jonisp1
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tilemaxos
Νεοφερμένο μέλος

Και για τελικό Μ.Ο. είναι
{[(Μ.Ο. 1ου τετραμήνου + Μ.Ο. 2ου τετραμήνου)/2]+ Μ.Ο. γραπτών τετραμήνου}/2
τωρα απο εκει και περα σε καθε μαθημα πρεπει να εχει πανω απο 9,5 αλλα... Αν παρεις στο πρωτο τετραμηνο κατω απο 9,5 και στο δευτερο πανω απο 9,5 και βγηκε ο ΜΟ των τετραμηνων πανω απο 9,5 περνας!!!!! αλλα θα πρεπει να γραψεις και εξετασεις
Κατάλαβες??
Αν μπορεί κάποιος άλλος να το ορίσει καλυτέρα να με διορθώσει είναι το ίδιο σύστημα αν δεν κάνω λάθος με τα Γενικά Λύκεια. Θα κάνω και παραδείγματα αύριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jonisp1
Νεοφερμένο μέλος

maria_st8
Νεοφερμένο μέλος

παιδες απο επαλ πως περνάμε την τάξη δλδ με μέσους όρους και τέτοια που λένε τη παίζετε??
εγω προσωπικα οχι!τωρα οι αλλοι τι κανουν..

ε με λιγο γλυψιμο στους καθηγητες και λιγο λαδωμα σε απουσιολογους... περασες στη β!

σοβαρα τωρα,λιγο διαβασμα χρειαζεται..οι καλοι τροποι κ οι προσπαθειες παντα λαμβανονται υπ οψη..(..ετσι περναγε ο αδερφος μου τις ταξεις!λολ)..!οσο για μ.ο πριν γινουν επαλ ισχυαν απ οσο ξερω τα ιδια με το γενικο λυκειο..τωρα αν εχει αλλαξει κατι..ας ποσταρει καποιος απο επαλ που γνωριζει..
Tilemaxos
Νεοφερμένο μέλος

εγω προσωπικα οχι!τωρα οι αλλοι τι κανουν..
ε με λιγο γλυψιμο στους καθηγητες και λιγο λαδωμα σε απουσιολογους... περασες στη β!
σοβαρα τωρα,λιγο διαβασμα χρειαζεται..οι καλοι τροποι κ οι προσπαθειες παντα λαμβανονται υπ οψη..(..ετσι περναγε ο αδερφος μου τις ταξεις!λολ)..!οσο για μ.ο πριν γινουν επαλ ισχυαν απ οσο ξερω τα ιδια με το γενικο λυκειο..τωρα αν εχει αλλαξει κατι..ας ποσταρει καποιος απο επαλ που γνωριζει..
Eχω απαντησει εγω παραπανω... τελος παντων μου ειπε οτι καταλαβε αλλα αν θελει καποιος μπορω να βαλω και παραδειγματα
Valium
Νεοφερμένο μέλος

οσο για τους βαθμους νομιζω οτι ειναι πιο ευκολο να περασεις την ταξη απο οτι στο γενικο λυκειο..τελειωσα το γυμνασιο με μεσο ορο 13,7 και ειμαι απουσιολογος του τμηματος

Tilemaxos
Νεοφερμένο μέλος

εγω φετος παω πρωτη ταξη στο επαλ και ολα ειναι τελεια..
οσο για τους βαθμους νομιζω οτι ειναι πιο ευκολο να περασεις την ταξη απο οτι στο γενικο λυκειο..τελειωσα το γυμνασιο με μεσο ορο 13,7 και ειμαι απουσιολογος του τμηματος![]()
Καλα το θεμα απουσιολογος δεν ειναι τιποτα... εγω ειμαι 3 χρονια οχι λογο βαθμου... Επειδη δεν το θελει κανεις

Mr. Dimy
Νεοφερμένο μέλος

Καλα το θεμα απουσιολογος δεν ειναι τιποτα... εγω ειμαι 3 χρονια οχι λογο βαθμου... Επειδη δεν το θελει κανεις![]()
ΚΑι εγώ απουσιολόγος είμαι απο βαθμό βασικά αλλά με κάνουνε με το ζόρι εγώ δεν το θέλω!!!!!!!!!

robot
Νεοφερμένο μέλος

εγω φετος παω πρωτη ταξη στο επαλ και ολα ειναι τελεια..
οσο για τους βαθμους νομιζω οτι ειναι πιο ευκολο να περασεις την ταξη απο οτι στο γενικο λυκειο..τελειωσα το γυμνασιο με μεσο ορο 13,7 και ειμαι απουσιολογος του τμηματος![]()
Ρε παιδιά μην το υποβαθμίζεται τόσο το ΕΠΑΛ.
Εσείς οι ίδιοι πηγένεται οπότε γιατί αυτή η ειρωνία και η κορο'ι'δία
Οσο αφορά το 9,5 που περνάς μη νομίζεται ότι θα μείνει έτσι.
Δεν μπορεί να ανταγωνίζεσαι το Γενικό Λύκειο και να μείνει έτσι
αυτό θα αλλάξει και θα το δείτε οπ'οτε μην επαρκείστε στο 9,5
Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι να μην το παίρνεται σαν χαβαλέ που απλά πας και περνάς την ώρα σου γιατί σήμερα μπορεί να το έχετε για χαβαλέ αλλά όταν βγήτε στην αγορά εργασίας τότε είναι που θα έρθουν τα δύσκολα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά μην το υποβαθμίζεται τόσο το ΕΠΑΛ.
Εσείς οι ίδιοι πηγένεται οπότε γιατί αυτή η ειρωνία και η κορο'ι'δία
Οσο αφορά το 9,5 που περνάς μη νομίζεται ότι θα μείνει έτσι.
Δεν μπορεί να ανταγωνίζεσαι το Γενικό Λύκειο και να μείνει έτσι
αυτό θα αλλάξει και θα το δείτε οπ'οτε μην επαρκείστε στο 9,5
Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι να μην το παίρνεται σαν χαβαλέ που απλά πας και περνάς την ώρα σου γιατί σήμερα μπορεί να το έχετε για χαβαλέ αλλά όταν βγήτε στην αγορά εργασίας τότε είναι που θα έρθουν τα δύσκολα.
δν υποβαθμιζουν τ ΕΠΑ.Λ.τον ευατο τους υποβαθμιζουν:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
robot
Νεοφερμένο μέλος

δν υποβαθμιζουν τ ΕΠΑ.Λ.τον ευατο τους υποβαθμιζουν:thanks:
Σωστότατος!!!!!!!!!!!!!!!!!:no1::no1::no1:
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Σωστότατος!!!!!!!!!!!!!!!!!:no1::no1::no1:
Εεεεε τι τωρα..........

akis!
Νεοφερμένο μέλος

αν ομως σε ενα μαθημα γραψω 5 και σε αλλο 15 συμψυφιζονται και περναω;
ετσι γινεται;
thanks

Mariosxania
Δραστήριο μέλος

akis!
Νεοφερμένο μέλος

Ναι έτσι γίνεται νομίζω...
αν ειναι ετσι πιστευω δεν θα εχω προβλημα οπως και πολλα παιδια..
ειδωμεν..
aretoula
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.