ΣΕΜΦΕ vs Μηχανολόγων Μηχανικών

shark.0wNz

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Jimakos R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 175 μηνύματα.
Γεια σας και πάλι παιδιά του αι σκουλ,

Η ώρα για τις πανελλαδικές πλησιάζει αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να καταλήξω σε κάποια σχολή και αυτό με ανησυχεί ιδιαίτερα! Θέλω να περάσω σε μία σχολή που είναι όσο πιο ''γενική'' γίνεται έτσι ώστε να έχω τη δυνατότητα σε 4-5 χρόνια που θα τελειώσω τη σχολή να κάνω μεταπτυχιακό εκεί που έχω κατασταλάξει(με την έννοια ότι σε 4-5 χρόνια θα είμαι πιο ώριμος θα ξέρω σίγουρα τι θα θέλω να κάνω στη ζωή μου)! Μου αρέσει ο αυτοματισμός και αεροδυναμική.Από τη μία η σεμφε μου δημιουργεί ένα ενθουσιασμο.Είδα ότι μετά την αποφοίτηση από τη σεμφε μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο αυτοματισμό(αυτά τα διατμηματικα ή όπως λέγονται) και θα έχω και έχω μία βάση όσον αφορά τα μαθ και τη φυσική! Όμως μετά έψαξα τα μαθήματα τις σέμφε δεν είδα να παίζει κανένα ενδιαφέρον μάθημα δηλαδή στα πρώτα τουλάχιστον εξάμηνα ήταν τα ίδια γνωστά θεωρητικά μαθηματικά που δεν μπορώ να πω ότι είναι τοσο ελκυστικά!Ξέρει κάποιοσ να μου πει αν αργότερα γίνονται πιο ''εφαρμοσμένα'' δηλαδή με εφαρμογές στην οικονομία ή αεροδυναμική ή μηχανολογικό(ειδές) σχέδιο; Το μηχανολόγων πάλι δεν ξέρω..Δεν έχει αυτό το κάτι που να με τραβάει! Παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...