aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος

ας παραθεσετε τους βαθμους που πιστευετε οτι αντιπροσωπευαν το γραπτο σας και οταν παρετε βαθμους γραψτε ποσο πηρατε τελικα και ποσο κοντα ηταν οι εκτιμησεις σας με τον βαθμο σας!
Ας αρχισω πρωτα εγω:
Θρησκευτικα:20 ισως και 19
Φυσικη:20 σιγουρα
Χημεια:20 σιγουρα
Μαθηματικα:20 σιγουρα
Αρχαια:19
Γλωσσα:19 γιατι 20 δεν πιστευω αν και το γραπτο μου ηταν θαυμασιο οπως ειπε η καθηγητρια μου!!!
Αγγλικα:20 ισως και 19
Γεωγραφια: 19
Κειμενα:20
Ιλιαδα:20
Ιστορια:14

Γαλλικα:16

Αρα Μ.Ο:18 και 6/9 (ντροπη μου )γιατι στον ελεγχο ειχα 19 κ 11 αλλα στα γαλλικα και την ιστορια δεν στροθηκα αν διαβασω ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Όπως και να έχει δε νομίζω ότι υπήρχε μάθημα στο οποίο να έγραψα 20 καθαρό - κάθε φορά έβγαινα με κάποιους ενδοιασμούς και τα λοιπά. Ούτε όμως θυμάμαι να έχω κάνει και κανένα σοβαρό λάθος ή να έχω αφήσει κάτι κενό, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται. Θα έλεγα ότι όλα εκτός απροόπτου πρέπει να είναι 17+.
(μένει και ένα μάθημα ακόμη αλλά είναι για τα πανηγύρια κι ακούει στο όνομα Ελένη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος

elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

αρχαια:20

γερμανικα:20
βιολογια:20
γεωγραφια:20
οδυσσεια:19
μαθηματικα:ειπε οτι εγραψα πολυ καλα
τωρα τι πιστευω εγω:
αγγλικα:18
γλωσσα:16
ιστορια:14

κειμενα:19 η 20
θρησκευτικα:19
ιστορια και γλωσσα δεν εγραψα καλα λογω της καθηγτριας που τα διδασκει(η ιδια και στα δυο

aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος

και μην σε νοιαζει ο βαθμος σου στην ιστορια γιατι δεν ειναι βαθμος που θα καθορισει ουτε την επαγγελματικη σου αποκασταση ουτε τιποτα !!!ουτως η αλλως και 20 να γραφες ειμαι σιγουρος οτι σε 2 βδομαδες θα τα ξεχασεις!!!οποτε δεν αντικατοπτριζει τις γνωσεις που εχεις
elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Πάντως περισσότερο από πέρυσι!

aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν διαβασες το θεμα ειναι να πουμε τι ΠΙστευουμε οτι εχουμε γραψει και οχι τι εχουμε γραψει στα αληθεια....εμας δεν μας τους ειπαν τους βαθμους περιμενουμε ως τις 26 του μηνα
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

ναι αλλα καποιοι ειπαν οτι καποιοι καθηγητες τους ειπαν τα αποτελεσματα πιο πριν. εγω ειπα οτι απλως εμας δεν μας τα ειπαν οταν ρωτησαμεαν διαβασες το θεμα ειναι να πουμε τι ΠΙστευουμε οτι εχουμε γραψει και οχι τι εχουμε γραψει στα αληθεια....
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυριο θα παρουμε βαθμους...!!!!!!!!!!!!!

alouni
Νεοφερμένο μέλος

aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θρησκευτικα:20
Φυσικη:20
Χημεια:20
Μαθηματικα:20
Αρχαια:20
Γλωσσα:20 !!! χαρηκα παρα πολυ
Αγγλικα:ι 19
Γεωγραφια: 19
Κειμενα:20
Ιλιαδα:20
Ιστορια:16
Γαλλικα:16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαθηματικα 19
γλωσσα 18
κειμενα 17
ιστορια 20
αρχαια 19
φυσικη 20
χημεια 20
θρησκευτικα 20
πληροφορικη 20
κπα 20
αγγλικα 20
γερμανικα 20
ελενη 19
βιολογια 20
τελικος βαθμος 19 και 11/13
major
Νεοφερμένο μέλος

Θρησκευτικά 20
Ιστορία 19
Μαθηματικά 20
Βιολογία 19
Γεωγραφία 18
Αγγλικά 19
Γερμανικά 20
Οδύσσεια 19
Αρχαία 20
Λογοτεχνία 18
Γλώσσα 19
Μ.Ο. 19 8/13
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Ιλιάδα 16

Αρχαία 15

Γλώσσα 17
Κείμενα 18

Ιστορία 19

Μαθηματικά 16

Γεωγραφία 20
Φυσική 19

Χημεία 20

Τελικός βαθμός 19 και 2/13 Έχω διαπιστώσει ότι όσο βγάζω στο Β' τρίμηνο τόσο έχω στον τελικό βαθμό....

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

θρησκευτικα:20
Ιστορια:20
Αγγλικα:20
Μαθηματικα:19 (με φαγε η παρασταση)
Βιολογια Ι (μπορει κανεις να μου πει τι αντιποσωπευει το "Ι"?):20
Γεωργαφια:20
Γαλλικα: 20
Αρχαια ελληνικη γραμματεια μεταφραση:19 (γιατι δεν ξερω)
αρχαια ελληνικη γλωσσα: 18 (δεν ξερω και ουτε θελω να μαθω-δεν πηρε 20 και κανεις)
νεοελληνικη γραμματεια:19 (γιατι δεν ξερω)
νεοελληνικη γλωσσα: 20
Μ.Ο 19 7/9 (γραπτα)
Γ.Μ.Ο 19 5/13
Α! δεν φταιω εγω που οι φιλολογοι(εκτος ιστοριας,οι θεολογοι, οι μαθηματικοι και οι βιολογοι δεν βαζουν 20!
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! παλι καλα που δεν εχουν και τον μαθηματικο που εχει το αλλο τμημα που δεν βαζει ουτε 19! Ο ανθρωπος δεν ειναι καλα!πρωτο τριμηνο βαζει 17, 2ο 17 και 3ο 18....
αφηστε κιολας που λεει οτι στα κοριτσια δεν μπορει να βαλει παραπανω γτ ειναι κοριτσια!ειναι αλλου το ατομο καλα που δεν τον εχουμε! ο δικος μας βαζει 18,18,19! εεε καλυτερο!
οι φιλολογοι 18 19 19
και ο βιολογος κ η θεολογος 18 19 19
Maraki7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γ.Μ.Ο.:19 και 7/13
Μ.Ο. 3ου τριμήνου:19 και 10/13
Μ.Ο. τελικών εξετάσεων:19 και 4/9
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.