AdonisV Νεοφερμένο μέλος Ο AdonisV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2025 στις 21:34 Ο AdonisV έγραψε: #1 24-07-25 21:34 Μου λέει στην ιστοσελίδα του υπουργείου πως πέρασα Σχολή Πλοιάρχων, αλλά δεν γράφει σε ποια από τις πόλεις. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2025 στις 21:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 24-07-25 21:36 Αρχική Δημοσίευση από AdonisV: Μου λέει στην ιστοσελίδα του υπουργείου πως πέρασα Σχολή Πλοιάρχων, αλλά δεν γράφει σε ποια από τις πόλεις. Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια ... θα βγαλουν χαρτι καταταξης (το υπουργειο τους) τελος αυγουστου AdonisV Νεοφερμένο μέλος Ο AdonisV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο AdonisV έγραψε: #3 24-07-25 22:13 Ευχαριστώ, δηλαδή τέλος Αυγούστου θα μάθω και άντε να έχει μείνει κάνα σπίτι μέχρι τότε... Αν είμαι σειρά επιτυχίας #2 (από 10% βέβαια) υπάρχει καμία πιθανότητα να μην έχω περάσει στην πρώτη σχολή προτίμησης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 24-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από AdonisV: Ευχαριστώ, δηλαδή τέλος Αυγούστου θα μάθω και άντε να έχει μείνει κάνα σπίτι μέχρι τότε... Αν είμαι σειρά επιτυχίας #2 (από 10% βέβαια) υπάρχει καμία πιθανότητα να μην έχω περάσει στην πρώτη σχολή προτίμησης; Click για ανάπτυξη... Αν εχεις σειρα επιτυχιας 2 τοτε εισαι σιγουρα στην 1 επιλογη σου στο μηχανογραφικο του ΥΕΝ. Παλιοτερα ανακοινωναν την λιστα τελος σεπτεμβρη για να παρουσιατειτε 1η εβδομαδα οκτωβρη, Εδω και καπου 2 χρονια ανακοινωνουν μετα τον δεκαπενταυγουστο για να μπειτε μεσα και μετα του σεπτεμβριου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar Dina thewitcher andreouk ΚΤr giannis06 EFAKIT SlimShady annapdk AdonisV sophieee E.Z shuuu geneticist panaman Vagelis30 st.krf Startx0 FNC_Sophia Corfu kitty MariaApo woasibe Mistis tis erimou Angelikaaa jellojina charmander ang12_012 Scandal abyssiniancat Unboxholics Ilikntas Vasilis125 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου λέει στην ιστοσελίδα του υπουργείου πως πέρασα Σχολή Πλοιάρχων, αλλά δεν γράφει σε ποια από τις πόλεις.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2025 στις 21:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 24-07-25 21:36 Αρχική Δημοσίευση από AdonisV: Μου λέει στην ιστοσελίδα του υπουργείου πως πέρασα Σχολή Πλοιάρχων, αλλά δεν γράφει σε ποια από τις πόλεις. Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια ... θα βγαλουν χαρτι καταταξης (το υπουργειο τους) τελος αυγουστου AdonisV Νεοφερμένο μέλος Ο AdonisV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο AdonisV έγραψε: #3 24-07-25 22:13 Ευχαριστώ, δηλαδή τέλος Αυγούστου θα μάθω και άντε να έχει μείνει κάνα σπίτι μέχρι τότε... Αν είμαι σειρά επιτυχίας #2 (από 10% βέβαια) υπάρχει καμία πιθανότητα να μην έχω περάσει στην πρώτη σχολή προτίμησης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 24-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από AdonisV: Ευχαριστώ, δηλαδή τέλος Αυγούστου θα μάθω και άντε να έχει μείνει κάνα σπίτι μέχρι τότε... Αν είμαι σειρά επιτυχίας #2 (από 10% βέβαια) υπάρχει καμία πιθανότητα να μην έχω περάσει στην πρώτη σχολή προτίμησης; Click για ανάπτυξη... Αν εχεις σειρα επιτυχιας 2 τοτε εισαι σιγουρα στην 1 επιλογη σου