Στεγαστικό επίδομα φοιτητών

Shine

Νεοφερμένο μέλος

Η Shine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,
είμαι πρωτοετής φοιτήτρια, ωστόσο έχω εισαχθεί στην σχολή από το 2023.Δεν έκανα αναστολή σπουδών καθώς ξανά έδινα πανελλήνιες. Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει αντίστοιχη περίπτωση και εάν το δικαιούμαι καθώς είμαι κανονικά στο 2ο ετος και έχω παρακολουθήσει και δώσει τα μαθήματα του 1ου.
Θα απευθυνθώ στην γραμματεία του τμήματος μου ούτως ή άλλως, αλλά ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω.
Ευχαριστώ.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.717 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,
είμαι πρωτοετής φοιτήτρια, ωστόσο έχω εισαχθεί στην σχολή από το 2023.Δεν έκανα αναστολή σπουδών καθώς ξανά έδινα πανελλήνιες. Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει αντίστοιχη περίπτωση και εάν το δικαιούμαι καθώς είμαι κανονικά στο 2ο ετος και έχω παρακολουθήσει και δώσει τα μαθήματα του 1ου.
Θα απευθυνθώ στην γραμματεία του τμήματος μου ούτως ή άλλως, αλλά ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω.
Ευχαριστώ.
Καλησπερα
Κατσε να σκεφτουμε
Εσυ τωρα δεν εισαι σε αναστολη αλλα δεν εδωσες μαθηματα 3ου εξαμηνου και δεν θα δωσεις 4ου εξαμηνου.
Εσυ τωρα το ετος 2023 και 2024 ειχες ενα συμβολαιο ενοικιασης μακρια απο το σπιτι που μεγαλωσες.
Εσυ τωρα τον φεβρουαριο του 2024 τον ιουνιο του 2024 και τον σεπτεμβρη του 2024 εδωσε μαθημτα του 1ου και 2ου εξαμηνου και περασες τα μισα..
Εσυ τωρα δεν εκανες αιτηση τον ιουλιο του 2024 για το επιδομα του 1ου ετους οποτε εχασες τα 2000 χιλιαρικα και δεν μπορεις πλεον.
Εσυ ομως μπορεις να κανεις τον ιουλιο 2025 αιτηση για το επιδομα του 2ου ετους εφοσον εχεις ενοικιαστηριο για 6 μηνες απο οκτωβριο του 2024 μεχρι ιουλιο του 2025.
Τωρα δεν λες ποτε εδινες πανελληνιες παλι ...αν τις εδινες το 2024 και ξεγραφηκες απο την σχολη του 2023 τοτε δεν υπαρχει τιποτα
Αν τις εδωσες τωρα το 2025 ναι υπαρχει επιδομα....( αυτο συναγω απο τα λεγομενα σου)
Ειναι καπως μπλεγμενα αλλα ετσι ειναι.

Shine

Νεοφερμένο μέλος

Μπήκα στην σχολή το 2023, αλλά δεν πήγα γτ έδινα πανελλήνιες δεν ενοικίασα σπίτι.Ωστοσο το τμήμα δεν μου έκανε αναστολή. Φέτος πήγα στην σχολή που είχα περάσει και παρακολουθούσα το 1ο έτος. Εχω ενοικιαστήριο από Οκτώβριο 2024- Ιούλιο 2025

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.717 μηνύματα.
Μπήκα στην σχολή το 2023, αλλά δεν πήγα γτ έδινα πανελλήνιες δεν ενοικίασα σπίτι.Ωστοσο το τμήμα δεν μου έκανε αναστολή. Φέτος πήγα στην σχολή που είχα περάσει και παρακολουθούσα το 1ο έτος. Εχω ενοικιαστήριο από Οκτώβριο 2024- Ιούλιο 2025
Εξεραιτικα ...δικαιουσε το επιδομα των 2000€ ( 1500 για αθηνα και θεσσαλονικη) για το 2ο ετος.
Το επιδομα του 1ου ετους τους το ''χαρισες''.
Εδω τωρα υπαρχει ενα σκοτεινο σημειο..ειναι η γραμματεία σου... που μπορει να πει οτι α δεν περασες τα μαθηματα οταν εισουν 1ο και 2ο εξαμηνο αλλα οταν εισουν 3ο και 4ο ... οποτε μιλα μαζι της... γραμματείες ακριτικης επαρχιας δεν εχουν θεμα.

Shine

Νεοφερμένο μέλος

Από την στιγμή που είμαι 2ο έτος δεν θα έπρεπε να έχω περάσει τα μαθήματα του 2ου ; Ωστόσο εγώ δεν τα έχω παρακολουθήσει.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Από την στιγμή που είμαι 2ο έτος δεν θα έπρεπε να έχω περάσει τα μαθήματα του 2ου ; Ωστόσο εγώ δεν τα έχω παρακολουθήσει.
Οχι ...στο επιδομα λογιζονται τα μαθηματα του προηγουμενου ετους ( 50% περασμενα)
Τα μαθηματα του 2ου ετους θα τα ζητησουν οταν κανεις αιτηση για επιδομα στο 3ο ετος.

Shine

Νεοφερμένο μέλος

Αα εντάξει, ευχαριστώ πολύ !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια