anti
Νεοφερμένο μέλος
 Η anti αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου.  Έχει γράψει 20 μηνύματα. 

04-06-09

20:34

αρχιτεκτονικη...οπου να ναι γιατι ευτυχωσ εχω αλλα 2 αδερφακια και θα παω αθηνα...αλλα να πιασω εστω κ την τελευταια...πωσ τα πατε με σχεδιο παιδια?εγω κανω σχεδια αλλα ζηλευω τα αλλα παιδια που καθονται...
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
 Η Darkness αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι Φοιτήτρια.  Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 

05-06-09

11:06

Γιαννενα νηπιαγωγων αλλα δεν το βλεπω συμφωνα με τα γραπτα που παρεδωσα

...............αρα ελπιζω σε καμια λογοθεραπια ή φυσικοθεραπεια........

...............αρα ελπιζω σε καμια λογοθεραπια ή φυσικοθεραπεια........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula18
Νεοφερμένο μέλος
 Η εφη αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι Μαθητής Γ' λυκείου.  Έχει γράψει 54 μηνύματα. 

05-06-09

23:44

αγγλικη φιλολογια ή παιδαγωγικα
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique
Νεοφερμένο μέλος
 Η Angelique αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια.  Έχει γράψει 41 μηνύματα. 

06-06-09

17:27

εγώ θέλω να περάσω τοπογράφος μηχανικός στο ΕΜΠ!!!
don_aris91
Δραστήριο μέλος
 Ο Άρης αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 33 ετών και Φοιτητής.  Έχει γράψει 799 μηνύματα. 

07-06-09

12:36

Οικονομικό μακεδονίας ή οικονομικό στο αριστοτέλειο ή και μαθηματικό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- 
				 Φορτώνει...
 Αρχική Forum
 Αρχική Forum
					 Ρωτήστε κάτι
 Ρωτήστε κάτι
					 Προσωπικές Συζητήσεις
 Προσωπικές Συζητήσεις
					 Πανελλαδικές
 Πανελλαδικές
						 Αγγελίες
 Αγγελίες