Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

έχω βρει κάποια ξένα αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο να είναι ελληνικό λόγω ευκολίας στη γλώσσα...
με ενδιαφέρουν σπουδές τύπου ψυχολογίας και το θέλω για προσωπική μου χρήση κι όχι για επαγγελματική
γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά?
και γενικώς πως σας φαίνεται σαν ιδέα (Ειδικά για άτομα προχωρημένης ηλικίας για σπουδές και με υποχρεώσεις... μήπως παλιμπαιδίζω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://open.yale.edu/courses/psychology/introduction-to-psychology/sessions.html
Πολύ καλές διαλέξεις

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

χρόνια κάνω αίτηση αλλά... μάλλον δεν έχω καλό δόντι για να κληρωθώ

(άσε που βασικά δεν έχει τις σπουδές που θέλω)
θα το κοιτάξω αυτό, tksΤο Yale θέτει σε Online διάθεση ένα μάθημα ψυχολογίας.
https://open.yale.edu/courses/psychology/introduction-to-psychology/sessions.html
Πολύ καλές διαλέξεις.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σχολιάζοντας, σε ξένα πανεπιστήμια θα βρεις σχετικά πιο εύκολα υλικό, διαλέξεις online.Το Yale θέτει σε Online διάθεση ένα μάθημα ψυχολογίας.
Πολύ καλές διαλέξεις.
Στο Ελλαδιστάν ξέχνα το, είμαστε κάτι δεκαετίες πίσω.

(αναφορικά με το τελευταίο που 'πες, Αναστασία, ποτέ δεν 'ναι αργά)
adespoto
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το εαπ πώς ακριβώς λειτουργει;
συμπληρώνεις αίτηση που εκδηλώνεις ενδιαφέρον και μετά... γίνεται "κλήρωση"

κάθε σεζόν υπάρχουν 70.000 ενδιαφερόμενοι για καμια χιλιάδα θέσεις
adespoto
Περιβόητο μέλος

Γίνονται κανονικά διαλέξεις όπως στα ΑΕΙ?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Και πληρώνεις να υποθέσω έτσι;
Γίνονται κανονικά διαλέξεις όπως στα ΑΕΙ?
πληρώνεις το υλικό που σου παρέχουν... βιβλία σημειώσεις κλπ
για διαλέξεις, δεν ξέρω αλλά νομίζω πως όχι.. πας μόνο στο τέλος και δίνεις εξετάσεις

πληρώνεις το υλικό που σου παρέχουν... βιβλία σημειώσεις κλπ
για διαλέξεις, δεν ξέρω αλλά νομίζω πως όχι.. πας μόνο στο τέλος και δίνεις εξετάσεις
Ναι δε γίνονται διαλέξεις αλλά κάποιες συγκεντρώσεις μόνο μέσα στη χρονιά.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σίγουρα τα ξένα είναι πολύ καλύτερα (άλλωστε τα Ελληνικά είναι σχεδόν ανύπαρκτα) αλλά με τρομάζει το θέμα της ξένης γλώσσαςΣχολιάζοντας, σε ξένα πανεπιστήμια θα βρεις σχετικά πιο εύκολα υλικό, διαλέξεις online.
Στο Ελλαδιστάν ξέχνα το, είμαστε κάτι δεκαετίες πίσω.
(αναφορικά με το τελευταίο που 'πες, Αναστασία, ποτέ δεν 'ναι αργά)
Γιατί ναι οκ ξέρω καλά αγγλικά αλλά... δεν ξέρω αν είναι τόσο καλά ώστε να μπορέσω να παρακολουθήσω (και κυρίως να γράψω) πανεπιστημιακού επιπέδου μαθήματα με ορολογίες
Φοβάμαι μη χάσω χρόνο και κυρίως χρήμα και τελικώς κάνω μια τρύπα στο νερό
Αν είχα πάντως το χρήμα... θα δημιουργούσα Online Ελληνικό Πανεπιστήμιο (ΑΝ μου έδιναν την άδεια γιατί υπάρχουν και συμφέροντα)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω είχαμε σχολιάσει στο "Σχολιασμό Ειδήσεων" μία παρόμοια περίπτωση (με φροντηστήριο) που δεν πήρε άδεα.Αν είχα πάντως το χρήμα... θα δημιουργούσα Online Ελληνικό Πανεπιστήμιο (ΑΝ μου έδιναν την άδεια γιατί υπάρχουν και συμφέροντα)
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

