patatosalata22
Νεοφερμένο μέλος
Η patatosalata22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
27-09-25
16:31
Χελλοουυυ, λοιπόν είμαι Β λυκείου (ΕΠΑΛ στην ειδικότητα εφαρμοσμένων τεχνών) και θέλω να ξεκινήσω προετοιμασία για καλών τεχνών (κατά προτίμηση Ιωαννίνων). Από πέρυσι το είχα πάρει απόφαση, το είχα συζητήσει με την μητέρα μου αλλά ήταν κάθετη στο ότι "πρέπει" να δώσω πανελλήνιες. Ωστόσο μετά από πολλά παρακαλια και τσακωμούς, αποδέχτηκε ότι αυτός είναι ο δρόμος που θέλω να ακολουθήσω και σύντομα θα το συζητήσω και με τους καθηγητές του φροντιστηρίου σχεδίου που πηγαίνω (ελεύθερο και γραμμικό). Τέλος πάντων, θα ήθελα να ακούσω κάποιες απόψεις από άτομα που είτε φοιτούν στην καλών τεχνών είτε έχουν αποφοιτήσει, με αγχωνει το ότι θα ξεκινήσω τώρα την προετοιμασία επειδή αρκετά παιδιά ξεκινούν στη γ Γυμνασίου ή α Λυκείου. Εγω σκέφτομαι να δώσω τον Σεπτέμβριο του 27.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.332 μηνύματα.
27-09-25
16:43
Ιδεα δεν εχωΧελλοουυυ, λοιπόν είμαι Β λυκείου (ΕΠΑΛ στην ειδικότητα εφαρμοσμένων τεχνών) και θέλω να ξεκινήσω προετοιμασία για καλών τεχνών (κατά προτίμηση Ιωαννίνων). Από πέρυσι το είχα πάρει απόφαση, το είχα συζητήσει με την μητέρα μου αλλά ήταν κάθετη στο ότι "πρέπει" να δώσω πανελλήνιες. Ωστόσο μετά από πολλά παρακαλια και τσακωμούς, αποδέχτηκε ότι αυτός είναι ο δρόμος που θέλω να ακολουθήσω και σύντομα θα το συζητήσω και με τους καθηγητές του φροντιστηρίου σχεδίου που πηγαίνω (ελεύθερο και γραμμικό). Τέλος πάντων, θα ήθελα να ακούσω κάποιες απόψεις από άτομα που είτε φοιτούν στην καλών τεχνών είτε έχουν αποφοιτήσει, με αγχωνει το ότι θα ξεκινήσω τώρα την προετοιμασία επειδή αρκετά παιδιά ξεκινούν στη γ Γυμνασίου ή α Λυκείου. Εγω σκέφτομαι να δώσω τον Σεπτέμβριο του 27.
Αλλα το ονομα σου ειναι ντελισιους.
Αλλα με ανιθο μεσα και οχι μαγιονεζα ...με παρθενο αγουρέλαιο
patatosalata22
Νεοφερμένο μέλος
Η patatosalata22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
28-09-25
00:56
Ε όχι ρε φίλε, πατατοσαλατα χωρίς μαγιονέζα είναι έγκλημαΙδεα δεν εχω
Αλλα το ονομα σου ειναι ντελισιους.
Αλλα με ανιθο μεσα και οχι μαγιονεζα ...με παρθενο αγουρέλαιο
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.332 μηνύματα.
28-09-25
01:00
καλα αντε λιγο μαγιονεζα... εγω θα μεινω στο νεκταρ.Ε όχι ρε φίλε, πατατοσαλατα χωρίς μαγιονέζα είναι έγκλημα
βαλε την καλη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki