Kwnstantina2 Νεοφερμένο μέλος Η Kwnstantina2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η Kwnstantina2: #1 24-11-08 16:00 αν ξέρει κανείς τίποτα για το οποιοδήποτε σεμινάριο ας γράψει εδώ πληροφορίες ή το link της σελίδας που το βρήκε. επίσης αν κάποιος θέλει πληροφορίες για κάποιο σεμινάριο ας ρωτήσει. ξέρει κανείς τίποτα για σεμινάρια φωτογραφίας ή σχεδίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η ~kynthia έγραψε: #2 24-11-08 18:58 Voilà! Φωτογραφία: https://www.fotoart.gr/ekpaideysh/index.htm Σχέδιο: (στο αγαπημένο Μικρό Πολυτεχνείο!) https://www.mikropolytexneio.gr/Contents.aspx?lang=gr&CatId=247&View=16 Γενικότερα, το Μικρό Πολυτεχνείο είναι παράδεισος για εκδηλώσεις και μαθήματα χορού/θεάτρου, εικαστικά εργαστήρια - όσοι είστε στην Αθήνα και ενδιαφέρεστε για κάτι σχετικό, ρίξτε μια ματιά. ----------------------------------------- (Δεν ξέρω που μένεις, οπότε μπορεί να μη σε βοηθήσουν αυτά που λέω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwnstantina2 Νεοφερμένο μέλος Η Kwnstantina2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Kwnstantina2: #3 25-11-08 20:31 Αθηνα μένω.ευχαριστώ πολύ. ξέρεις τίποτα πάνω στις τιμές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:55 Ο Zed έγραψε: #4 26-11-08 20:55 Πολύ καλό θέμα. Σεμινάρια υπολογιστών σε διάφορους τομείς από την ΕΕΧΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η Devina έγραψε: #5 28-11-08 23:38 Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η ~kynthia έγραψε: #6 29-11-08 10:19 Κανονικά δεν υπάρχει θέμα ηλικίας, το πολύ πολύ να υπάρχουν επίπεδα/ομάδες προχωρημένων ή μη. Εξαρτάται απ' το πόσο επαγγελματικά είναι τα σεμινάρια. 'Οσο για τις τιμές, αν δεν γράφει στην ιστοσελίδα, μάλλον θα πρέπει να τηλεφωνήσεις - δεν έχω ιδέα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Ο Zed έγραψε: #7 01-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Click για ανάπτυξη... Για ποιο σεμινάριο λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Devina έγραψε: #8 01-12-08 19:53 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου...βασικά δεν γνωρίζω και τι σεμινάρια γίνονται. Και που θα μπορούσα να μάθω. Θα βοηθούσε στο μέλλον αρκετά αν είχα παρακολουθήσει κάποια στιγμή...απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Ο Zed έγραψε: #9 02-12-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Click για ανάπτυξη... Kοίτα, επειδή κι εγώ έχει τύχει να πάω σε σεμινάρια και να νιώθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη, θα σου πω την εμπειρία μου. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό παρακαλουθώ τα σεμινάρια του studentguru.gr που είναι περί υπολογιστών και προγραμματισμού. Τουλάχιστον οι μισοί από τους 70-80 που συνήθως παρακολουθούν δεν έχουν ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες γλώσσες και τεχνικές. Όμως τα σεμινάρια οργανώνονται από φοιτητές, είτε προπτυχιακούς είτε μεταπτυχιακούς κι έτσι υπάρχει οικειότητα και ευχάριστο κλίμα. Αποκομίζεις εμπειρίες, πολλά ερεθίσματα για να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα θέματα και πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις ούτε βασικές γνώσεις στο αντικείμενο - όποιο κι αν είναι αυτό. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα σεμινάριο που δεν απευθύνεται σε ειδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Devina έγραψε: #10 02-12-08 14:25 Ναι...έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Να ρωτήσω όμως κάτι...Από που ενημερώθηκες για το σεμινάριο που παρακολούθησες; Από κάποιο σαιτ; ή στο πρότειναν; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Zed έγραψε: #11 02-12-08 15:11 Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν ξέρει κανείς τίποτα για το οποιοδήποτε σεμινάριο ας γράψει εδώ πληροφορίες ή το link της σελίδας που το βρήκε. επίσης αν κάποιος θέλει πληροφορίες για κάποιο σεμινάριο ας ρωτήσει. ξέρει κανείς τίποτα για σεμινάρια φωτογραφίας ή σχεδίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η ~kynthia έγραψε: #2 24-11-08 18:58 Voilà! Φωτογραφία: https://www.fotoart.gr/ekpaideysh/index.htm Σχέδιο: (στο αγαπημένο Μικρό Πολυτεχνείο!) https://www.mikropolytexneio.gr/Contents.aspx?lang=gr&CatId=247&View=16 Γενικότερα, το Μικρό Πολυτεχνείο είναι παράδεισος για εκδηλώσεις και μαθήματα χορού/θεάτρου, εικαστικά εργαστήρια - όσοι είστε στην Αθήνα και ενδιαφέρεστε για κάτι σχετικό, ρίξτε μια ματιά. ----------------------------------------- (Δεν ξέρω που μένεις, οπότε μπορεί να μη σε βοηθήσουν αυτά που λέω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwnstantina2 Νεοφερμένο μέλος Η Kwnstantina2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Kwnstantina2: #3 25-11-08 20:31 Αθηνα μένω.ευχαριστώ πολύ. ξέρεις τίποτα πάνω στις τιμές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:55 Ο Zed έγραψε: #4 26-11-08 20:55 Πολύ καλό θέμα. Σεμινάρια υπολογιστών σε διάφορους τομείς από την ΕΕΧΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η Devina έγραψε: #5 28-11-08 23:38 Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η ~kynthia έγραψε: #6 29-11-08 10:19 Κανονικά δεν υπάρχει θέμα ηλικίας, το πολύ πολύ να υπάρχουν επίπεδα/ομάδες προχωρημένων ή μη. Εξαρτάται απ' το πόσο επαγγελματικά είναι τα σεμινάρια. 'Οσο για τις τιμές, αν δεν γράφει στην ιστοσελίδα, μάλλον θα πρέπει να τηλεφωνήσεις - δεν έχω ιδέα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Ο Zed έγραψε: #7 01-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Click για ανάπτυξη... Για ποιο σεμινάριο λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Devina έγραψε: #8 01-12-08 19:53 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου...βασικά δεν γνωρίζω και τι σεμινάρια γίνονται. Και που θα μπορούσα να μάθω. Θα βοηθούσε στο μέλλον αρκετά αν είχα παρακολουθήσει κάποια στιγμή...απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Ο Zed έγραψε: #9 02-12-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Click για ανάπτυξη... Kοίτα, επειδή κι εγώ έχει τύχει να πάω σε σεμινάρια και να νιώθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη, θα σου πω την εμπειρία μου. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό παρακαλουθώ τα σεμινάρια του studentguru.gr που είναι περί υπολογιστών και προγραμματισμού. Τουλάχιστον οι μισοί από τους 70-80 που συνήθως παρακολουθούν δεν έχουν ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες γλώσσες και τεχνικές. Όμως τα σεμινάρια οργανώνονται από φοιτητές, είτε προπτυχιακούς είτε μεταπτυχιακούς κι έτσι υπάρχει οικειότητα και ευχάριστο κλίμα. Αποκομίζεις εμπειρίες, πολλά ερεθίσματα για να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα θέματα και πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις ούτε βασικές γνώσεις στο αντικείμενο - όποιο κι αν είναι αυτό. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα σεμινάριο που δεν απευθύνεται σε ειδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Devina έγραψε: #10 02-12-08 14:25 Ναι...έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Να ρωτήσω όμως κάτι...Από που ενημερώθηκες για το σεμινάριο που παρακολούθησες; Από κάποιο σαιτ; ή στο πρότειναν; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Zed έγραψε: #11 02-12-08 15:11 Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Voilà! Φωτογραφία: https://www.fotoart.gr/ekpaideysh/index.htm Σχέδιο: (στο αγαπημένο Μικρό Πολυτεχνείο!) https://www.mikropolytexneio.gr/Contents.aspx?lang=gr&CatId=247&View=16 Γενικότερα, το Μικρό Πολυτεχνείο είναι παράδεισος για εκδηλώσεις και μαθήματα χορού/θεάτρου, εικαστικά εργαστήρια - όσοι είστε στην Αθήνα και ενδιαφέρεστε για κάτι σχετικό, ρίξτε μια ματιά. ----------------------------------------- (Δεν ξέρω που μένεις, οπότε μπορεί να μη σε βοηθήσουν αυτά που λέω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kwnstantina2 Νεοφερμένο μέλος Η Kwnstantina2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Kwnstantina2: #3 25-11-08 20:31 Αθηνα μένω.