
- Τάσος97
- Alexandra Chatzin
- Venom17
- Appolon
- panosveki
- charmander
- George9989
- nimbus
- Dr. Gl. Luminous
- constansn
- xakounaamatata
- Scandal
- Maynard
- eukleidhs1821
- katerinavld
- Eirinakiii8
- Ioanna bubblegum
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.