Guest 101954 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2020 στις 11:08 Ο Guest 101954: #1 05-07-20 11:08 Έδωσα ξανά Πανελλήνιες φέτος, αλλά είχα πάρει κάποια συγγράμματα από τη σχολή που είχα περάσει πέρυσι. Σε περίπτωση που θέλω να αλλάξω σχολή πρέπει να τα επιστρέψω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. civilian Νεοφερμένο μέλος Ο civilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ (Αθήνα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 16:27 Ο civilian έγραψε: #2 05-07-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από KatieL: Έδωσα ξανά Πανελλήνιες φέτος, αλλά είχα πάρει κάποια συγγράμματα από τη σχολή που είχα περάσει πέρυσι. Σε περίπτωση που θέλω να αλλάξω σχολή πρέπει να τα επιστρέψω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έδωσα ξανά Πανελλήνιες φέτος, αλλά είχα πάρει κάποια συγγράμματα από τη σχολή που είχα περάσει πέρυσι. Σε περίπτωση που θέλω να αλλάξω σχολή πρέπει να τα επιστρέψω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
civilian Νεοφερμένο μέλος Ο civilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ (Αθήνα). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2020 στις 16:27 Ο civilian έγραψε: #2 05-07-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από KatieL: Έδωσα ξανά Πανελλήνιες φέτος, αλλά είχα πάρει κάποια συγγράμματα από τη σχολή που είχα περάσει πέρυσι. Σε περίπτωση που θέλω να αλλάξω σχολή πρέπει να τα επιστρέψω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από KatieL: Έδωσα ξανά Πανελλήνιες φέτος, αλλά είχα πάρει κάποια συγγράμματα από τη σχολή που είχα περάσει πέρυσι. Σε περίπτωση που θέλω να αλλάξω σχολή πρέπει να τα επιστρέψω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να χρειάζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.