στο μηχανογραφικο του ΥΕΝ. Παλιοτερα ανακοινωναν την λιστα τελος σεπτεμβρη για να παρουσιατειτε 1η εβδομαδα οκτωβρη, Εδω και καπου 2 χρονια ανακοινωνουν μετα τον δεκαπενταυγουστο για να μπειτε μεσα και μετα του σεπτεμβριου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar Dina thewitcher andreouk ΚΤr giannis06 EFAKIT SlimShady annapdk AdonisV sophieee E.Z shuuu geneticist panaman Vagelis30 st.krf Startx0 FNC_Sophia Corfu kitty MariaApo woasibe Mistis tis erimou Angelikaaa jellojina charmander ang12_012 Scandal abyssiniancat Unboxholics Ilikntas Vasilis125 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AdonisV: Μου λέει στην ιστοσελίδα του υπουργείου πως πέρασα Σχολή Πλοιάρχων, αλλά δεν γράφει σε ποια από τις πόλεις. Click για ανάπτυξη... συγχαρητηρια ... θα βγαλουν χαρτι καταταξης (το υπουργειο τους) τελος αυγουστου
AdonisV Νεοφερμένο μέλος Ο AdonisV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο AdonisV έγραψε: #3 24-07-25 22:13 Ευχαριστώ, δηλαδή τέλος Αυγούστου θα μάθω και άντε να έχει μείνει κάνα σπίτι μέχρι τότε... Αν είμαι σειρά επιτυχίας #2 (από 10% βέβαια) υπάρχει καμία πιθανότητα να μην έχω περάσει στην πρώτη σχολή προτίμησης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 24-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από AdonisV: Ευχαριστώ, δηλαδή τέλος Αυγούστου θα μάθω και άντε να έχει μείνει κάνα σπίτι μέχρι τότε... Αν είμαι σειρά επιτυχίας #2 (από 10% βέβαια) υπάρχει καμία πιθανότητα να μην έχω περάσει στην πρώτη σχολή προτίμησης; Click για ανάπτυξη... Αν εχεις σειρα επιτυχιας 2 τοτε εισαι σιγουρα στην 1 επιλογη σου στο μηχανογραφικο του ΥΕΝ. Παλιοτερα ανακοινωναν την λιστα τελος σεπτεμβρη για να παρουσιατειτε 1η εβδομαδα οκτωβρη, Εδω και καπου 2 χρονια ανακοινωνουν μετα τον δεκαπενταυγουστο για να μπειτε μεσα και μετα του σεπτεμβριου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευχαριστώ, δηλαδή τέλος Αυγούστου θα μάθω και άντε να έχει μείνει κάνα σπίτι μέχρι τότε... Αν είμαι σειρά επιτυχίας #2 (από 10% βέβαια) υπάρχει καμία πιθανότητα να μην έχω περάσει στην πρώτη σχολή προτίμησης;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 24-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από AdonisV: Ευχαριστώ, δηλαδή τέλος Αυγούστου θα μάθω και άντε να έχει μείνει κάνα σπίτι μέχρι τότε... Αν είμαι σειρά επιτυχίας #2 (από 10% βέβαια) υπάρχει καμία πιθανότητα να μην έχω περάσει στην πρώτη σχολή προτίμησης; Click για ανάπτυξη... Αν εχεις σειρα επιτυχιας 2 τοτε εισαι σιγουρα στην 1 επιλογη σου στο μηχανογραφικο του ΥΕΝ. Παλιοτερα ανακοινωναν την λιστα τελος σεπτεμβρη για να παρουσιατειτε 1η εβδομαδα οκτωβρη, Εδω και καπου 2 χρονια ανακοινωνουν μετα τον δεκαπενταυγουστο για να μπειτε μεσα και μετα του σεπτεμβριου.
Αρχική Δημοσίευση από AdonisV: Ευχαριστώ, δηλαδή τέλος Αυγούστου θα μάθω και άντε να έχει μείνει κάνα σπίτι μέχρι τότε... Αν είμαι σειρά επιτυχίας #2 (από 10% βέβαια) υπάρχει καμία πιθανότητα να μην έχω περάσει στην πρώτη σχολή προτίμησης; Click για ανάπτυξη... Αν εχεις σειρα επιτυχιας 2 τοτε εισαι σιγουρα στην 1 επιλογη σου στο μηχανογραφικο του ΥΕΝ. Παλιοτερα ανακοινωναν την λιστα τελος σεπτεμβρη για να παρουσιατειτε 1η εβδομαδα οκτωβρη, Εδω και καπου 2 χρονια ανακοινωνουν μετα τον δεκαπενταυγουστο για να μπειτε μεσα και μετα του σεπτεμβριου.