ginak
Νεοφερμένο μέλος

Πείτε μου τη γνώμη σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Κοίτα το καλά! Σε περιμένει...
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Μέχρι σήμερα δεν είμαι ακριβώς όπως ήμουν το Σεπτέμβριο αλλά έχω θυμηθεί τα περισσότερα απ' όσα έπαιζα τότε και πιστεύω μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα έχω επανέλθει πλήρως. Μη σε αγχώνουν λοιπόν τα withdrawal effects, φαντάζομαι ούτε και οι πνεύμονές σου την παλεύουν όπως παλιά (παίζει ο μαθηματικός μου κι ένας συμμαθητής μου και ακούω καμιά φορά συζητήσεις). Δώσε λίγο χρόνο και μη φοβάσαι να προσπαθήσεις. Μόνη σου πάντα, δεν είναι ανάγκη να 'χεις κάποιον από πάνω. Δούλεψε και δικά σου πράγματα, για να μην πω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις τώρα μέχρι να συνηθίσεις ξανά είναι να παίζεις μόνο τέτοια. Απλά φαντάσου κι άστα δάχτυλά σου να κάνουν τη δουλειά. Δε θα σου πάρει πολύ να θυμηθείς.
Όσο για το άλλο όργανο εγκρίνω, παράλληλα με το σαξόφωνο. Go for it.

petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος

ginak
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...