και στην τελική, σε βοηθάμε και εμείς εδώ, και κάποιος επαγγελματίας, αν έχεις να κάνεις κάποια εργασία στο τέλος!

Στην τελική μη νηομίζεις, γλωσσικά λάθη κάνουν όλοι οι αλλοδαποί σε επιστημονικά συγγράματα, και μιλάω και για αυτά που δεν έκαναν για τον εαυτό τους, γραπτά που κυκλοφορούν στις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες!

Όρμα του!!!
Ρώτησες και στο Βρετανικό Ινστιτούτο;
Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ασε που μεχρι να σε παρουν στο Ανοιχτο Πανεπιστημιο χωρις μεσον, θα εχει γινει ο Ωριωνας φοιτητης!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

όχι δεν ρώτησα... λες να μου δώσουν εκεί πληροφορίες?Όρμα του!!!
Ρώτησες και στο Βρετανικό Ινστιτούτο;
γενικώς ψάχνω από μόνη μου μέσω του νετ..

yeap! δε θέλω να λείπω απ το σπίτι και να μην είμαι κοντά στο μωρό μουΘες οπωσδήποτε από το σπίτι? Κανα ΙΕΚ δεν θα σε ενδιέφερε? Ισως έχουν την ειδικότητα που θες. Ψαξτο.

Γεγονός για το ΑΕΠΚαι εγω λεω να μην ανησυχεις για τη γλωσσα. Μπορει να σε κουραζει λιγο παραπανω να διαβαζεις στα αγγλικα αλλα θα συνηθισεις γρηγορα!
Ασε που μεχρι να σε παρουν στο Ανοιχτο Πανεπιστημιο χωρις μεσον, θα εχει γινει ο Ωριωνας φοιτητης!![]()

Λέτε να μην με προβληματίζει η γλώσσα ε?

Η αλήθεια είναι ότι όποτε διάβασα κάποιο μυθιστόρημα στα αγγλικά, ουδέποτε με κούρασε ή δεν τα κατάφερα.. πάντα χωρίς να το καταλαβαίνω έμπαινα στον ειρμό χωρίς πρόβλημα (οκ άγνωστες λέξεις υπήρχαν αλλά γιαυτό είναι και τα λεξικά καθώς και τα συμφραζόμενα)
βρε λες?

Βέβαια τα περισσότερα ξεκινάνε από Σεπτέμβρη/Οκτώβρη αλλά καλύτερα να έχω βρει από τώρα κάτι αν είναι και πάρω κάποιο μάθημα

Σιγά, κάθε αρχή και δύσκολη, μετά γίνεται αστείον!
Γερά
Giovanna
Επιφανές μέλος

δεν κληρωνεσαι ομως, εχει πεσει και ολη η ελλαδα πανω του γιατι ειναι καινουριο. εκανα περιπου μεσα στους πρωτους 200, ελεγε οτι θα ειναι με σειρα προτεραιοτητας αλλα ξεπερασε τις 4 χιλιαδες και, οποτε εγινε κληρωση..
αλλιως, μονο αγγλικα uni ξερω αλλα ειναι ακριβως τα διπλα λεφτα απο οτι να πας εκει, οποτε δε το ειχα κοιταξει καθολου, νο νο για μενα!
τσεκαρε ομως κεεναπ. και αν θες συγκεκριμενες ινφο στειλε πμ.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να ασχοληθώ με τη γραφιστική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.