Σπουδές στο ΕΑΠ Πληροφορική

Kaiti.07

Νεοφερμένο μέλος

Η Kaiti.07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Γειά σας θα δώσω πανελλήνιες όμως έπεσε στα μάτια μου το ΕΑΠ που λέει ότι είναι εξ αποστάσεως με κάποια δίδακτρα τα οποία υπάρχει και περίπτωση απαλλαγής, ως ένα κορίτσι χωρίς οικονομική άνεση είναι καλή επιλογή; Θέλω να σπουδάσω πληροφορική το έχω πει και σε άλλες συζητήσεις εδώ , οι γονείς μου θεωρούν ότι το να βγω παραέξω είναι επικίνδυνο ,εγώ γενικά δεν θέλω την φοιτητική ζωή που θέλουν οι άλλοι , πείτε μου μια άποψη, στο μέλλον θέλω να πάω εξωτερικό επίσης,αναγνωρίζεται το ίδιο ;

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.224 μηνύματα.
Πολύ καλή σκέψη σου.

Το ΕΑΠ έχει το καλό ότι είναι εξ' αποστάσεως. Έχει μεν δίδακτρα, αλλά σε σχέση με τη φοιτητική ζωή (ενοίκια + μπροστάτζες + έξοδα καθημερινότητας + πάγια) είναι απείρως φτηνότερο.

Είναι το μόνο ελληνικό πανεπιστήμιο που μπαίνεις ΧΩΡΙΣ πανελλήνιες και σου προσφέρει 100% αναγνωρισμένο πτυχίο με 240 ECTS.

Το κακό είναι ότι ο τρόπος εργασίας είναι κυρίως μέσω εργασίας με ελάχιστη καθοδήγηση, οπότε θα βρεθείς αρκετές φορές να δυσκολεύεσαι.

Αν δεν έχεις οικονομική άνεση, χίλιες φορές καλύτερο το ΕΑΠ πάρα φοιτητική ζωή σε καμία επαρχιακή πόλη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια