ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2023 στις 15:31 Η ευη95 έγραψε: #1 07-03-23 15:31 καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. πέρα από το βαθμό απολυτηρίου παίζει ρόλο το ποσοστό αναπηρίας για να μπεις στην πρώτη σου επιλογή; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2023 στις 18:02 Η Grand Duchess: #2 07-03-23 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. πέρα από το βαθμό απολυτηρίου παίζει ρόλο το ποσοστό αναπηρίας για να μπεις στην πρώτη σου επιλογή; Click για ανάπτυξη... Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2023 στις 22:43 Η ευη95 έγραψε: #3 07-03-23 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά Click για ανάπτυξη... δηλαδή όταν λέμε ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη; μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 08:58 Η Grand Duchess: #4 08-03-23 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: δηλαδή όταν λέμε ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη; μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα; Click για ανάπτυξη... Sorry το έγραψα χάλια, Λοιπόν Αν εσύ είσαι του 1995, θα προηγηθεί η εισαγωγή σου σε σχέση με κάποιον που έχει γεννηθεί ξέρω γω το 2003. ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 09:41 Η ευη95 έγραψε: #5 08-03-23 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Sorry το έγραψα χάλια, Λοιπόν Αν εσύ είσαι του 1995, θα προηγηθεί η εισαγωγή σου σε σχέση με κάποιον που έχει γεννηθεί ξέρω γω το 2003. Click για ανάπτυξη... τέλεια. ευχαριστώ. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 11:50 Η bubblebee: #6 08-03-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά Click για ανάπτυξη... αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 15:26 Η Grand Duchess: #7 08-03-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Click για ανάπτυξη... Θα μπεις στο σάιτ του υπουργείου και θα κατεβάσεις την εγκύκλιο. Τα λέει όλα μέσα. ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 12:06 Η ευη95 έγραψε: #8 09-03-23 12:06 άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 17:41 Η Grand Duchess: #9 09-03-23 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 10:33 Η ευη95 έγραψε: #10 10-03-23 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις Click για ανάπτυξη... διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 11:39 Η Grand Duchess: #11 10-03-23 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: polkmn maria1419 ευη95 Billprs Nala user-2 Wonderkid Joji constansn katia.m Scandal thenutritionist george777 kiyoshi nucomer Antzie Dr. Gl. Luminous SoyN SlimShady anastasia papa tsiobieman User2350 alpha.kappa chochoru kost28 angel27_ P.Dam. katerinavld Pharmacist01 Abiogenesis Vagini kleoniki05 lepipini Ziekr Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. πέρα από το βαθμό απολυτηρίου παίζει ρόλο το ποσοστό αναπηρίας για να μπεις στην πρώτη σου επιλογή;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2023 στις 18:02 Η Grand Duchess: #2 07-03-23 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. πέρα από το βαθμό απολυτηρίου παίζει ρόλο το ποσοστό αναπηρίας για να μπεις στην πρώτη σου επιλογή; Click για ανάπτυξη... Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2023 στις 22:43 Η ευη95 έγραψε: #3 07-03-23 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά Click για ανάπτυξη... δηλαδή όταν λέμε ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη; μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 08:58 Η Grand Duchess: #4 08-03-23 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: δηλαδή όταν λέμε ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη; μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα; Click για ανάπτυξη... Sorry το έγραψα χάλια, Λοιπόν Αν εσύ είσαι του 1995, θα προηγηθεί η εισαγωγή σου σε σχέση με κάποιον που έχει γεννηθεί ξέρω γω το 2003. ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 09:41 Η ευη95 έγραψε: #5 08-03-23 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Sorry το έγραψα χάλια, Λοιπόν Αν εσύ είσαι του 1995, θα προηγηθεί η εισαγωγή σου σε σχέση με κάποιον που έχει γεννηθεί ξέρω γω το 2003. Click για ανάπτυξη... τέλεια. ευχαριστώ. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 11:50 Η bubblebee: #6 08-03-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά Click για ανάπτυξη... αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 15:26 Η Grand Duchess: #7 08-03-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Click για ανάπτυξη... Θα μπεις στο σάιτ του υπουργείου και θα κατεβάσεις την εγκύκλιο. Τα λέει όλα μέσα. ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 12:06 Η ευη95 έγραψε: #8 09-03-23 12:06 άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 17:41 Η Grand Duchess: #9 09-03-23 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 10:33 Η ευη95 έγραψε: #10 10-03-23 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις Click για ανάπτυξη... διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 11:39 Η Grand Duchess: #11 10-03-23 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: polkmn maria1419 ευη95 Billprs Nala user-2 Wonderkid Joji constansn katia.m Scandal thenutritionist george777 kiyoshi nucomer Antzie Dr. Gl. Luminous SoyN SlimShady anastasia papa tsiobieman User2350 alpha.kappa chochoru kost28 angel27_ P.Dam. katerinavld Pharmacist01 Abiogenesis Vagini kleoniki05 lepipini Ziekr Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ευη95: καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. πέρα από το βαθμό απολυτηρίου παίζει ρόλο το ποσοστό αναπηρίας για να μπεις στην πρώτη σου επιλογή; Click για ανάπτυξη... Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά
ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2023 στις 22:43 Η ευη95 έγραψε: #3 07-03-23 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά Click για ανάπτυξη... δηλαδή όταν λέμε ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη; μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 08:58 Η Grand Duchess: #4 08-03-23 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: δηλαδή όταν λέμε ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη; μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα; Click για ανάπτυξη... Sorry το έγραψα χάλια, Λοιπόν Αν εσύ είσαι του 1995, θα προηγηθεί η εισαγωγή σου σε σχέση με κάποιον που έχει γεννηθεί ξέρω γω το 2003. ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 09:41 Η ευη95 έγραψε: #5 08-03-23 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Sorry το έγραψα χάλια, Λοιπόν Αν εσύ είσαι του 1995, θα προηγηθεί η εισαγωγή σου σε σχέση με κάποιον που έχει γεννηθεί ξέρω γω το 2003. Click για ανάπτυξη... τέλεια. ευχαριστώ. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 11:50 Η bubblebee: #6 08-03-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά Click για ανάπτυξη... αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 15:26 Η Grand Duchess: #7 08-03-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Click για ανάπτυξη... Θα μπεις στο σάιτ του υπουργείου και θα κατεβάσεις την εγκύκλιο. Τα λέει όλα μέσα. ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 12:06 Η ευη95 έγραψε: #8 09-03-23 12:06 άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 17:41 Η Grand Duchess: #9 09-03-23 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 10:33 Η ευη95 έγραψε: #10 10-03-23 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις Click για ανάπτυξη... διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 11:39 Η Grand Duchess: #11 10-03-23 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: polkmn maria1419 ευη95 Billprs Nala user-2 Wonderkid Joji constansn katia.m Scandal thenutritionist george777 kiyoshi nucomer Antzie Dr. Gl. Luminous SoyN SlimShady anastasia papa tsiobieman User2350 alpha.kappa chochoru kost28 angel27_ P.Dam. katerinavld Pharmacist01 Abiogenesis Vagini kleoniki05 lepipini Ziekr Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά Click για ανάπτυξη... δηλαδή όταν λέμε ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη; μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 08:58 Η Grand Duchess: #4 08-03-23 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: δηλαδή όταν λέμε ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη; μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα; Click για ανάπτυξη... Sorry το έγραψα χάλια, Λοιπόν Αν εσύ είσαι του 1995, θα προηγηθεί η εισαγωγή σου σε σχέση με κάποιον που έχει γεννηθεί ξέρω γω το 2003. ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 09:41 Η ευη95 έγραψε: #5 08-03-23 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Sorry το έγραψα χάλια, Λοιπόν Αν εσύ είσαι του 1995, θα προηγηθεί η εισαγωγή σου σε σχέση με κάποιον που έχει γεννηθεί ξέρω γω το 2003. Click για ανάπτυξη... τέλεια. ευχαριστώ. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 11:50 Η bubblebee: #6 08-03-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά Click για ανάπτυξη... αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 15:26 Η Grand Duchess: #7 08-03-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Click για ανάπτυξη... Θα μπεις στο σάιτ του υπουργείου και θα κατεβάσεις την εγκύκλιο. Τα λέει όλα μέσα. ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 12:06 Η ευη95 έγραψε: #8 09-03-23 12:06 άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 17:41 Η Grand Duchess: #9 09-03-23 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 10:33 Η ευη95 έγραψε: #10 10-03-23 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις Click για ανάπτυξη... διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 11:39 Η Grand Duchess: #11 10-03-23 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: polkmn maria1419 ευη95 Billprs Nala user-2 Wonderkid Joji constansn katia.m Scandal thenutritionist george777 kiyoshi nucomer Antzie Dr. Gl. Luminous SoyN SlimShady anastasia papa tsiobieman User2350 alpha.kappa chochoru kost28 angel27_ P.Dam. katerinavld Pharmacist01 Abiogenesis Vagini kleoniki05 lepipini Ziekr Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ευη95: δηλαδή όταν λέμε ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη; μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα; Click για ανάπτυξη... Sorry το έγραψα χάλια, Λοιπόν Αν εσύ είσαι του 1995, θα προηγηθεί η εισαγωγή σου σε σχέση με κάποιον που έχει γεννηθεί ξέρω γω το 2003.
ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 09:41 Η ευη95 έγραψε: #5 08-03-23 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Sorry το έγραψα χάλια, Λοιπόν Αν εσύ είσαι του 1995, θα προηγηθεί η εισαγωγή σου σε σχέση με κάποιον που έχει γεννηθεί ξέρω γω το 2003. Click για ανάπτυξη... τέλεια. ευχαριστώ. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 11:50 Η bubblebee: #6 08-03-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά Click για ανάπτυξη... αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 15:26 Η Grand Duchess: #7 08-03-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Click για ανάπτυξη... Θα μπεις στο σάιτ του υπουργείου και θα κατεβάσεις την εγκύκλιο. Τα λέει όλα μέσα. ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 12:06 Η ευη95 έγραψε: #8 09-03-23 12:06 άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 17:41 Η Grand Duchess: #9 09-03-23 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 10:33 Η ευη95 έγραψε: #10 10-03-23 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις Click για ανάπτυξη... διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 11:39 Η Grand Duchess: #11 10-03-23 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: polkmn maria1419 ευη95 Billprs Nala user-2 Wonderkid Joji constansn katia.m Scandal thenutritionist george777 kiyoshi nucomer Antzie Dr. Gl. Luminous SoyN SlimShady anastasia papa tsiobieman User2350 alpha.kappa chochoru kost28 angel27_ P.Dam. katerinavld Pharmacist01 Abiogenesis Vagini kleoniki05 lepipini Ziekr Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Sorry το έγραψα χάλια, Λοιπόν Αν εσύ είσαι του 1995, θα προηγηθεί η εισαγωγή σου σε σχέση με κάποιον που έχει γεννηθεί ξέρω γω το 2003. Click για ανάπτυξη... τέλεια. ευχαριστώ.
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 11:50 Η bubblebee: #6 08-03-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά Click για ανάπτυξη... αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 15:26 Η Grand Duchess: #7 08-03-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Click για ανάπτυξη... Θα μπεις στο σάιτ του υπουργείου και θα κατεβάσεις την εγκύκλιο. Τα λέει όλα μέσα. ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 12:06 Η ευη95 έγραψε: #8 09-03-23 12:06 άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 17:41 Η Grand Duchess: #9 09-03-23 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 10:33 Η ευη95 έγραψε: #10 10-03-23 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις Click για ανάπτυξη... διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 11:39 Η Grand Duchess: #11 10-03-23 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: polkmn maria1419 ευη95 Billprs Nala user-2 Wonderkid Joji constansn katia.m Scandal thenutritionist george777 kiyoshi nucomer Antzie Dr. Gl. Luminous SoyN SlimShady anastasia papa tsiobieman User2350 alpha.kappa chochoru kost28 angel27_ P.Dam. katerinavld Pharmacist01 Abiogenesis Vagini kleoniki05 lepipini Ziekr Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Οχι. Όμως προηγούνται στην εισαγωγή υποψήφιοι με ημερομηνία γεννήσεως μεγαλύτερη . Σε περίπτωση ισοβαθμίας εισάγονται όλοι αν θυμάμαι καλά Click για ανάπτυξη... αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^"
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2023 στις 15:26 Η Grand Duchess: #7 08-03-23 15:26 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Click για ανάπτυξη... Θα μπεις στο σάιτ του υπουργείου και θα κατεβάσεις την εγκύκλιο. Τα λέει όλα μέσα. ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 12:06 Η ευη95 έγραψε: #8 09-03-23 12:06 άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 17:41 Η Grand Duchess: #9 09-03-23 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 10:33 Η ευη95 έγραψε: #10 10-03-23 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις Click για ανάπτυξη... διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 11:39 Η Grand Duchess: #11 10-03-23 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: polkmn maria1419 ευη95 Billprs Nala user-2 Wonderkid Joji constansn katia.m Scandal thenutritionist george777 kiyoshi nucomer Antzie Dr. Gl. Luminous SoyN SlimShady anastasia papa tsiobieman User2350 alpha.kappa chochoru kost28 angel27_ P.Dam. katerinavld Pharmacist01 Abiogenesis Vagini kleoniki05 lepipini Ziekr Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: αν σου είναι εύκολο μπορείς να παραθέσεις source γι αυτό; ή κάποιος άλλος αν ξέρει.. έστω μια κατεύθυνση προς τα που να ψάξω ^^" Click για ανάπτυξη... Θα μπεις στο σάιτ του υπουργείου και θα κατεβάσεις την εγκύκλιο. Τα λέει όλα μέσα.
ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 12:06 Η ευη95 έγραψε: #8 09-03-23 12:06 άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 17:41 Η Grand Duchess: #9 09-03-23 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 10:33 Η ευη95 έγραψε: #10 10-03-23 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις Click για ανάπτυξη... διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 11:39 Η Grand Duchess: #11 10-03-23 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: polkmn maria1419 ευη95 Billprs Nala user-2 Wonderkid Joji constansn katia.m Scandal thenutritionist george777 kiyoshi nucomer Antzie Dr. Gl. Luminous SoyN SlimShady anastasia papa tsiobieman User2350 alpha.kappa chochoru kost28 angel27_ P.Dam. katerinavld Pharmacist01 Abiogenesis Vagini kleoniki05 lepipini Ziekr Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2023 στις 17:41 Η Grand Duchess: #9 09-03-23 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 10:33 Η ευη95 έγραψε: #10 10-03-23 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις Click για ανάπτυξη... διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 11:39 Η Grand Duchess: #11 10-03-23 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: polkmn maria1419 ευη95 Billprs Nala user-2 Wonderkid Joji constansn katia.m Scandal thenutritionist george777 kiyoshi nucomer Antzie Dr. Gl. Luminous SoyN SlimShady anastasia papa tsiobieman User2350 alpha.kappa chochoru kost28 angel27_ P.Dam. katerinavld Pharmacist01 Abiogenesis Vagini kleoniki05 lepipini Ziekr Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: άλλη μία ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Πιο πολύ για να ελπίζουμε σε κάτι. πέρα από το απολυτήριο άμα έχουμε και ένα άλλο πτυχίο το δηλώνουμε; Click για ανάπτυξη... Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις
ευη95 Νεοφερμένο μέλος Η ευη95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 10:33 Η ευη95 έγραψε: #10 10-03-23 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις Click για ανάπτυξη... διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 11:39 Η Grand Duchess: #11 10-03-23 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess T.: Νομίζω ναι. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω δεν μπορείς να είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου. Πάρε τηλ να ρωτήσεις σε κάποιο λύκειο να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ θυμάμαι στο μηχανογραφικό ρωτάνε αν είσαι κάτοχος άλλου πτυχίου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαρτίου 2023 Τι να ελπίζεις καλέ; Αν έχεις το χαρτί της επιτροπής που σε εντάσσει στην κατηγορία, έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις θέση με το 5% . Μόνο που για σχολές πολύ διάσημες με απολυτήριο κάτω από 19-19,5 δεν μπαίνεις Click για ανάπτυξη... διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2023 στις 11:39 Η Grand Duchess: #11 10-03-23 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται.
Αρχική Δημοσίευση από ευη95: διάσημες σχολές; τι εννοούμε; έχω το χαρτί από την επιτροπή και 80% αναπηρία αλλά όταν είχα βγάλει το επαλ το 2013 δεν το είχα τελειώσει με καλό βαθμό. γι αυτό θέλω να δω τι θα κάνω. τι να δηλώσω όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Διάσημες σχολές εννοώ: ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, ψυχολογία, για σχολές οικονομικών και θεωρητικής δεν έχω άποψη. Μπες στο σάιτ του υπουργείου να κατεβάσεις τις βάσεις να δεις που παίζονται.