ευχαριστώ πολύ. ξέρεις τίποτα πάνω στις τιμές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:55 Ο Zed έγραψε: #4 26-11-08 20:55 Πολύ καλό θέμα. Σεμινάρια υπολογιστών σε διάφορους τομείς από την ΕΕΧΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η Devina έγραψε: #5 28-11-08 23:38 Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η ~kynthia έγραψε: #6 29-11-08 10:19 Κανονικά δεν υπάρχει θέμα ηλικίας, το πολύ πολύ να υπάρχουν επίπεδα/ομάδες προχωρημένων ή μη. Εξαρτάται απ' το πόσο επαγγελματικά είναι τα σεμινάρια. 'Οσο για τις τιμές, αν δεν γράφει στην ιστοσελίδα, μάλλον θα πρέπει να τηλεφωνήσεις - δεν έχω ιδέα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Ο Zed έγραψε: #7 01-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Click για ανάπτυξη... Για ποιο σεμινάριο λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Devina έγραψε: #8 01-12-08 19:53 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου...βασικά δεν γνωρίζω και τι σεμινάρια γίνονται. Και που θα μπορούσα να μάθω. Θα βοηθούσε στο μέλλον αρκετά αν είχα παρακολουθήσει κάποια στιγμή...απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Ο Zed έγραψε: #9 02-12-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Click για ανάπτυξη... Kοίτα, επειδή κι εγώ έχει τύχει να πάω σε σεμινάρια και να νιώθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη, θα σου πω την εμπειρία μου. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό παρακαλουθώ τα σεμινάρια του studentguru.gr που είναι περί υπολογιστών και προγραμματισμού. Τουλάχιστον οι μισοί από τους 70-80 που συνήθως παρακολουθούν δεν έχουν ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες γλώσσες και τεχνικές. Όμως τα σεμινάρια οργανώνονται από φοιτητές, είτε προπτυχιακούς είτε μεταπτυχιακούς κι έτσι υπάρχει οικειότητα και ευχάριστο κλίμα. Αποκομίζεις εμπειρίες, πολλά ερεθίσματα για να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα θέματα και πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις ούτε βασικές γνώσεις στο αντικείμενο - όποιο κι αν είναι αυτό. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα σεμινάριο που δεν απευθύνεται σε ειδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Devina έγραψε: #10 02-12-08 14:25 Ναι...έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Να ρωτήσω όμως κάτι...Από που ενημερώθηκες για το σεμινάριο που παρακολούθησες; Από κάποιο σαιτ; ή στο πρότειναν; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Zed έγραψε: #11 02-12-08 15:11 Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αθηνα μένω.ευχαριστώ πολύ. ξέρεις τίποτα πάνω στις τιμές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:55 Ο Zed έγραψε: #4 26-11-08 20:55 Πολύ καλό θέμα. Σεμινάρια υπολογιστών σε διάφορους τομείς από την ΕΕΧΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η Devina έγραψε: #5 28-11-08 23:38 Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η ~kynthia έγραψε: #6 29-11-08 10:19 Κανονικά δεν υπάρχει θέμα ηλικίας, το πολύ πολύ να υπάρχουν επίπεδα/ομάδες προχωρημένων ή μη. Εξαρτάται απ' το πόσο επαγγελματικά είναι τα σεμινάρια. 'Οσο για τις τιμές, αν δεν γράφει στην ιστοσελίδα, μάλλον θα πρέπει να τηλεφωνήσεις - δεν έχω ιδέα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Ο Zed έγραψε: #7 01-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Click για ανάπτυξη... Για ποιο σεμινάριο λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Devina έγραψε: #8 01-12-08 19:53 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου...βασικά δεν γνωρίζω και τι σεμινάρια γίνονται. Και που θα μπορούσα να μάθω. Θα βοηθούσε στο μέλλον αρκετά αν είχα παρακολουθήσει κάποια στιγμή...απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Ο Zed έγραψε: #9 02-12-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Click για ανάπτυξη... Kοίτα, επειδή κι εγώ έχει τύχει να πάω σε σεμινάρια και να νιώθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη, θα σου πω την εμπειρία μου. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό παρακαλουθώ τα σεμινάρια του studentguru.gr που είναι περί υπολογιστών και προγραμματισμού. Τουλάχιστον οι μισοί από τους 70-80 που συνήθως παρακολουθούν δεν έχουν ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες γλώσσες και τεχνικές. Όμως τα σεμινάρια οργανώνονται από φοιτητές, είτε προπτυχιακούς είτε μεταπτυχιακούς κι έτσι υπάρχει οικειότητα και ευχάριστο κλίμα. Αποκομίζεις εμπειρίες, πολλά ερεθίσματα για να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα θέματα και πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις ούτε βασικές γνώσεις στο αντικείμενο - όποιο κι αν είναι αυτό. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα σεμινάριο που δεν απευθύνεται σε ειδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Devina έγραψε: #10 02-12-08 14:25 Ναι...έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Να ρωτήσω όμως κάτι...Από που ενημερώθηκες για το σεμινάριο που παρακολούθησες; Από κάποιο σαιτ; ή στο πρότειναν; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Zed έγραψε: #11 02-12-08 15:11 Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ καλό θέμα. Σεμινάρια υπολογιστών σε διάφορους τομείς από την ΕΕΧΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η Devina έγραψε: #5 28-11-08 23:38 Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η ~kynthia έγραψε: #6 29-11-08 10:19 Κανονικά δεν υπάρχει θέμα ηλικίας, το πολύ πολύ να υπάρχουν επίπεδα/ομάδες προχωρημένων ή μη. Εξαρτάται απ' το πόσο επαγγελματικά είναι τα σεμινάρια. 'Οσο για τις τιμές, αν δεν γράφει στην ιστοσελίδα, μάλλον θα πρέπει να τηλεφωνήσεις - δεν έχω ιδέα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Ο Zed έγραψε: #7 01-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Click για ανάπτυξη... Για ποιο σεμινάριο λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Devina έγραψε: #8 01-12-08 19:53 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου...βασικά δεν γνωρίζω και τι σεμινάρια γίνονται. Και που θα μπορούσα να μάθω. Θα βοηθούσε στο μέλλον αρκετά αν είχα παρακολουθήσει κάποια στιγμή...απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Ο Zed έγραψε: #9 02-12-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Click για ανάπτυξη... Kοίτα, επειδή κι εγώ έχει τύχει να πάω σε σεμινάρια και να νιώθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη, θα σου πω την εμπειρία μου. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό παρακαλουθώ τα σεμινάρια του studentguru.gr που είναι περί υπολογιστών και προγραμματισμού. Τουλάχιστον οι μισοί από τους 70-80 που συνήθως παρακολουθούν δεν έχουν ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες γλώσσες και τεχνικές. Όμως τα σεμινάρια οργανώνονται από φοιτητές, είτε προπτυχιακούς είτε μεταπτυχιακούς κι έτσι υπάρχει οικειότητα και ευχάριστο κλίμα. Αποκομίζεις εμπειρίες, πολλά ερεθίσματα για να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα θέματα και πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις ούτε βασικές γνώσεις στο αντικείμενο - όποιο κι αν είναι αυτό. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα σεμινάριο που δεν απευθύνεται σε ειδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Devina έγραψε: #10 02-12-08 14:25 Ναι...έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Να ρωτήσω όμως κάτι...Από που ενημερώθηκες για το σεμινάριο που παρακολούθησες; Από κάποιο σαιτ; ή στο πρότειναν; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Zed έγραψε: #11 02-12-08 15:11 Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η ~kynthia έγραψε: #6 29-11-08 10:19 Κανονικά δεν υπάρχει θέμα ηλικίας, το πολύ πολύ να υπάρχουν επίπεδα/ομάδες προχωρημένων ή μη. Εξαρτάται απ' το πόσο επαγγελματικά είναι τα σεμινάρια. 'Οσο για τις τιμές, αν δεν γράφει στην ιστοσελίδα, μάλλον θα πρέπει να τηλεφωνήσεις - δεν έχω ιδέα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Ο Zed έγραψε: #7 01-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Click για ανάπτυξη... Για ποιο σεμινάριο λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Devina έγραψε: #8 01-12-08 19:53 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου...βασικά δεν γνωρίζω και τι σεμινάρια γίνονται. Και που θα μπορούσα να μάθω. Θα βοηθούσε στο μέλλον αρκετά αν είχα παρακολουθήσει κάποια στιγμή...απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Ο Zed έγραψε: #9 02-12-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Click για ανάπτυξη... Kοίτα, επειδή κι εγώ έχει τύχει να πάω σε σεμινάρια και να νιώθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη, θα σου πω την εμπειρία μου. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό παρακαλουθώ τα σεμινάρια του studentguru.gr που είναι περί υπολογιστών και προγραμματισμού. Τουλάχιστον οι μισοί από τους 70-80 που συνήθως παρακολουθούν δεν έχουν ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες γλώσσες και τεχνικές. Όμως τα σεμινάρια οργανώνονται από φοιτητές, είτε προπτυχιακούς είτε μεταπτυχιακούς κι έτσι υπάρχει οικειότητα και ευχάριστο κλίμα. Αποκομίζεις εμπειρίες, πολλά ερεθίσματα για να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα θέματα και πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις ούτε βασικές γνώσεις στο αντικείμενο - όποιο κι αν είναι αυτό. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα σεμινάριο που δεν απευθύνεται σε ειδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Devina έγραψε: #10 02-12-08 14:25 Ναι...έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Να ρωτήσω όμως κάτι...Από που ενημερώθηκες για το σεμινάριο που παρακολούθησες; Από κάποιο σαιτ; ή στο πρότειναν; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Zed έγραψε: #11 02-12-08 15:11 Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανονικά δεν υπάρχει θέμα ηλικίας, το πολύ πολύ να υπάρχουν επίπεδα/ομάδες προχωρημένων ή μη. Εξαρτάται απ' το πόσο επαγγελματικά είναι τα σεμινάρια. 'Οσο για τις τιμές, αν δεν γράφει στην ιστοσελίδα, μάλλον θα πρέπει να τηλεφωνήσεις - δεν έχω ιδέα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Ο Zed έγραψε: #7 01-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Click για ανάπτυξη... Για ποιο σεμινάριο λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Devina έγραψε: #8 01-12-08 19:53 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου...βασικά δεν γνωρίζω και τι σεμινάρια γίνονται. Και που θα μπορούσα να μάθω. Θα βοηθούσε στο μέλλον αρκετά αν είχα παρακολουθήσει κάποια στιγμή...απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Ο Zed έγραψε: #9 02-12-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Click για ανάπτυξη... Kοίτα, επειδή κι εγώ έχει τύχει να πάω σε σεμινάρια και να νιώθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη, θα σου πω την εμπειρία μου. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό παρακαλουθώ τα σεμινάρια του studentguru.gr που είναι περί υπολογιστών και προγραμματισμού. Τουλάχιστον οι μισοί από τους 70-80 που συνήθως παρακολουθούν δεν έχουν ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες γλώσσες και τεχνικές. Όμως τα σεμινάρια οργανώνονται από φοιτητές, είτε προπτυχιακούς είτε μεταπτυχιακούς κι έτσι υπάρχει οικειότητα και ευχάριστο κλίμα. Αποκομίζεις εμπειρίες, πολλά ερεθίσματα για να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα θέματα και πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις ούτε βασικές γνώσεις στο αντικείμενο - όποιο κι αν είναι αυτό. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα σεμινάριο που δεν απευθύνεται σε ειδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Devina έγραψε: #10 02-12-08 14:25 Ναι...έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Να ρωτήσω όμως κάτι...Από που ενημερώθηκες για το σεμινάριο που παρακολούθησες; Από κάποιο σαιτ; ή στο πρότειναν; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Zed έγραψε: #11 02-12-08 15:11 Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια? Click για ανάπτυξη... Για ποιο σεμινάριο λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Devina έγραψε: #8 01-12-08 19:53 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου...βασικά δεν γνωρίζω και τι σεμινάρια γίνονται. Και που θα μπορούσα να μάθω. Θα βοηθούσε στο μέλλον αρκετά αν είχα παρακολουθήσει κάποια στιγμή...απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Ο Zed έγραψε: #9 02-12-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Click για ανάπτυξη... Kοίτα, επειδή κι εγώ έχει τύχει να πάω σε σεμινάρια και να νιώθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη, θα σου πω την εμπειρία μου. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό παρακαλουθώ τα σεμινάρια του studentguru.gr που είναι περί υπολογιστών και προγραμματισμού. Τουλάχιστον οι μισοί από τους 70-80 που συνήθως παρακολουθούν δεν έχουν ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες γλώσσες και τεχνικές. Όμως τα σεμινάρια οργανώνονται από φοιτητές, είτε προπτυχιακούς είτε μεταπτυχιακούς κι έτσι υπάρχει οικειότητα και ευχάριστο κλίμα. Αποκομίζεις εμπειρίες, πολλά ερεθίσματα για να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα θέματα και πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις ούτε βασικές γνώσεις στο αντικείμενο - όποιο κι αν είναι αυτό. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα σεμινάριο που δεν απευθύνεται σε ειδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Devina έγραψε: #10 02-12-08 14:25 Ναι...έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Να ρωτήσω όμως κάτι...Από που ενημερώθηκες για το σεμινάριο που παρακολούθησες; Από κάποιο σαιτ; ή στο πρότειναν; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Zed έγραψε: #11 02-12-08 15:11 Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου...βασικά δεν γνωρίζω και τι σεμινάρια γίνονται. Και που θα μπορούσα να μάθω. Θα βοηθούσε στο μέλλον αρκετά αν είχα παρακολουθήσει κάποια στιγμή...απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Ο Zed έγραψε: #9 02-12-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Click για ανάπτυξη... Kοίτα, επειδή κι εγώ έχει τύχει να πάω σε σεμινάρια και να νιώθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη, θα σου πω την εμπειρία μου. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό παρακαλουθώ τα σεμινάρια του studentguru.gr που είναι περί υπολογιστών και προγραμματισμού. Τουλάχιστον οι μισοί από τους 70-80 που συνήθως παρακολουθούν δεν έχουν ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες γλώσσες και τεχνικές. Όμως τα σεμινάρια οργανώνονται από φοιτητές, είτε προπτυχιακούς είτε μεταπτυχιακούς κι έτσι υπάρχει οικειότητα και ευχάριστο κλίμα. Αποκομίζεις εμπειρίες, πολλά ερεθίσματα για να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα θέματα και πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις ούτε βασικές γνώσεις στο αντικείμενο - όποιο κι αν είναι αυτό. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα σεμινάριο που δεν απευθύνεται σε ειδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Devina έγραψε: #10 02-12-08 14:25 Ναι...έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Να ρωτήσω όμως κάτι...Από που ενημερώθηκες για το σεμινάριο που παρακολούθησες; Από κάποιο σαιτ; ή στο πρότειναν; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Zed έγραψε: #11 02-12-08 15:11 Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: απλά με ανησυχεί η ηλικία γιατί εκεί θα πηγαίνουν άνθρωποι με βασικές γνώσεις στο αντικείμενο.... Click για ανάπτυξη... Kοίτα, επειδή κι εγώ έχει τύχει να πάω σε σεμινάρια και να νιώθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη, θα σου πω την εμπειρία μου. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό παρακαλουθώ τα σεμινάρια του studentguru.gr που είναι περί υπολογιστών και προγραμματισμού. Τουλάχιστον οι μισοί από τους 70-80 που συνήθως παρακολουθούν δεν έχουν ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες γλώσσες και τεχνικές. Όμως τα σεμινάρια οργανώνονται από φοιτητές, είτε προπτυχιακούς είτε μεταπτυχιακούς κι έτσι υπάρχει οικειότητα και ευχάριστο κλίμα. Αποκομίζεις εμπειρίες, πολλά ερεθίσματα για να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα θέματα και πολύτιμες πληροφορίες. Δεν είναι ντροπή να μην έχεις ούτε βασικές γνώσεις στο αντικείμενο - όποιο κι αν είναι αυτό. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα σεμινάριο που δεν απευθύνεται σε ειδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Devina έγραψε: #10 02-12-08 14:25 Ναι...έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Να ρωτήσω όμως κάτι...Από που ενημερώθηκες για το σεμινάριο που παρακολούθησες; Από κάποιο σαιτ; ή στο πρότειναν; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Zed έγραψε: #11 02-12-08 15:11 Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι...έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Να ρωτήσω όμως κάτι...Από που ενημερώθηκες για το σεμινάριο που παρακολούθησες; Από κάποιο σαιτ; ή στο πρότειναν; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Ο Zed έγραψε: #11 02-12-08 15:11 Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν ρωτήσεις σε αυτήν την ζωή δεν πρόκειται να έρθει κανείς να σου τα πει. (μόνο το google ) Kοίτα, εγώ σπουδάζω Πληροφορική οπότε για αυτά έψαξα κι έμαθα, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κι εσένα το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα για τα σεμινάρια του studentguru με ενημέρωσε ένας φίλος κι έτσι έμαθα και το site των παιδιών (https://www.studentguru.gr), όπου βγαίνει ανακοίνωση όποτε διοργανώνουν event. Έχουν μάλιστα ανεβάσει και υλικό απο προηγούμενα events. Φυσικά είναι τζάμπα, πάει όποιος θέλει και κληρώνονται και δώρα συνήθως. Α, και διεξάγονται στην Microsoft στο Μαρούσι, σε χώρο ειδικό για σεμινάρια. Για τα σεμινάρια της ΕΕΧΙ έμαθα από το site της που παραθέτω πιο πάνω. Για αυτά όπως μπορείς να δεις πληρώνεις ένα ποσό ώστε να τα παρακολουθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Devina έγραψε: #12 02-12-08 15:45 Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφορίες :thanks: Θα ψάξω να βρω και εγώ κάτι...μπήκα ήδη και στο site που μου έδωσες να δω πως είναι. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια Ελπίζω να βρω κάτι και πάνω στο αντικείμενο που θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Ο Zed έγραψε: #13 02-12-08 16:07 Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε πες μας σε ποιο αντικείμενο θες, να ψάξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Devina έγραψε: #14 02-12-08 16:09 Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια τύπου Βιολογίας και όλα τα συναφή. Αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε. Θα προσπαθήσω να βρω εγώ κάτι Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο Zed έγραψε: #15 02-12-08 16:17 Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλύτερα να το ψάξεις στο Google μόνη τότε. Αλλά αν θες, μπορώ να σου στείλω links με πολλά e-books περί βιολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Devina έγραψε: #16 02-12-08 16:22 Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το εκτιμώ πολύ. Χωρίς να μπαίνεις σε κόπο όμως. Δεν χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #17 02-12-08 16:25 Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βασικά έχω έτοιμα links επειδή προ ημερών είχα κάνει το ίδιο για μια φίλη μου. Αν τα θες πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:26 Η Devina έγραψε: #18 02-12-08 16:26 Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αα, οκ... Φυσικά και θα τα ήθελα και μάλιστα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.