Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.142 μηνύματα.

21-03-22

01:56
Θα σου φανώ απόλυτη αλλά εν προκειμένω ας φανώ.Θα το μετανιώσεις άμα το κάνεις αυτό,στο λέω.Ας σου φανώ πικρόχολη κοπέλα μου αλλά έτσι είναι η αλήθεια.Ήμαστε 2 χρόνια μαζί ένας χρόνος σχέση από απόσταση αφού σπουδάζει σε άλλη πόλη,έχουμε περάσει τόσαα πολλάα (στιγμες χαρας,δυσκολίες αρκετές)όμως ήμαστε ακόμα εδω
Φετος τελειώνω δν ξέρω τι να κάνω να πάω σε ίδια πόλη και ότι σχολή βγει η να επιλέξω τι σχολή που πιστεύω θα μ ταιριάζει
Btw δεν μ αρεσει καμία σχολή και το μόνο Π σκέφτομαι είναι να μ βγει η συγκεκριμένη πόλη οχι να μαι μόνο μαζί του αλλά γιατί εκεί έχω ονειρευτεί όλοι την φοιτητική μ ζωη
Καταλαβαίνω ότι νιώθεις πράγματα για το αγόρι σου,τα έχουμε περάσει και εμείς αυτά και πολύς κόσμος.Ωστόσο είσαι τόσο πορωμένη μαζί του που είσαι διατεθειμένη τόσα χρόνια να σπουδάζεις κάτι που δε γουστάρεις και να βασανίζεσαι;Σου αξίζει αυτό;Και επίσης αξίζει να το κάνεις για αυτόν τον άνθρωπο;17 είσαι ακόμα,ξέρεις πόσους γκόμενους έχεις να γνωρίσεις ακόμα;Κι αν αυτός είναι μαλάκας;Τι θα κάνεις;Θα χωρίσεις,θα είσαι ράκος ψυχολογικά και δε θα έχεις κάπου να πιαστείς γιατί δε θα σου αρέσει και η σχολή να ξεδίνεις εκεί;Σου φαίνεται καλή ιδέα αυτό;
Κοπέλα μου,ωραία τα αισθηματικά και τα γκομενικά αλλά είσαι πολύ μικρή για να χαραμίσεις το μέλλον σου για έναν γκόμενο...αν και μεγαλύτερη να ήσουν,πάλι δεν αξίζει να χαραμίζεσαι.
Βρες κάτι που σου αρέσει και ακολούθησε το,όπου και αν είναι.Αν το αγόρι είναι καλό,ίσως θελήσει να το δείτε λίγο εξ αποστάσεως.Αν όχι έχει καλώς.Τον εαυτό σου κοίτα,μόνο αυτόν έχεις.Μην αναλώνεσαι για άλλους.Και που ξέρεις οτι στη φοιτητούπολη σου δε θα γνωρίσεις κάτι καλό;Μη μένεις πίσω σε παρακαλώ..