Ελλη μισ.
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
6 χρόνια ισχύει. Όταν θα κάνεις αίτηση για ορκωμοσία θα χρειαστεί να το παραδώσεις υποχρεωτικά.Όταν έκανα αίτηση για πάσο μου έγραψε ότι θα ισχύει μέχρι 2026. Οπότε μάλλον 6 χρόνια θα ισχύει
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

andoc
Νεοφερμένο μέλος
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Εξαρτατε απο ποτε εκανες αιτηση και ποσο γρηγορη ειναι η γραμματεια σου.παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω
Υπαρχουν παιδια που εχουν παραλαβει εδω και 10 μερες. (Παν.Θεσ. διοικηση επιχειρησεων).
Skiyo
Διάσημο μέλος
Συμφοιτητές μου πήραν μετά από 2.5 εβδομάδα αφού έκαναν αίτηση. Εγώ τώρα περιμένω 1 εβδομάδαπαιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω
Γιώργος - Κόρινθος
Νεοφερμένο μέλος
Το πήρα εχθές. Στις 17/10 έκανα την αίτηση, στις 20/10 μου ήρθε mail και με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε και ανήμερα της 28ης μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι μπορώ να την παραλάβω από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μου.παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- panosT436
- damn
- Cortes
- Kleanth
- andoc
- victor 21
- azula
- TonyMontanaEse
- Αριάνα123
- Meow
- Εριφύλη
- giannhs2001
- Panagiotis849
- tsiobieman
- Stelios725
- SlimShady
- Jocaste
- Dr. Gl. Luminous
- Scott
- Αλκης Κ.
- Scandal
- Γιώργος - Κόρινθος
- KLEARCHOS
- louminis
- Steffie88
- Xristosdimitra
- Makis7
- Daydreamer
- Manolo165
- uni77
- nucomer
- Ryuzaki
- Kostis-Palamas
- Unseen skygge
- Anonym0s
- Ελλη μισ.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki