Deidara
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
th3o
Νεοφερμένο μέλος

Γεια σας παιδια... Δν νομιζω να ειδα αλλο θεμα σχετικο με την Ροδο... Σαν πολη-νησι γνωριζω πως ειναι τελεια αλλα δν εχω ιδεα απο τους χωρους του πανεπιστημιου(αιγαιου) καθως και τις φοιτητικες εστιες της... Οποιος γνωριζει κατι ας μας πληροφορησει...
Ρόδος...?Ζωαρα απλά,Το χειμώνα για νυχτερινη ζωη Παλια Πολη η στο Dome...Εχουμε πολλους φοιτητές και 120.000 χιλιαδεσ μονιμους κατοικους μαζι με τα χωρία...Τωρα για φοιτητηκες εστιες δέν γνορίζω πάντως το σπιτι μου ειναι κοντα στο πανεπιστημιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή πέρυσι έκανα γαλλικά με δύο φοιτήτριες από το πανεπιστήμιο Αιγαίου, μου έλεγαν ότι τα φαγητά της λέσχης ήταν πολύ καλά, μέχρι και πατσά σου δίνανε με 2 ευρώ ενώ, μπορούσες μετά να πας δωρεάν να πιεις στο Μικρό Καφέ, αλλά δε θυμάμαι ποια περίοδο ήταν αυτό... Επίσης, το πανεπιστήμιο είναι στο κέντρο σχετικά, με τα γηπεδάκια 5Χ5 από δίπλα, τα οποία όμως τα χρησιμοποιεί το διπλανό σχολείο. Γενικά καλά είναι απ'ότι έχω ακούσει από γνωστούς.
Αυτή η φοιτήτρια, έμενε κοντά στο πανεπιστήμιο και πηγαινοερχόταν με τα πόδια, αλλά δεν έμενε σε φοιτητική εστία.
Και για εξόδους, κλασσικά όπου πάει η φοιτητική νεολαία του νησιού. Δηλαδή Κούκο και Παλιά Πόλη...
Τέλοσπάντων... Θα καλοπεράσεις.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ξαδέλφη μου σπουδάζει εκεί και δεν θέλει να γυρίσει![]()
Να είδες? Πας και δε θέλεις να γυρίσεις.... Μωρε θα καλοπεράσει, λέμε...
Εγώ πάντως, δε βλέπω την ώρα να φύγω για σπουδές.

Iliaso
Περιβόητο μέλος

eleni999
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.