Χωθείτε σε κανένα κόμμα αν είστε εμφανίσιμες, βλεπίσιμες...

Η Ελλάδα έχει παράδοση σε κόμματα και αργόσχολους που τρώνε από το κόμμα! τι κόμμα τι κονόμα...

Ο Μητσοτάκης συνεχώς στηρίζει την νέα γενιά της χώρας: δηλαδή της γαλάζιας παράταξης μόνο.
Πέρα από την πλάκα, δώσε στίγμα και στο περιβάλλον σου ότι ψάχνεις για δουλειά. Τουλάχιστον να πέσει κάποια πρόταση. Στο άκυρο να στέλνεις βιογραφικά συνήθως δεν αποδίδει επειδή η χώρα μας δεν έχει παράδοση στην αξιοκρατία προσόντων δηλαδή, αυτός που συνδυάζει προσόντα, προσωπικότητα και δεξιότητες να βρίσκει δουλειά. Υπάρχουν πολλοί βρώμικοι εργοδότες με παθογόνες επιχειρήσεις που ψάχνουν 19 βλαμμένα και ό,τι κάτσει άμα λάχει να πούμε. Για ένσημα ούτε λόγος (μετά μας φταίει η Αφρική). Πρόσεχε. Προσπαθώ να είμαι ήρεμος όταν μου λένε για θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, αλλά δεν έχω ακούσει ΜΙΑ περίπτωση που είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά του ακόμη και στο ιερό δημόσιο (είναι μίζεροι). Όσο πιο νέος είναι κάποιος τόσο μειωμένα αντανακλαστικά έχει στο θέμα των διαπραγματεύσεων για μια δουλειά, λόγω ηλικίας και έλλειψης εμπειριών κάτι που φυσικά βολεύει το σάπιο εργασιακό κύκλωμα της Ελληνικής πραγματικότητας.