Σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Dreams&hopes

Δραστήριο μέλος

Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα.
Γεια σε όλους!!! Λοιπόν, ανοίγω αυτό το θέμα για όλους εμάς που θα είμαστε φοιτητές σε κάποια σχολή της Ελλάδας ή του εξωτερικού το Σεπτέμβριο του 2010. Γράψτε σε ποια σχολή θέλετε να φοιτήσετε και αν αυτή βρίσκεται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Ξεκινάω εγώ: Θέλω να περάσω στο τμήμα Ψυχολογίας ή (αν γράψω πολύ καλά) στη Νομική σχολή. Εσείς???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stefa_1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα.
Θα το παλεψω να παω για αγγλικη φιλολογια στο εξωτερικο (λογω οικονομικων δεν τα καταφερα φετος).Αν και παλι δεν τα καταφερω,θα παω σε κανα ιεκ να σκοτωσω το χρονο μου για 2 χρονια και αν δεν τελειωσει το 2012 ο κοσμος τοτε θα παω για αγγλικη φιλολογια.
υ.γ συγνωμμη για το χιουμοριστικο υφος στο τελος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pennyy

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα.
εγω θελω προγραμμα ψυχολογιασ κ λογικα μπαινω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...