burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:47 Ο burningfire: #1 04-12-23 21:47 Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 4 Δεκεμβρίου 2023 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:26 Η Eclipse έγραψε: #2 04-12-23 22:26 Βγαίνετε, την πλησιάζεις κι αν δεις πως σου δίνει πράσινο φως την φιλάς. Απλά τα πράγματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:21 Η Κάμπια έγραψε: #3 04-12-23 23:21 Βγείτε κι άλλες φορές έξω. Με την δεύτερη βόλτα το βρίσκω λίγο απότομο να πας αμέσως στο φάσωμα. Δες αν ενδιαφέρεται και μετά προσπάθησε να κάνεις κίνηση. Όμορφα και διακριτικά burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:27 Ο burningfire: #4 04-12-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Βγείτε κι άλλες φορές έξω. Με την δεύτερη βόλτα το βρίσκω λίγο απότομο να πας αμέσως στο φάσωμα. Δες αν ενδιαφέρεται και μετά προσπάθησε να κάνεις κίνηση. Όμορφα και διακριτικά Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Δεν ξέρω βέβαια. Οι φίλοι που ρώτησα με συμβούλεψαν να μην κάνω τίποτα από την πρώτη φορά και μου φάνηκε λογικό. Όμως για δεύτερη φορά οι συγκεκριμένοι προχώρησαν. Όμως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα δεύτερη φορά εντάξει θεωρώ ότι κάτι πρέπει να κάνω(κανένα φιλί δηλαδή) Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:32 Η Κάμπια έγραψε: #5 04-12-23 23:32 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Δεν ξέρω βέβαια. Οι φίλοι που ρώτησα με συμβούλεψαν να μην κάνω τίποτα από την πρώτη φορά και μου φάνηκε λογικό. Όμως για δεύτερη φορά οι συγκεκριμένοι προχώρησαν. Όμως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα δεύτερη φορά εντάξει θεωρώ ότι κάτι πρέπει να κάνω(κανένα φιλί δηλαδή) Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:36 Ο burningfire: #6 04-12-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση Click για ανάπτυξη... Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Κάμπια έγραψε: #7 04-12-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι η επόμενη έξοδος να πάει πολύ καλά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #8 05-12-23 00:09 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Click για ανάπτυξη... Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 07:24 Ο burningfire: #9 05-12-23 07:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα. Βασικά κάτι μου έλεγε για το allou fun park την προηγούμενη φορά. Οπότε δεν χάνω τίποτα να της πω να πάμε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:55 Ο Samael έγραψε: #10 05-12-23 14:55 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Click για ανάπτυξη... Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:38 Ο burningfire: #11 05-12-23 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 Ελεν sugarhoneyloveee math2arch thepigod762 thecrazycretan a namaves Lifelong Learner elinaki97. Alessandra Eliza Gus Roger10 Obi-Wan Kenobi Nala Leo komm aririn ggl tsiobieman dmav Paragontas7000 iew ένας τυχαίος Scandal Kate1914 giannhs2001 suaimhneas Marios2020 mvas kiyoshi hello1234 charmander Startx0 Than003 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Click για ανάπτυξη...
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.357 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 22:26 Η Eclipse έγραψε: #2 04-12-23 22:26 Βγαίνετε, την πλησιάζεις κι αν δεις πως σου δίνει πράσινο φως την φιλάς. Απλά τα πράγματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:21 Η Κάμπια έγραψε: #3 04-12-23 23:21 Βγείτε κι άλλες φορές έξω. Με την δεύτερη βόλτα το βρίσκω λίγο απότομο να πας αμέσως στο φάσωμα. Δες αν ενδιαφέρεται και μετά προσπάθησε να κάνεις κίνηση. Όμορφα και διακριτικά burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:27 Ο burningfire: #4 04-12-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Βγείτε κι άλλες φορές έξω. Με την δεύτερη βόλτα το βρίσκω λίγο απότομο να πας αμέσως στο φάσωμα. Δες αν ενδιαφέρεται και μετά προσπάθησε να κάνεις κίνηση. Όμορφα και διακριτικά Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Δεν ξέρω βέβαια. Οι φίλοι που ρώτησα με συμβούλεψαν να μην κάνω τίποτα από την πρώτη φορά και μου φάνηκε λογικό. Όμως για δεύτερη φορά οι συγκεκριμένοι προχώρησαν. Όμως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα δεύτερη φορά εντάξει θεωρώ ότι κάτι πρέπει να κάνω(κανένα φιλί δηλαδή) Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:32 Η Κάμπια έγραψε: #5 04-12-23 23:32 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Δεν ξέρω βέβαια. Οι φίλοι που ρώτησα με συμβούλεψαν να μην κάνω τίποτα από την πρώτη φορά και μου φάνηκε λογικό. Όμως για δεύτερη φορά οι συγκεκριμένοι προχώρησαν. Όμως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα δεύτερη φορά εντάξει θεωρώ ότι κάτι πρέπει να κάνω(κανένα φιλί δηλαδή) Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:36 Ο burningfire: #6 04-12-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση Click για ανάπτυξη... Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Κάμπια έγραψε: #7 04-12-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι η επόμενη έξοδος να πάει πολύ καλά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #8 05-12-23 00:09 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Click για ανάπτυξη... Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 07:24 Ο burningfire: #9 05-12-23 07:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα. Βασικά κάτι μου έλεγε για το allou fun park την προηγούμενη φορά. Οπότε δεν χάνω τίποτα να της πω να πάμε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:55 Ο Samael έγραψε: #10 05-12-23 14:55 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Click για ανάπτυξη... Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:38 Ο burningfire: #11 05-12-23 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 Ελεν sugarhoneyloveee math2arch thepigod762 thecrazycretan a namaves Lifelong Learner elinaki97. Alessandra Eliza Gus Roger10 Obi-Wan Kenobi Nala Leo komm aririn ggl tsiobieman dmav Paragontas7000 iew ένας τυχαίος Scandal Kate1914 giannhs2001 suaimhneas Marios2020 mvas kiyoshi hello1234 charmander Startx0 Than003 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:21 Η Κάμπια έγραψε: #3 04-12-23 23:21 Βγείτε κι άλλες φορές έξω. Με την δεύτερη βόλτα το βρίσκω λίγο απότομο να πας αμέσως στο φάσωμα. Δες αν ενδιαφέρεται και μετά προσπάθησε να κάνεις κίνηση. Όμορφα και διακριτικά burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:27 Ο burningfire: #4 04-12-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Βγείτε κι άλλες φορές έξω. Με την δεύτερη βόλτα το βρίσκω λίγο απότομο να πας αμέσως στο φάσωμα. Δες αν ενδιαφέρεται και μετά προσπάθησε να κάνεις κίνηση. Όμορφα και διακριτικά Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Δεν ξέρω βέβαια. Οι φίλοι που ρώτησα με συμβούλεψαν να μην κάνω τίποτα από την πρώτη φορά και μου φάνηκε λογικό. Όμως για δεύτερη φορά οι συγκεκριμένοι προχώρησαν. Όμως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα δεύτερη φορά εντάξει θεωρώ ότι κάτι πρέπει να κάνω(κανένα φιλί δηλαδή) Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:32 Η Κάμπια έγραψε: #5 04-12-23 23:32 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Δεν ξέρω βέβαια. Οι φίλοι που ρώτησα με συμβούλεψαν να μην κάνω τίποτα από την πρώτη φορά και μου φάνηκε λογικό. Όμως για δεύτερη φορά οι συγκεκριμένοι προχώρησαν. Όμως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα δεύτερη φορά εντάξει θεωρώ ότι κάτι πρέπει να κάνω(κανένα φιλί δηλαδή) Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:36 Ο burningfire: #6 04-12-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση Click για ανάπτυξη... Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Κάμπια έγραψε: #7 04-12-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι η επόμενη έξοδος να πάει πολύ καλά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #8 05-12-23 00:09 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Click για ανάπτυξη... Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 07:24 Ο burningfire: #9 05-12-23 07:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα. Βασικά κάτι μου έλεγε για το allou fun park την προηγούμενη φορά. Οπότε δεν χάνω τίποτα να της πω να πάμε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:55 Ο Samael έγραψε: #10 05-12-23 14:55 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Click για ανάπτυξη... Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:38 Ο burningfire: #11 05-12-23 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 Ελεν sugarhoneyloveee math2arch thepigod762 thecrazycretan a namaves Lifelong Learner elinaki97. Alessandra Eliza Gus Roger10 Obi-Wan Kenobi Nala Leo komm aririn ggl tsiobieman dmav Paragontas7000 iew ένας τυχαίος Scandal Kate1914 giannhs2001 suaimhneas Marios2020 mvas kiyoshi hello1234 charmander Startx0 Than003 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βγείτε κι άλλες φορές έξω. Με την δεύτερη βόλτα το βρίσκω λίγο απότομο να πας αμέσως στο φάσωμα. Δες αν ενδιαφέρεται και μετά προσπάθησε να κάνεις κίνηση. Όμορφα και διακριτικά
burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:27 Ο burningfire: #4 04-12-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Βγείτε κι άλλες φορές έξω. Με την δεύτερη βόλτα το βρίσκω λίγο απότομο να πας αμέσως στο φάσωμα. Δες αν ενδιαφέρεται και μετά προσπάθησε να κάνεις κίνηση. Όμορφα και διακριτικά Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Δεν ξέρω βέβαια. Οι φίλοι που ρώτησα με συμβούλεψαν να μην κάνω τίποτα από την πρώτη φορά και μου φάνηκε λογικό. Όμως για δεύτερη φορά οι συγκεκριμένοι προχώρησαν. Όμως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα δεύτερη φορά εντάξει θεωρώ ότι κάτι πρέπει να κάνω(κανένα φιλί δηλαδή) Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:32 Η Κάμπια έγραψε: #5 04-12-23 23:32 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Δεν ξέρω βέβαια. Οι φίλοι που ρώτησα με συμβούλεψαν να μην κάνω τίποτα από την πρώτη φορά και μου φάνηκε λογικό. Όμως για δεύτερη φορά οι συγκεκριμένοι προχώρησαν. Όμως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα δεύτερη φορά εντάξει θεωρώ ότι κάτι πρέπει να κάνω(κανένα φιλί δηλαδή) Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:36 Ο burningfire: #6 04-12-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση Click για ανάπτυξη... Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Κάμπια έγραψε: #7 04-12-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι η επόμενη έξοδος να πάει πολύ καλά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #8 05-12-23 00:09 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Click για ανάπτυξη... Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 07:24 Ο burningfire: #9 05-12-23 07:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα. Βασικά κάτι μου έλεγε για το allou fun park την προηγούμενη φορά. Οπότε δεν χάνω τίποτα να της πω να πάμε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:55 Ο Samael έγραψε: #10 05-12-23 14:55 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Click για ανάπτυξη... Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:38 Ο burningfire: #11 05-12-23 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 Ελεν sugarhoneyloveee math2arch thepigod762 thecrazycretan a namaves Lifelong Learner elinaki97. Alessandra Eliza Gus Roger10 Obi-Wan Kenobi Nala Leo komm aririn ggl tsiobieman dmav Paragontas7000 iew ένας τυχαίος Scandal Kate1914 giannhs2001 suaimhneas Marios2020 mvas kiyoshi hello1234 charmander Startx0 Than003 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Βγείτε κι άλλες φορές έξω. Με την δεύτερη βόλτα το βρίσκω λίγο απότομο να πας αμέσως στο φάσωμα. Δες αν ενδιαφέρεται και μετά προσπάθησε να κάνεις κίνηση. Όμορφα και διακριτικά Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Δεν ξέρω βέβαια. Οι φίλοι που ρώτησα με συμβούλεψαν να μην κάνω τίποτα από την πρώτη φορά και μου φάνηκε λογικό. Όμως για δεύτερη φορά οι συγκεκριμένοι προχώρησαν. Όμως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα δεύτερη φορά εντάξει θεωρώ ότι κάτι πρέπει να κάνω(κανένα φιλί δηλαδή)
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:32 Η Κάμπια έγραψε: #5 04-12-23 23:32 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Δεν ξέρω βέβαια. Οι φίλοι που ρώτησα με συμβούλεψαν να μην κάνω τίποτα από την πρώτη φορά και μου φάνηκε λογικό. Όμως για δεύτερη φορά οι συγκεκριμένοι προχώρησαν. Όμως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα δεύτερη φορά εντάξει θεωρώ ότι κάτι πρέπει να κάνω(κανένα φιλί δηλαδή) Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:36 Ο burningfire: #6 04-12-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση Click για ανάπτυξη... Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Κάμπια έγραψε: #7 04-12-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι η επόμενη έξοδος να πάει πολύ καλά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #8 05-12-23 00:09 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Click για ανάπτυξη... Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 07:24 Ο burningfire: #9 05-12-23 07:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα. Βασικά κάτι μου έλεγε για το allou fun park την προηγούμενη φορά. Οπότε δεν χάνω τίποτα να της πω να πάμε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:55 Ο Samael έγραψε: #10 05-12-23 14:55 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Click για ανάπτυξη... Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:38 Ο burningfire: #11 05-12-23 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 Ελεν sugarhoneyloveee math2arch thepigod762 thecrazycretan a namaves Lifelong Learner elinaki97. Alessandra Eliza Gus Roger10 Obi-Wan Kenobi Nala Leo komm aririn ggl tsiobieman dmav Paragontas7000 iew ένας τυχαίος Scandal Kate1914 giannhs2001 suaimhneas Marios2020 mvas kiyoshi hello1234 charmander Startx0 Than003 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα. Δεν ξέρω βέβαια. Οι φίλοι που ρώτησα με συμβούλεψαν να μην κάνω τίποτα από την πρώτη φορά και μου φάνηκε λογικό. Όμως για δεύτερη φορά οι συγκεκριμένοι προχώρησαν. Όμως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Τώρα δεύτερη φορά εντάξει θεωρώ ότι κάτι πρέπει να κάνω(κανένα φιλί δηλαδή) Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση.
burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:36 Ο burningfire: #6 04-12-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση Click για ανάπτυξη... Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Κάμπια έγραψε: #7 04-12-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι η επόμενη έξοδος να πάει πολύ καλά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #8 05-12-23 00:09 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Click για ανάπτυξη... Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 07:24 Ο burningfire: #9 05-12-23 07:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα. Βασικά κάτι μου έλεγε για το allou fun park την προηγούμενη φορά. Οπότε δεν χάνω τίποτα να της πω να πάμε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:55 Ο Samael έγραψε: #10 05-12-23 14:55 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Click για ανάπτυξη... Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:38 Ο burningfire: #11 05-12-23 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 Ελεν sugarhoneyloveee math2arch thepigod762 thecrazycretan a namaves Lifelong Learner elinaki97. Alessandra Eliza Gus Roger10 Obi-Wan Kenobi Nala Leo komm aririn ggl tsiobieman dmav Paragontas7000 iew ένας τυχαίος Scandal Kate1914 giannhs2001 suaimhneas Marios2020 mvas kiyoshi hello1234 charmander Startx0 Than003 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η δεύτερη φορά είναι νωρίς. Από τρίτη και μέρα ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι τις κοπέλας και να ξέρεις πότε θεωρεί αυτή ότι είναι κομπλέ. Για αυτό τον λόγο λέω να το παίξεις safe και πού ξερεις; Στο κάτω κάτω μπορεί και αυτή να κάνει την κίνηση Click για ανάπτυξη... Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε.
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:39 Η Κάμπια έγραψε: #7 04-12-23 23:39 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι η επόμενη έξοδος να πάει πολύ καλά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #8 05-12-23 00:09 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Click για ανάπτυξη... Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 07:24 Ο burningfire: #9 05-12-23 07:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα. Βασικά κάτι μου έλεγε για το allou fun park την προηγούμενη φορά. Οπότε δεν χάνω τίποτα να της πω να πάμε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:55 Ο Samael έγραψε: #10 05-12-23 14:55 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Click για ανάπτυξη... Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:38 Ο burningfire: #11 05-12-23 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 Ελεν sugarhoneyloveee math2arch thepigod762 thecrazycretan a namaves Lifelong Learner elinaki97. Alessandra Eliza Gus Roger10 Obi-Wan Kenobi Nala Leo komm aririn ggl tsiobieman dmav Paragontas7000 iew ένας τυχαίος Scandal Kate1914 giannhs2001 suaimhneas Marios2020 mvas kiyoshi hello1234 charmander Startx0 Than003 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Ισχύει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει σε αυτό το επίπεδο. Αλλά εντάξει φάνηκε να ενδιαφέρεται, γιατί στο τέλος μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και θα ήθελε να ξαναβγούμε. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι η επόμενη έξοδος να πάει πολύ καλά
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #8 05-12-23 00:09 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Click για ανάπτυξη... Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 07:24 Ο burningfire: #9 05-12-23 07:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα. Βασικά κάτι μου έλεγε για το allou fun park την προηγούμενη φορά. Οπότε δεν χάνω τίποτα να της πω να πάμε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:55 Ο Samael έγραψε: #10 05-12-23 14:55 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Click για ανάπτυξη... Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:38 Ο burningfire: #11 05-12-23 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 Ελεν sugarhoneyloveee math2arch thepigod762 thecrazycretan a namaves Lifelong Learner elinaki97. Alessandra Eliza Gus Roger10 Obi-Wan Kenobi Nala Leo komm aririn ggl tsiobieman dmav Paragontas7000 iew ένας τυχαίος Scandal Kate1914 giannhs2001 suaimhneas Marios2020 mvas kiyoshi hello1234 charmander Startx0 Than003 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Click για ανάπτυξη... Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι.
burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 07:24 Ο burningfire: #9 05-12-23 07:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα. Βασικά κάτι μου έλεγε για το allou fun park την προηγούμενη φορά. Οπότε δεν χάνω τίποτα να της πω να πάμε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:55 Ο Samael έγραψε: #10 05-12-23 14:55 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Click για ανάπτυξη... Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:38 Ο burningfire: #11 05-12-23 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 Ελεν sugarhoneyloveee math2arch thepigod762 thecrazycretan a namaves Lifelong Learner elinaki97. Alessandra Eliza Gus Roger10 Obi-Wan Kenobi Nala Leo komm aririn ggl tsiobieman dmav Paragontas7000 iew ένας τυχαίος Scandal Kate1914 giannhs2001 suaimhneas Marios2020 mvas kiyoshi hello1234 charmander Startx0 Than003 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μια ιδέα είναι όταν βγείτε να πάτε σε λούνα-παρκ. Θα διασκεδάσετε και σίγουρα εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσεις έναν αυθορμητισμό και να δώσετε το πρώτο φιλάκι. Μετά το νερό θα κυλίσει μόνο του στο αυλάκι. Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα. Βασικά κάτι μου έλεγε για το allou fun park την προηγούμενη φορά. Οπότε δεν χάνω τίποτα να της πω να πάμε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:55 Ο Samael έγραψε: #10 05-12-23 14:55 Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Click για ανάπτυξη... Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:38 Ο burningfire: #11 05-12-23 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από burningfire: Λοιπόν υπάρχει μια κοπέλα από το φροντιστήριο μου στο ίδιο τμήμα που μου άρεσε πολύ. Αρχικά μιλάγαμε αρκετά (γενικά προσπαθώ να είμαι αστείος και να κάνω τους άλλους να χαίρονται) και μου άρεσε όλο και περισσότερο. Κατάλαβα ότι ήταν διαφορετική και μου άρεσε αυτό δηλαδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που είχα μέχρι τώρα στο μυαλό μου(δυτική Αθήνα και έτσι). Ειχαμε βγεί κιόλας αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση για πρώτη φορά. Όμως μου ζήτησε άμα είναι να βγούμε ξανά. Και τώρα δεν ξέρω πώς να το προχωρήσω στο ερωτικό(φασωμα δλδ) με αυτή. Πώς προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Δεκεμβρίου 2023 Click για ανάπτυξη... Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι.
burningfire Νεοφερμένο μέλος Ο burningfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:38 Ο burningfire: #11 05-12-23 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η δεύτερη φορά είναι fine για κίνηση. Όπως σου είπαν ήδη μιλήστε όπως κάνετε συνήθως, και όταν η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη προσπάθησε να την πλησιάσεις κάπως. Εάν δεις ότι και εκείνη πλησιάζει τότε είναι ξεκάθαρο ότι προχωράς περισσότερο. Εάν δεις ότι διστάζει ή ότι απομακρύνεται τότε δεν θέλει και απομακρύνεσαι και εσύ. That simple honestly, δεν είναι πυρηνική φυσική, μην αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω ήρεμα και θα δω αντίδραση