gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:14 Ο gaidouri έγραψε: #1 30-12-25 00:14 Καλησπέρα! Επαναφέρω ένα παλιό θέμα, αλλά αυτή την φορά σχετικά με το διάβασμα στη νομική σχολή. Μέχρι τώρα έχω παρακολουθήσει την συντριπτική πλειοψηφία των διαλέξεων και τις έχω καταλάβει σε ένα ποσοστό 90%, αλλά στο σπίτι δεν είχα ασχοληθεί. Οπότε τώρα προκύπτει το θέμα του διαβάσματος....σε κάποια μαθήματα δυσκολεύομαι με το σύγγραμμα, ενώ σε άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ όλα αυτά που διαβάζω Σημείωση συντονιστή: το θέμα προήλθε από το thread Πώς αποστηθίζω στο Πανεπιστήμιο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.076 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:19 Ο Scandal έγραψε: #2 30-12-25 00:19 @Poirot @Libertus @SlimShady Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.357 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2025 στις 01:18 Ο Libertus έγραψε: #3 30-12-25 01:18 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: Καλησπέρα! Επαναφέρω ένα παλιό θέμα, αλλά αυτή την φορά σχετικά με το διάβασμα στη νομική σχολή. Μέχρι τώρα έχω παρακολουθήσει την συντριπτική πλειοψηφία των διαλέξεων και τις έχω καταλάβει σε ένα ποσοστό 90%, αλλά στο σπίτι δεν είχα ασχοληθεί. Οπότε τώρα προκύπτει το θέμα του διαβάσματος....σε κάποια μαθήματα δυσκολεύομαι με το σύγγραμμα, ενώ σε άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ όλα αυτά που διαβάζω Click για ανάπτυξη... Στα μαθήματα που έχουν κώδικα, κάνε πρώτα μια καλή ανάγνωση των σχετικών άρθρων, πριν περάσεις στο αντίστοιχο κεφάλαιο του συγγράμματος. Με σωστή κατανόηση και εποπτεία των άρθρων, το διάβασμα από το βιβλίο γίνεται πιο γρήγορο και πιο εύκολο. Κατά τα λοιπά, στο πρώτο πέρασμα του βιβλίου είναι λογικό να μη θυμάσαι πολλά, οπότε αξιοποίησέ το για να υπογραμμίσεις τα σημαντικά σημεία. Στο δεύτερο πέρασμα διάβασε μόνο τα υπογραμμισμένα και στο τρίτο κάνε επανάληψη. Τέλος, είναι αυτονόητο ότι βοηθάει να έχεις σημειώσεις από τις παραδόσεις, ώστε να ξέρεις πού πρέπει να εστιάσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching katerina1980 Sophianna Xryssa str07 Eleni123- Georgiaaa_ gaidouri nimbus mel123soc gianikit E.Z Μήτσος10 Libertus thenutritionist jellojina vassiliss giannhs2001 Nasaa marakimarouli blissele Scandal Pan10 Giannis_19 tsiobieman AggelikiGr SlimShady charmander sophieee iew Drscientist Entropy24 Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Επαναφέρω ένα παλιό θέμα, αλλά αυτή την φορά σχετικά με το διάβασμα στη νομική σχολή. Μέχρι τώρα έχω παρακολουθήσει την συντριπτική πλειοψηφία των διαλέξεων και τις έχω καταλάβει σε ένα ποσοστό 90%, αλλά στο σπίτι δεν είχα ασχοληθεί. Οπότε τώρα προκύπτει το θέμα του διαβάσματος....σε κάποια μαθήματα δυσκολεύομαι με το σύγγραμμα, ενώ σε άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ όλα αυτά που διαβάζω Σημείωση συντονιστή: το θέμα προήλθε από το thread Πώς αποστηθίζω στο Πανεπιστήμιο;
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.076 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:19 Ο Scandal έγραψε: #2 30-12-25 00:19 @Poirot @Libertus @SlimShady Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.357 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2025 στις 01:18 Ο Libertus έγραψε: #3 30-12-25 01:18 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: Καλησπέρα! Επαναφέρω ένα παλιό θέμα, αλλά αυτή την φορά σχετικά με το διάβασμα στη νομική σχολή. Μέχρι τώρα έχω παρακολουθήσει την συντριπτική πλειοψηφία των διαλέξεων και τις έχω καταλάβει σε ένα ποσοστό 90%, αλλά στο σπίτι δεν είχα ασχοληθεί. Οπότε τώρα προκύπτει το θέμα του διαβάσματος....σε κάποια μαθήματα δυσκολεύομαι με το σύγγραμμα, ενώ σε άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ όλα αυτά που διαβάζω Click για ανάπτυξη... Στα μαθήματα που έχουν κώδικα, κάνε πρώτα μια καλή ανάγνωση των σχετικών άρθρων, πριν περάσεις στο αντίστοιχο κεφάλαιο του συγγράμματος. Με σωστή κατανόηση και εποπτεία των άρθρων, το διάβασμα από το βιβλίο γίνεται πιο γρήγορο και πιο εύκολο. Κατά τα λοιπά, στο πρώτο πέρασμα του βιβλίου είναι λογικό να μη θυμάσαι πολλά, οπότε αξιοποίησέ το για να υπογραμμίσεις τα σημαντικά σημεία. Στο δεύτερο πέρασμα διάβασε μόνο τα υπογραμμισμένα και στο τρίτο κάνε επανάληψη. Τέλος, είναι αυτονόητο ότι βοηθάει να έχεις σημειώσεις από τις παραδόσεις, ώστε να ξέρεις πού πρέπει να εστιάσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.357 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2025 στις 01:18 Ο Libertus έγραψε: #3 30-12-25 01:18 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: Καλησπέρα! Επαναφέρω ένα παλιό θέμα, αλλά αυτή την φορά σχετικά με το διάβασμα στη νομική σχολή. Μέχρι τώρα έχω παρακολουθήσει την συντριπτική πλειοψηφία των διαλέξεων και τις έχω καταλάβει σε ένα ποσοστό 90%, αλλά στο σπίτι δεν είχα ασχοληθεί. Οπότε τώρα προκύπτει το θέμα του διαβάσματος....σε κάποια μαθήματα δυσκολεύομαι με το σύγγραμμα, ενώ σε άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ όλα αυτά που διαβάζω Click για ανάπτυξη... Στα μαθήματα που έχουν κώδικα, κάνε πρώτα μια καλή ανάγνωση των σχετικών άρθρων, πριν περάσεις στο αντίστοιχο κεφάλαιο του συγγράμματος. Με σωστή κατανόηση και εποπτεία των άρθρων, το διάβασμα από το βιβλίο γίνεται πιο γρήγορο και πιο εύκολο. Κατά τα λοιπά, στο πρώτο πέρασμα του βιβλίου είναι λογικό να μη θυμάσαι πολλά, οπότε αξιοποίησέ το για να υπογραμμίσεις τα σημαντικά σημεία. Στο δεύτερο πέρασμα διάβασε μόνο τα υπογραμμισμένα και στο τρίτο κάνε επανάληψη. Τέλος, είναι αυτονόητο ότι βοηθάει να έχεις σημειώσεις από τις παραδόσεις, ώστε να ξέρεις πού πρέπει να εστιάσεις.
Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: Καλησπέρα! Επαναφέρω ένα παλιό θέμα, αλλά αυτή την φορά σχετικά με το διάβασμα στη νομική σχολή. Μέχρι τώρα έχω παρακολουθήσει την συντριπτική πλειοψηφία των διαλέξεων και τις έχω καταλάβει σε ένα ποσοστό 90%, αλλά στο σπίτι δεν είχα ασχοληθεί. Οπότε τώρα προκύπτει το θέμα του διαβάσματος....σε κάποια μαθήματα δυσκολεύομαι με το σύγγραμμα, ενώ σε άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ όλα αυτά που διαβάζω Click για ανάπτυξη... Στα μαθήματα που έχουν κώδικα, κάνε πρώτα μια καλή ανάγνωση των σχετικών άρθρων, πριν περάσεις στο αντίστοιχο κεφάλαιο του συγγράμματος. Με σωστή κατανόηση και εποπτεία των άρθρων, το διάβασμα από το βιβλίο γίνεται πιο γρήγορο και πιο εύκολο. Κατά τα λοιπά, στο πρώτο πέρασμα του βιβλίου είναι λογικό να μη θυμάσαι πολλά, οπότε αξιοποίησέ το για να υπογραμμίσεις τα σημαντικά σημεία. Στο δεύτερο πέρασμα διάβασε μόνο τα υπογραμμισμένα και στο τρίτο κάνε επανάληψη. Τέλος, είναι αυτονόητο ότι βοηθάει να έχεις σημειώσεις από τις παραδόσεις, ώστε να ξέρεις πού πρέπει να εστιάσεις.