Συμμετοχή σε θεατρική ομάδα πανεπιστημίου και ρόλοι

takeshi_kitano

Νεοφερμένος

Ο takeshi_kitano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Καλησπέρα guys τελείωνω τη σχολή μου τους επόμενους μήνες και θα ήθελα από περιέργεια να δοκιμάσω να πάω σε κάποια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ενός πανεπιστημίου στην Αθήνα. Το θέμα είναι πως αν και έχω δει πολλές παραστάσεις μεγαλώνοντας πιστεύω πως θα ένιωθα άβολα να κάνω πολλούς από τους ρόλους και τις συμπεριφορές που βλέπω (πχ. ανθρωπους βαμμένους να τραγουδάνε , αλλόκοτη κινησιολογία,κραυγές κτλ ) και θα ένιωθα πιο άνετα να κάνω κάποιο ρόλο που βασίζεται στην προσωπικότητα μου η κάτι πιο καθημερινό όπως γιατρός , ταξιτζής , αστυνομικός κτλ. Θα ήθελα να γνωρίζω ειδικά αν υπάρχει κάποιος π έχει δοκιμάσει ή έχει κάποιο γνωστό να μου πει πως λειτουργεί το πράμα γενικά και αν υπάρχει ευελιξία με βάση την προσωπικότητα σου και τα θέλω σου αφού άλλωστε είναι ερασιτεχνική ομάδα . Thanks εκ των προτέρων

:)
 

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Νομίζω ότι αυτός είναι και ένας από τους σκοπούς μιας θεατρικής ομάδας, να σε βγάλει από το comfort zone σου ;) Δεν το έχω επιχειρήσει, αλλά ήμουν σε κάποιες συναντήσεις της θεατρικής ομάδας του πανεπιστημίου μου, και έκαναν πάντα κινησιολογικές ασκήσεις με αλλόκοτες φωνές, κτλ. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις :P Ας σου απαντήσει κάποιος πιο ειδικός όμως!
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας ΑΠΘ και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Είναι "αναγκαίο κακο" το να δοκιμάσεις καινούρια/ξένα πράγματα προς εσένα στα πλαίσια μιας θεατρικής ομάδας. Εγώ ήμουν για κάποιο διάστημα σε αυτή του Πανεπιστημίου μου κι σταμάτησα για το λόγο αυτό. :redface: Κάποια πράγματα με έκαναν να νιώσω πολύ.. εκτεθειμένος (?).
Αν δε νιώθεις τόσο "εύπλαστος", να ξέρεις ότι θεωρητικά υπάρχει κατανόηση, ειδικά τον πρώτο καιρό. Αλλά ναι, από ένα σημείο και μετά θες δε θες θα αναγκαστείς γιατί θα βλέπεις τους γύρω σου να τρέχουν, να τσιριζουν, να φωνάζουν στις ασκήσεις και θα είσαι σαν τη μύγα μες στο γάλα αν δεν ακολουθήσεις.
Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον και μπορείς να γνωρίσεις διαφορετικές προσωπικότητες.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top