Hallo σε ολη τη community
Εχω μια απορια και ελπιζω ότι μπορειτε να μ διαφωτισετε
Λοιπον θα παω τριτη φετος, ανοιγουν και τα σχολεια σε ένα τριημερο αντε παλι..καλη αρχη να εχουμε, και ο στοχος μου είναι 4ο πεδ
Πριν από μερικους μηνες ειχα στο μυαλο μου πως θα εβαζα στο μηχανγραφκο πρωτη την σχολη μηχανολογων και μετα τις οικονομικες σχολες αλλα υπολογιζα απ΄ ότι φαινεται χωρις τον ξετε ποιον αφου ο χρονος μου φετος θα είναι περιορισμενος και εάν επιλεξω την οικονομια θα τα βρω μπαστουνια
Σε αυτό το σημειο θα ηθελα να σας ξεκαθαρισω κατι. Ο στοχος μου όπως και σας προανεφερα είναι η σχολη μηχ-μηχ, από μικρο παιδι δηλαδη μηχ-μηχ θελω να γινω, αλλα επειδη μου αρεσουν τα μαθηματικα δεν αποκλειω και τις οικονομικες σχολες-φυσικα παντα
σαν δευτερη επιλογη το τονιζω.Εστω δηλαδη ότι οι σχολες μηχανολογων και οι οικονομικες ηταν στο ιδιο πεδιο με τα ιδια μαθηματα βαρυτητας και περνουσα οικονομικα, θα ξανα εδινα για μηχανολογια.
Ετσι λοιπον αποφασησα να δωσω μονο τα 6 μαθηματα και να ειμαι 210% προσηλωμενος
στην πρωτη μου επιλογη το τονιζω και αυτό, καθως εάν επερνα την οικονομια θα μου ηταν αχρηστη στο 4ο πεδ αφου μονο χρονο θα μου ετρωγε από τα μαθηματα βαρυτητας
(ξερω μπορει να μου δωσει μερικα μορια αλλα η βαση είναι 18.300 και 20 να την γραψω θα μου δωσει αντε το πολύ 150 μορια και για να γραψω έναν τοσο μεγαλο βαθμο πρεπει να αφιερωσω χρονο τον οπποιο θα στερησω από τα αλλα μαθηματα)
Ερχομαι τωρα στον λογο για τον οποιο ζητω την γνωμη σας
Δεν ειμαι απολυτος και γνωριζω ότι παρολο την προσπαθεια που θα κανω μπορει να μην τα καταφερω σε τετοια περιπτωη όπως καταλαβενετε θα ξανα προσπαθησω
Παλι πρωτη μου επιλογη θα είναι οι σχολες μηχ-μηχ αλλα επειδη ο χρονος δεν θα είναι ο αντιπαλος μου την δευτερη φορα θα ανοιξω και 5ο πεδιο
1ον Εχω την δυνατοτητα εάν τον πρωτο χρονο δεν επιλεξω την οικονομια (ενδοσχολικα-πανελλαδ) να την δωσω τον δευτερο πανελλαδικα?
2ον Τι μου προτεινετε εσεις να κανω να την επιλεξω ενδοσχολ ή να μην την παρω καθολου τον πρωτο χρονο
Ελπιζω να μην σας κουρασα με το μακριναρι που μολις τελειωσατε,
κάθε σχολιο ευπρόσδεκτο
Φιλικα, Απολλωνας