kwstasloul Νεοφερμένο μέλος Ο kwstasloul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο kwstasloul: #1 24-12-23 19:20 Ξέρω ότι σίγουρα υπάρχουν οι βαθμοί απο την Γ λυκείου, αλλά τις προηγούμενες χρονιές τις έχουμε γραμμένες να πούμε; Να μου πει κάποιος τι γίνεται Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:30 Η Helen06 έγραψε: #2 24-12-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Ξέρω ότι σίγουρα υπάρχουν οι βαθμοί απο την Γ λυκείου, αλλά τις προηγούμενες χρονιές τις έχουμε γραμμένες να πούμε; Να μου πει κάποιος τι γίνεται Click για ανάπτυξη... οχι, στο απολυτήριο είναι οι βαθμοι μονο της Γ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:53 Ο Dias έγραψε: #3 25-12-23 17:53 Το τι γράφει ένα απολυτήριο Λυκείου, κάποιες φορές αλ²άζει. Πριν κάποια χρόνια εκτός από τους βαθμούς της Γ' τάξης, έγραφε και το μέσο όρο του βαθμού της Β' τάξης, αλ²ά αυτό καταργήθηκε. Μέχρι πρόσφατα στο απολυτήριο γραφόταν υποχρεωτικά ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Αυτό επίσης καταργήθηκε μετά από γνωμοδότηση της επιτροπής προσωπικών δεδομένων. Κάτι άλλο που αναγραφόταν πάντα στα απολυτήρια είναι η ΔΙΑΓΩΓΗ. Παλιά, τη λαμβάνανε σοβαρά υπόψη για πρόσληψη σε εργασία, για επιβαρυντικό στοιχείο σε δικαστήριο, στο στρατό κλπ. Ευτυχώς με τα χρόνια έπαψε να έχει κάποια αξία (πλην της εισαγωγής σε στρατιωτικές σχολές). Το 2017 καταργήθηκε η (ηλίθια) αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια. Όμως, το 2020 η ...προοδευτική υπουργός Κεραμέως την επανάφερε και ισχύει και σήμερα. Πάντως, οι καθηγητές την έχουν στην πράξη ακυρώσει, καθώς παντού και πάντα όλοι οι μαθητές έχουν διαγωγή "κοσμιοτάτη"΄ή "εξαιρετική". Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:16 Η Magissoni: #4 27-02-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Το τι γράφει ένα απολυτήριο Λυκείου, κάποιες φορές αλ²άζει. Πριν κάποια χρόνια εκτός από τους βαθμούς της Γ' τάξης, έγραφε και το μέσο όρο του βαθμού της Β' τάξης, αλ²ά αυτό καταργήθηκε. Μέχρι πρόσφατα στο απολυτήριο γραφόταν υποχρεωτικά ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Αυτό επίσης καταργήθηκε μετά από γνωμοδότηση της επιτροπής προσωπικών δεδομένων. Κάτι άλλο που αναγραφόταν πάντα στα απολυτήρια είναι η ΔΙΑΓΩΓΗ. Παλιά, τη λαμβάνανε σοβαρά υπόψη για πρόσληψη σε εργασία, για επιβαρυντικό στοιχείο σε δικαστήριο, στο στρατό κλπ. Ευτυχώς με τα χρόνια έπαψε να έχει κάποια αξία (πλην της εισαγωγής σε στρατιωτικές σχολές). Το 2017 καταργήθηκε η (ηλίθια) αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια. Όμως, το 2020 η ...προοδευτική υπουργός Κεραμέως την επανάφερε και ισχύει και σήμερα. Πάντως, οι καθηγητές την έχουν στην πράξη ακυρώσει, καθώς παντού και πάντα όλοι οι μαθητές έχουν διαγωγή "κοσμιοτάτη"΄ή "εξαιρετική". Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:32 Ο Dias έγραψε: #5 27-02-24 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Click για ανάπτυξη... Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.948 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:41 Η Joji έγραψε: #6 27-02-24 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:21 Ο cha0s έγραψε: #7 27-02-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο. Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 08:24 Η Magissoni: #8 28-02-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Click για ανάπτυξη... Όχι και παιδί 17 χρόνων Σε λίγο θα μου πείτε να του αλλάξω και πάνα kwstasloul Νεοφερμένο μέλος Ο kwstasloul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:04 Ο kwstasloul: #9 10-06-24 10:04 Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 10-06-24 10:28 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Το χαρτι ειναι συγκεκριμενο υποδειγμα απο το υπουργειο και γραφονται μονο οι μεσοι οροι εδω και τα υποδειγματα ..το πρωτο ειναι https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/ta_ypodeigmata_46_titlon_spoydon_toy_genikoy_lykeioy.pdf nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.178 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 12:06 Ο nPb έγραψε: #11 10-06-24 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosalex7 Kallon Costpap Kanastasia_5883 mariel79 luluty Georgiaaa_ Aris_PaP09 D a f n i Magissoni Dr. Gl. Luminous Angelikaaa Helen06 Corfu kitty constansn Τρελας123 Vera ch2006 globglogabgalab GV221 ioanna2007 Entropy24 rseven kost28 kwstasloul ggl Hmmytheos kostasst carnage tsiobieman neurogirl E.Z jYanniss Scandal Marianna.diamanti sofia07 Kate1914 iiTzArismaltor_ Leo komm thepigod762 Μήτσος10 demitra EFAKIT Basiliki.kiki Schlimazel EllieKal bill09876 Φινεύς sotirislk BatGuin Gus Roger10 Unboxholics hirasawayui giannhs2001 bibliofagos suaimhneas Marel mermaid89 Aaron's Warner wife Χρήστος2006 shezza94 ilias_21 Lifelong Learner P.Dam. Maynard Wonderkid Enhypen Kzaro Startx0 Giorgkalo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρω ότι σίγουρα υπάρχουν οι βαθμοί απο την Γ λυκείου, αλλά τις προηγούμενες χρονιές τις έχουμε γραμμένες να πούμε; Να μου πει κάποιος τι γίνεται
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:30 Η Helen06 έγραψε: #2 24-12-23 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Ξέρω ότι σίγουρα υπάρχουν οι βαθμοί απο την Γ λυκείου, αλλά τις προηγούμενες χρονιές τις έχουμε γραμμένες να πούμε; Να μου πει κάποιος τι γίνεται Click για ανάπτυξη... οχι, στο απολυτήριο είναι οι βαθμοι μονο της Γ Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:53 Ο Dias έγραψε: #3 25-12-23 17:53 Το τι γράφει ένα απολυτήριο Λυκείου, κάποιες φορές αλ²άζει. Πριν κάποια χρόνια εκτός από τους βαθμούς της Γ' τάξης, έγραφε και το μέσο όρο του βαθμού της Β' τάξης, αλ²ά αυτό καταργήθηκε. Μέχρι πρόσφατα στο απολυτήριο γραφόταν υποχρεωτικά ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Αυτό επίσης καταργήθηκε μετά από γνωμοδότηση της επιτροπής προσωπικών δεδομένων. Κάτι άλλο που αναγραφόταν πάντα στα απολυτήρια είναι η ΔΙΑΓΩΓΗ. Παλιά, τη λαμβάνανε σοβαρά υπόψη για πρόσληψη σε εργασία, για επιβαρυντικό στοιχείο σε δικαστήριο, στο στρατό κλπ. Ευτυχώς με τα χρόνια έπαψε να έχει κάποια αξία (πλην της εισαγωγής σε στρατιωτικές σχολές). Το 2017 καταργήθηκε η (ηλίθια) αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια. Όμως, το 2020 η ...προοδευτική υπουργός Κεραμέως την επανάφερε και ισχύει και σήμερα. Πάντως, οι καθηγητές την έχουν στην πράξη ακυρώσει, καθώς παντού και πάντα όλοι οι μαθητές έχουν διαγωγή "κοσμιοτάτη"΄ή "εξαιρετική". Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:16 Η Magissoni: #4 27-02-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Το τι γράφει ένα απολυτήριο Λυκείου, κάποιες φορές αλ²άζει. Πριν κάποια χρόνια εκτός από τους βαθμούς της Γ' τάξης, έγραφε και το μέσο όρο του βαθμού της Β' τάξης, αλ²ά αυτό καταργήθηκε. Μέχρι πρόσφατα στο απολυτήριο γραφόταν υποχρεωτικά ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Αυτό επίσης καταργήθηκε μετά από γνωμοδότηση της επιτροπής προσωπικών δεδομένων. Κάτι άλλο που αναγραφόταν πάντα στα απολυτήρια είναι η ΔΙΑΓΩΓΗ. Παλιά, τη λαμβάνανε σοβαρά υπόψη για πρόσληψη σε εργασία, για επιβαρυντικό στοιχείο σε δικαστήριο, στο στρατό κλπ. Ευτυχώς με τα χρόνια έπαψε να έχει κάποια αξία (πλην της εισαγωγής σε στρατιωτικές σχολές). Το 2017 καταργήθηκε η (ηλίθια) αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια. Όμως, το 2020 η ...προοδευτική υπουργός Κεραμέως την επανάφερε και ισχύει και σήμερα. Πάντως, οι καθηγητές την έχουν στην πράξη ακυρώσει, καθώς παντού και πάντα όλοι οι μαθητές έχουν διαγωγή "κοσμιοτάτη"΄ή "εξαιρετική". Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:32 Ο Dias έγραψε: #5 27-02-24 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Click για ανάπτυξη... Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.948 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:41 Η Joji έγραψε: #6 27-02-24 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:21 Ο cha0s έγραψε: #7 27-02-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο. Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 08:24 Η Magissoni: #8 28-02-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Click για ανάπτυξη... Όχι και παιδί 17 χρόνων Σε λίγο θα μου πείτε να του αλλάξω και πάνα kwstasloul Νεοφερμένο μέλος Ο kwstasloul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:04 Ο kwstasloul: #9 10-06-24 10:04 Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 10-06-24 10:28 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Το χαρτι ειναι συγκεκριμενο υποδειγμα απο το υπουργειο και γραφονται μονο οι μεσοι οροι εδω και τα υποδειγματα ..το πρωτο ειναι https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/ta_ypodeigmata_46_titlon_spoydon_toy_genikoy_lykeioy.pdf nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.178 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 12:06 Ο nPb έγραψε: #11 10-06-24 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosalex7 Kallon Costpap Kanastasia_5883 mariel79 luluty Georgiaaa_ Aris_PaP09 D a f n i Magissoni Dr. Gl. Luminous Angelikaaa Helen06 Corfu kitty constansn Τρελας123 Vera ch2006 globglogabgalab GV221 ioanna2007 Entropy24 rseven kost28 kwstasloul ggl Hmmytheos kostasst carnage tsiobieman neurogirl E.Z jYanniss Scandal Marianna.diamanti sofia07 Kate1914 iiTzArismaltor_ Leo komm thepigod762 Μήτσος10 demitra EFAKIT Basiliki.kiki Schlimazel EllieKal bill09876 Φινεύς sotirislk BatGuin Gus Roger10 Unboxholics hirasawayui giannhs2001 bibliofagos suaimhneas Marel mermaid89 Aaron's Warner wife Χρήστος2006 shezza94 ilias_21 Lifelong Learner P.Dam. Maynard Wonderkid Enhypen Kzaro Startx0 Giorgkalo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Ξέρω ότι σίγουρα υπάρχουν οι βαθμοί απο την Γ λυκείου, αλλά τις προηγούμενες χρονιές τις έχουμε γραμμένες να πούμε; Να μου πει κάποιος τι γίνεται Click για ανάπτυξη... οχι, στο απολυτήριο είναι οι βαθμοι μονο της Γ
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:53 Ο Dias έγραψε: #3 25-12-23 17:53 Το τι γράφει ένα απολυτήριο Λυκείου, κάποιες φορές αλ²άζει. Πριν κάποια χρόνια εκτός από τους βαθμούς της Γ' τάξης, έγραφε και το μέσο όρο του βαθμού της Β' τάξης, αλ²ά αυτό καταργήθηκε. Μέχρι πρόσφατα στο απολυτήριο γραφόταν υποχρεωτικά ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Αυτό επίσης καταργήθηκε μετά από γνωμοδότηση της επιτροπής προσωπικών δεδομένων. Κάτι άλλο που αναγραφόταν πάντα στα απολυτήρια είναι η ΔΙΑΓΩΓΗ. Παλιά, τη λαμβάνανε σοβαρά υπόψη για πρόσληψη σε εργασία, για επιβαρυντικό στοιχείο σε δικαστήριο, στο στρατό κλπ. Ευτυχώς με τα χρόνια έπαψε να έχει κάποια αξία (πλην της εισαγωγής σε στρατιωτικές σχολές). Το 2017 καταργήθηκε η (ηλίθια) αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια. Όμως, το 2020 η ...προοδευτική υπουργός Κεραμέως την επανάφερε και ισχύει και σήμερα. Πάντως, οι καθηγητές την έχουν στην πράξη ακυρώσει, καθώς παντού και πάντα όλοι οι μαθητές έχουν διαγωγή "κοσμιοτάτη"΄ή "εξαιρετική". Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:16 Η Magissoni: #4 27-02-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Το τι γράφει ένα απολυτήριο Λυκείου, κάποιες φορές αλ²άζει. Πριν κάποια χρόνια εκτός από τους βαθμούς της Γ' τάξης, έγραφε και το μέσο όρο του βαθμού της Β' τάξης, αλ²ά αυτό καταργήθηκε. Μέχρι πρόσφατα στο απολυτήριο γραφόταν υποχρεωτικά ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Αυτό επίσης καταργήθηκε μετά από γνωμοδότηση της επιτροπής προσωπικών δεδομένων. Κάτι άλλο που αναγραφόταν πάντα στα απολυτήρια είναι η ΔΙΑΓΩΓΗ. Παλιά, τη λαμβάνανε σοβαρά υπόψη για πρόσληψη σε εργασία, για επιβαρυντικό στοιχείο σε δικαστήριο, στο στρατό κλπ. Ευτυχώς με τα χρόνια έπαψε να έχει κάποια αξία (πλην της εισαγωγής σε στρατιωτικές σχολές). Το 2017 καταργήθηκε η (ηλίθια) αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια. Όμως, το 2020 η ...προοδευτική υπουργός Κεραμέως την επανάφερε και ισχύει και σήμερα. Πάντως, οι καθηγητές την έχουν στην πράξη ακυρώσει, καθώς παντού και πάντα όλοι οι μαθητές έχουν διαγωγή "κοσμιοτάτη"΄ή "εξαιρετική". Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:32 Ο Dias έγραψε: #5 27-02-24 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Click για ανάπτυξη... Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.948 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:41 Η Joji έγραψε: #6 27-02-24 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:21 Ο cha0s έγραψε: #7 27-02-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο. Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 08:24 Η Magissoni: #8 28-02-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Click για ανάπτυξη... Όχι και παιδί 17 χρόνων Σε λίγο θα μου πείτε να του αλλάξω και πάνα kwstasloul Νεοφερμένο μέλος Ο kwstasloul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:04 Ο kwstasloul: #9 10-06-24 10:04 Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 10-06-24 10:28 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Το χαρτι ειναι συγκεκριμενο υποδειγμα απο το υπουργειο και γραφονται μονο οι μεσοι οροι εδω και τα υποδειγματα ..το πρωτο ειναι https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/ta_ypodeigmata_46_titlon_spoydon_toy_genikoy_lykeioy.pdf nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.178 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 12:06 Ο nPb έγραψε: #11 10-06-24 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosalex7 Kallon Costpap Kanastasia_5883 mariel79 luluty Georgiaaa_ Aris_PaP09 D a f n i Magissoni Dr. Gl. Luminous Angelikaaa Helen06 Corfu kitty constansn Τρελας123 Vera ch2006 globglogabgalab GV221 ioanna2007 Entropy24 rseven kost28 kwstasloul ggl Hmmytheos kostasst carnage tsiobieman neurogirl E.Z jYanniss Scandal Marianna.diamanti sofia07 Kate1914 iiTzArismaltor_ Leo komm thepigod762 Μήτσος10 demitra EFAKIT Basiliki.kiki Schlimazel EllieKal bill09876 Φινεύς sotirislk BatGuin Gus Roger10 Unboxholics hirasawayui giannhs2001 bibliofagos suaimhneas Marel mermaid89 Aaron's Warner wife Χρήστος2006 shezza94 ilias_21 Lifelong Learner P.Dam. Maynard Wonderkid Enhypen Kzaro Startx0 Giorgkalo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τι γράφει ένα απολυτήριο Λυκείου, κάποιες φορές αλ²άζει. Πριν κάποια χρόνια εκτός από τους βαθμούς της Γ' τάξης, έγραφε και το μέσο όρο του βαθμού της Β' τάξης, αλ²ά αυτό καταργήθηκε. Μέχρι πρόσφατα στο απολυτήριο γραφόταν υποχρεωτικά ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Αυτό επίσης καταργήθηκε μετά από γνωμοδότηση της επιτροπής προσωπικών δεδομένων. Κάτι άλλο που αναγραφόταν πάντα στα απολυτήρια είναι η ΔΙΑΓΩΓΗ. Παλιά, τη λαμβάνανε σοβαρά υπόψη για πρόσληψη σε εργασία, για επιβαρυντικό στοιχείο σε δικαστήριο, στο στρατό κλπ. Ευτυχώς με τα χρόνια έπαψε να έχει κάποια αξία (πλην της εισαγωγής σε στρατιωτικές σχολές). Το 2017 καταργήθηκε η (ηλίθια) αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια. Όμως, το 2020 η ...προοδευτική υπουργός Κεραμέως την επανάφερε και ισχύει και σήμερα. Πάντως, οι καθηγητές την έχουν στην πράξη ακυρώσει, καθώς παντού και πάντα όλοι οι μαθητές έχουν διαγωγή "κοσμιοτάτη"΄ή "εξαιρετική".
Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:16 Η Magissoni: #4 27-02-24 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Το τι γράφει ένα απολυτήριο Λυκείου, κάποιες φορές αλ²άζει. Πριν κάποια χρόνια εκτός από τους βαθμούς της Γ' τάξης, έγραφε και το μέσο όρο του βαθμού της Β' τάξης, αλ²ά αυτό καταργήθηκε. Μέχρι πρόσφατα στο απολυτήριο γραφόταν υποχρεωτικά ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Αυτό επίσης καταργήθηκε μετά από γνωμοδότηση της επιτροπής προσωπικών δεδομένων. Κάτι άλλο που αναγραφόταν πάντα στα απολυτήρια είναι η ΔΙΑΓΩΓΗ. Παλιά, τη λαμβάνανε σοβαρά υπόψη για πρόσληψη σε εργασία, για επιβαρυντικό στοιχείο σε δικαστήριο, στο στρατό κλπ. Ευτυχώς με τα χρόνια έπαψε να έχει κάποια αξία (πλην της εισαγωγής σε στρατιωτικές σχολές). Το 2017 καταργήθηκε η (ηλίθια) αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια. Όμως, το 2020 η ...προοδευτική υπουργός Κεραμέως την επανάφερε και ισχύει και σήμερα. Πάντως, οι καθηγητές την έχουν στην πράξη ακυρώσει, καθώς παντού και πάντα όλοι οι μαθητές έχουν διαγωγή "κοσμιοτάτη"΄ή "εξαιρετική". Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:32 Ο Dias έγραψε: #5 27-02-24 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Click για ανάπτυξη... Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.948 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:41 Η Joji έγραψε: #6 27-02-24 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:21 Ο cha0s έγραψε: #7 27-02-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο. Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 08:24 Η Magissoni: #8 28-02-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Click για ανάπτυξη... Όχι και παιδί 17 χρόνων Σε λίγο θα μου πείτε να του αλλάξω και πάνα kwstasloul Νεοφερμένο μέλος Ο kwstasloul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:04 Ο kwstasloul: #9 10-06-24 10:04 Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 10-06-24 10:28 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Το χαρτι ειναι συγκεκριμενο υποδειγμα απο το υπουργειο και γραφονται μονο οι μεσοι οροι εδω και τα υποδειγματα ..το πρωτο ειναι https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/ta_ypodeigmata_46_titlon_spoydon_toy_genikoy_lykeioy.pdf nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.178 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 12:06 Ο nPb έγραψε: #11 10-06-24 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosalex7 Kallon Costpap Kanastasia_5883 mariel79 luluty Georgiaaa_ Aris_PaP09 D a f n i Magissoni Dr. Gl. Luminous Angelikaaa Helen06 Corfu kitty constansn Τρελας123 Vera ch2006 globglogabgalab GV221 ioanna2007 Entropy24 rseven kost28 kwstasloul ggl Hmmytheos kostasst carnage tsiobieman neurogirl E.Z jYanniss Scandal Marianna.diamanti sofia07 Kate1914 iiTzArismaltor_ Leo komm thepigod762 Μήτσος10 demitra EFAKIT Basiliki.kiki Schlimazel EllieKal bill09876 Φινεύς sotirislk BatGuin Gus Roger10 Unboxholics hirasawayui giannhs2001 bibliofagos suaimhneas Marel mermaid89 Aaron's Warner wife Χρήστος2006 shezza94 ilias_21 Lifelong Learner P.Dam. Maynard Wonderkid Enhypen Kzaro Startx0 Giorgkalo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Το τι γράφει ένα απολυτήριο Λυκείου, κάποιες φορές αλ²άζει. Πριν κάποια χρόνια εκτός από τους βαθμούς της Γ' τάξης, έγραφε και το μέσο όρο του βαθμού της Β' τάξης, αλ²ά αυτό καταργήθηκε. Μέχρι πρόσφατα στο απολυτήριο γραφόταν υποχρεωτικά ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Αυτό επίσης καταργήθηκε μετά από γνωμοδότηση της επιτροπής προσωπικών δεδομένων. Κάτι άλλο που αναγραφόταν πάντα στα απολυτήρια είναι η ΔΙΑΓΩΓΗ. Παλιά, τη λαμβάνανε σοβαρά υπόψη για πρόσληψη σε εργασία, για επιβαρυντικό στοιχείο σε δικαστήριο, στο στρατό κλπ. Ευτυχώς με τα χρόνια έπαψε να έχει κάποια αξία (πλην της εισαγωγής σε στρατιωτικές σχολές). Το 2017 καταργήθηκε η (ηλίθια) αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια. Όμως, το 2020 η ...προοδευτική υπουργός Κεραμέως την επανάφερε και ισχύει και σήμερα. Πάντως, οι καθηγητές την έχουν στην πράξη ακυρώσει, καθώς παντού και πάντα όλοι οι μαθητές έχουν διαγωγή "κοσμιοτάτη"΄ή "εξαιρετική". Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί".
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:32 Ο Dias έγραψε: #5 27-02-24 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Click για ανάπτυξη... Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.948 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:41 Η Joji έγραψε: #6 27-02-24 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:21 Ο cha0s έγραψε: #7 27-02-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο. Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 08:24 Η Magissoni: #8 28-02-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Click για ανάπτυξη... Όχι και παιδί 17 χρόνων Σε λίγο θα μου πείτε να του αλλάξω και πάνα kwstasloul Νεοφερμένο μέλος Ο kwstasloul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:04 Ο kwstasloul: #9 10-06-24 10:04 Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 10-06-24 10:28 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Το χαρτι ειναι συγκεκριμενο υποδειγμα απο το υπουργειο και γραφονται μονο οι μεσοι οροι εδω και τα υποδειγματα ..το πρωτο ειναι https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/ta_ypodeigmata_46_titlon_spoydon_toy_genikoy_lykeioy.pdf nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.178 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 12:06 Ο nPb έγραψε: #11 10-06-24 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosalex7 Kallon Costpap Kanastasia_5883 mariel79 luluty Georgiaaa_ Aris_PaP09 D a f n i Magissoni Dr. Gl. Luminous Angelikaaa Helen06 Corfu kitty constansn Τρελας123 Vera ch2006 globglogabgalab GV221 ioanna2007 Entropy24 rseven kost28 kwstasloul ggl Hmmytheos kostasst carnage tsiobieman neurogirl E.Z jYanniss Scandal Marianna.diamanti sofia07 Kate1914 iiTzArismaltor_ Leo komm thepigod762 Μήτσος10 demitra EFAKIT Basiliki.kiki Schlimazel EllieKal bill09876 Φινεύς sotirislk BatGuin Gus Roger10 Unboxholics hirasawayui giannhs2001 bibliofagos suaimhneas Marel mermaid89 Aaron's Warner wife Χρήστος2006 shezza94 ilias_21 Lifelong Learner P.Dam. Maynard Wonderkid Enhypen Kzaro Startx0 Giorgkalo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Click για ανάπτυξη... Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω...
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.948 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:41 Η Joji έγραψε: #6 27-02-24 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:21 Ο cha0s έγραψε: #7 27-02-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο. Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 08:24 Η Magissoni: #8 28-02-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Click για ανάπτυξη... Όχι και παιδί 17 χρόνων Σε λίγο θα μου πείτε να του αλλάξω και πάνα kwstasloul Νεοφερμένο μέλος Ο kwstasloul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:04 Ο kwstasloul: #9 10-06-24 10:04 Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 10-06-24 10:28 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Το χαρτι ειναι συγκεκριμενο υποδειγμα απο το υπουργειο και γραφονται μονο οι μεσοι οροι εδω και τα υποδειγματα ..το πρωτο ειναι https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/ta_ypodeigmata_46_titlon_spoydon_toy_genikoy_lykeioy.pdf nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.178 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 12:06 Ο nPb έγραψε: #11 10-06-24 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosalex7 Kallon Costpap Kanastasia_5883 mariel79 luluty Georgiaaa_ Aris_PaP09 D a f n i Magissoni Dr. Gl. Luminous Angelikaaa Helen06 Corfu kitty constansn Τρελας123 Vera ch2006 globglogabgalab GV221 ioanna2007 Entropy24 rseven kost28 kwstasloul ggl Hmmytheos kostasst carnage tsiobieman neurogirl E.Z jYanniss Scandal Marianna.diamanti sofia07 Kate1914 iiTzArismaltor_ Leo komm thepigod762 Μήτσος10 demitra EFAKIT Basiliki.kiki Schlimazel EllieKal bill09876 Φινεύς sotirislk BatGuin Gus Roger10 Unboxholics hirasawayui giannhs2001 bibliofagos suaimhneas Marel mermaid89 Aaron's Warner wife Χρήστος2006 shezza94 ilias_21 Lifelong Learner P.Dam. Maynard Wonderkid Enhypen Kzaro Startx0 Giorgkalo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:21 Ο cha0s έγραψε: #7 27-02-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο. Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 08:24 Η Magissoni: #8 28-02-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Click για ανάπτυξη... Όχι και παιδί 17 χρόνων Σε λίγο θα μου πείτε να του αλλάξω και πάνα kwstasloul Νεοφερμένο μέλος Ο kwstasloul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:04 Ο kwstasloul: #9 10-06-24 10:04 Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 10-06-24 10:28 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Το χαρτι ειναι συγκεκριμενο υποδειγμα απο το υπουργειο και γραφονται μονο οι μεσοι οροι εδω και τα υποδειγματα ..το πρωτο ειναι https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/ta_ypodeigmata_46_titlon_spoydon_toy_genikoy_lykeioy.pdf nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.178 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 12:06 Ο nPb έγραψε: #11 10-06-24 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosalex7 Kallon Costpap Kanastasia_5883 mariel79 luluty Georgiaaa_ Aris_PaP09 D a f n i Magissoni Dr. Gl. Luminous Angelikaaa Helen06 Corfu kitty constansn Τρελας123 Vera ch2006 globglogabgalab GV221 ioanna2007 Entropy24 rseven kost28 kwstasloul ggl Hmmytheos kostasst carnage tsiobieman neurogirl E.Z jYanniss Scandal Marianna.diamanti sofia07 Kate1914 iiTzArismaltor_ Leo komm thepigod762 Μήτσος10 demitra EFAKIT Basiliki.kiki Schlimazel EllieKal bill09876 Φινεύς sotirislk BatGuin Gus Roger10 Unboxholics hirasawayui giannhs2001 bibliofagos suaimhneas Marel mermaid89 Aaron's Warner wife Χρήστος2006 shezza94 ilias_21 Lifelong Learner P.Dam. Maynard Wonderkid Enhypen Kzaro Startx0 Giorgkalo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magissoni: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ηλίθια η αναγραφή της διαγωγής. Όταν βλέπω παιδιά στο σχολείο μου να ουρλιάζουν και να ανάβουν φωτιές μέσα στις τάξεις νιώθω 100% αδικημένη που αυτοί θα έχουν ίδιες πιθανότητες να βρουν δουλειά με εμένα αν βγάλουμε ίδιο μέσο όρο (που είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε γιατί όλο και κάποιον γλύφουν ο οποίος τους ανεβάζει τον βαθμό γιατί "κρίμα είναι τώρα, ας μην μείνει τάξη το παιδί". Click για ανάπτυξη... Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο.
Magissoni Νεοφερμένο μέλος Η Magissoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 08:24 Η Magissoni: #8 28-02-24 08:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Click για ανάπτυξη... Όχι και παιδί 17 χρόνων Σε λίγο θα μου πείτε να του αλλάξω και πάνα kwstasloul Νεοφερμένο μέλος Ο kwstasloul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:04 Ο kwstasloul: #9 10-06-24 10:04 Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 10-06-24 10:28 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Το χαρτι ειναι συγκεκριμενο υποδειγμα απο το υπουργειο και γραφονται μονο οι μεσοι οροι εδω και τα υποδειγματα ..το πρωτο ειναι https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/ta_ypodeigmata_46_titlon_spoydon_toy_genikoy_lykeioy.pdf nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.178 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 12:06 Ο nPb έγραψε: #11 10-06-24 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosalex7 Kallon Costpap Kanastasia_5883 mariel79 luluty Georgiaaa_ Aris_PaP09 D a f n i Magissoni Dr. Gl. Luminous Angelikaaa Helen06 Corfu kitty constansn Τρελας123 Vera ch2006 globglogabgalab GV221 ioanna2007 Entropy24 rseven kost28 kwstasloul ggl Hmmytheos kostasst carnage tsiobieman neurogirl E.Z jYanniss Scandal Marianna.diamanti sofia07 Kate1914 iiTzArismaltor_ Leo komm thepigod762 Μήτσος10 demitra EFAKIT Basiliki.kiki Schlimazel EllieKal bill09876 Φινεύς sotirislk BatGuin Gus Roger10 Unboxholics hirasawayui giannhs2001 bibliofagos suaimhneas Marel mermaid89 Aaron's Warner wife Χρήστος2006 shezza94 ilias_21 Lifelong Learner P.Dam. Maynard Wonderkid Enhypen Kzaro Startx0 Giorgkalo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν δεν θεωρείς ηλίθιο το να καταδικάζεται κάποιος για όλη τη ζωή του για μια αταξία που έκανε στο σχολείο όταν ήταν παιδί, δεν έχω κάτι να προσθέσω... Click για ανάπτυξη... Όχι και παιδί 17 χρόνων Σε λίγο θα μου πείτε να του αλλάξω και πάνα
kwstasloul Νεοφερμένο μέλος Ο kwstasloul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:04 Ο kwstasloul: #9 10-06-24 10:04 Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 10-06-24 10:28 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Το χαρτι ειναι συγκεκριμενο υποδειγμα απο το υπουργειο και γραφονται μονο οι μεσοι οροι εδω και τα υποδειγματα ..το πρωτο ειναι https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/ta_ypodeigmata_46_titlon_spoydon_toy_genikoy_lykeioy.pdf nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.178 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 12:06 Ο nPb έγραψε: #11 10-06-24 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosalex7 Kallon Costpap Kanastasia_5883 mariel79 luluty Georgiaaa_ Aris_PaP09 D a f n i Magissoni Dr. Gl. Luminous Angelikaaa Helen06 Corfu kitty constansn Τρελας123 Vera ch2006 globglogabgalab GV221 ioanna2007 Entropy24 rseven kost28 kwstasloul ggl Hmmytheos kostasst carnage tsiobieman neurogirl E.Z jYanniss Scandal Marianna.diamanti sofia07 Kate1914 iiTzArismaltor_ Leo komm thepigod762 Μήτσος10 demitra EFAKIT Basiliki.kiki Schlimazel EllieKal bill09876 Φινεύς sotirislk BatGuin Gus Roger10 Unboxholics hirasawayui giannhs2001 bibliofagos suaimhneas Marel mermaid89 Aaron's Warner wife Χρήστος2006 shezza94 ilias_21 Lifelong Learner P.Dam. Maynard Wonderkid Enhypen Kzaro Startx0 Giorgkalo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 10:28 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 10-06-24 10:28 Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Το χαρτι ειναι συγκεκριμενο υποδειγμα απο το υπουργειο και γραφονται μονο οι μεσοι οροι εδω και τα υποδειγματα ..το πρωτο ειναι https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/ta_ypodeigmata_46_titlon_spoydon_toy_genikoy_lykeioy.pdf nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.178 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 12:06 Ο nPb έγραψε: #11 10-06-24 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosalex7 Kallon Costpap Kanastasia_5883 mariel79 luluty Georgiaaa_ Aris_PaP09 D a f n i Magissoni Dr. Gl. Luminous Angelikaaa Helen06 Corfu kitty constansn Τρελας123 Vera ch2006 globglogabgalab GV221 ioanna2007 Entropy24 rseven kost28 kwstasloul ggl Hmmytheos kostasst carnage tsiobieman neurogirl E.Z jYanniss Scandal Marianna.diamanti sofia07 Kate1914 iiTzArismaltor_ Leo komm thepigod762 Μήτσος10 demitra EFAKIT Basiliki.kiki Schlimazel EllieKal bill09876 Φινεύς sotirislk BatGuin Gus Roger10 Unboxholics hirasawayui giannhs2001 bibliofagos suaimhneas Marel mermaid89 Aaron's Warner wife Χρήστος2006 shezza94 ilias_21 Lifelong Learner P.Dam. Maynard Wonderkid Enhypen Kzaro Startx0 Giorgkalo eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstasloul: Μα συγνώμη και στο απολυτήριο τι βαθμούς της Γ αναγράφονται; και των τετραμηνων ή μόνο ο μέσος όρος σε κάθε μάθημα; ή μόνο οι βαθμοί των εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Το χαρτι ειναι συγκεκριμενο υποδειγμα απο το υπουργειο και γραφονται μονο οι μεσοι οροι εδω και τα υποδειγματα ..το πρωτο ειναι https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/ta_ypodeigmata_46_titlon_spoydon_toy_genikoy_lykeioy.pdf
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.178 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 12:06 Ο nPb έγραψε: #11 10-06-24 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος. Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι ηλίθια. Πανηλίθια είναι. Ξέρω και εγώ παιδιά που έκαναν πολλές κουταμάρες στο λύκειο και τώρα έχουν αλλάξει δραματικά. προς το καλύτερο. Κανείς δεν θα έπρεπε να «δεσμεύεται» από όσα έκανε στο παρελθόν εφόσον έχει βελτιωθεί. Είναι σαν να περιορίζεσαι ανάμεσα στα λάθη σου αντί να εξελίσσεσαι μαθαίνοντας από αυτά, που όπως και να έχει, όλοι τα κάνουμε, ειδικά if we don’t know any better. Click για ανάπτυξη... Tι ψάχνεις να βρεις και εσύ τώρα; Στο κράτος "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-διαγωγή κοσμιωτάτη"...Μόνο συμμετοχή σε κατηχητικό δεν αναφέρει η βαθμολογία. Γενικά στο δημόσιο (σε όλες τις χώρες του κόζμου) οι βλακείες δεν αλλάζουν εύκολα όταν η συντήρηση μιας κατάστασης δεν έχει πολιτικό κόστος ή όφελος.
Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:12 Η Vera έγραψε: #12 19-09-24 09:12 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Όπως τα λες είναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά αυξάνονται με τη διαγωγή στο απολυτήριο. Θα σου πει "Μισθός βασικός, δουλεύεις 10ωρο δηλωμένο 4ωρο, δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα δεν έχει, τα επιστρέφεις. Ναι ή ου;" Να ξέρεις, κανείς δεν κοιτάει διαγωγή απολυτηρίου. Είναι κάτι πολύ αδιάφορο Click για ανάπτυξη... Από οτι έχω ακούσει ,τους περισσοτερους εργοδότες δεν τους πολύενδιαφερει τόσο το απολυτήριο λυκείου ,άλλα η προϋπηρεσία που έχει κάποιος .Το ίδιο ισχύει με την διαγωγή