Ελλη μισ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελλη μισ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2020 στις 23:08 Η Ελλη μισ.: #1 29-10-20 23:08 Το φοιτητικο πάσο ποτε ληγει? Ανανεωνεται καθε χρόνο αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Ο Scandal έγραψε: #2 29-10-20 23:14 Όχι δεν ανανεώνεται κάθε χρόνο, είναι το ίδιο. Το δικό σου δεν λέει πάνω μέχρι πότε ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2020 στις 23:35 Ο Skiyo έγραψε: #3 29-10-20 23:35 Όταν έκανα αίτηση για πάσο μου έγραψε ότι θα ισχύει μέχρι 2026. Οπότε μάλλον 6 χρόνια θα ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2020 στις 23:49 Ο Panagiotis849: #4 29-10-20 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όταν έκανα αίτηση για πάσο μου έγραψε ότι θα ισχύει μέχρι 2026. Οπότε μάλλον 6 χρόνια θα ισχύει Click για ανάπτυξη... 6 χρόνια ισχύει. Όταν θα κάνεις αίτηση για ορκωμοσία θα χρειαστεί να το παραδώσεις υποχρεωτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 10:07 Ο DumeNuke έγραψε: #5 30-10-20 10:07 Ή να κανεις μια αιτηση οτι το εχασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andoc Νεοφερμένο μέλος Ο andoc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:10 Ο andoc έγραψε: #6 30-10-20 13:10 παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-10-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε απο ποτε εκανες αιτηση και ποσο γρηγορη ειναι η γραμματεια σου. Υπαρχουν παιδια που εχουν παραλαβει εδω και 10 μερες. (Παν.Θεσ. διοικηση επιχειρησεων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 16:36 Ο Skiyo έγραψε: #8 30-10-20 16:36 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Συμφοιτητές μου πήραν μετά από 2.5 εβδομάδα αφού έκαναν αίτηση. Εγώ τώρα περιμένω 1 εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 19:17 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #9 30-10-20 19:17 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Το πήρα εχθές. Στις 17/10 έκανα την αίτηση, στις 20/10 μου ήρθε mail και με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε και ανήμερα της 28ης μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι μπορώ να την παραλάβω από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 damn Cortes Kleanth andoc victor 21 azula TonyMontanaEse Αριάνα123 Meow Εριφύλη giannhs2001 Panagiotis849 tsiobieman Stelios725 SlimShady Jocaste Dr. Gl. Luminous Scott Αλκης Κ. Scandal Γιώργος - Κόρινθος KLEARCHOS louminis Steffie88 Xristosdimitra Makis7 Daydreamer Manolo165 uni77 nucomer Ryuzaki Kostis-Palamas Unseen skygge Anonym0s Ελλη μισ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το φοιτητικο πάσο ποτε ληγει? Ανανεωνεται καθε χρόνο αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2020 στις 23:14 Ο Scandal έγραψε: #2 29-10-20 23:14 Όχι δεν ανανεώνεται κάθε χρόνο, είναι το ίδιο. Το δικό σου δεν λέει πάνω μέχρι πότε ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2020 στις 23:35 Ο Skiyo έγραψε: #3 29-10-20 23:35 Όταν έκανα αίτηση για πάσο μου έγραψε ότι θα ισχύει μέχρι 2026. Οπότε μάλλον 6 χρόνια θα ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2020 στις 23:49 Ο Panagiotis849: #4 29-10-20 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όταν έκανα αίτηση για πάσο μου έγραψε ότι θα ισχύει μέχρι 2026. Οπότε μάλλον 6 χρόνια θα ισχύει Click για ανάπτυξη... 6 χρόνια ισχύει. Όταν θα κάνεις αίτηση για ορκωμοσία θα χρειαστεί να το παραδώσεις υποχρεωτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 10:07 Ο DumeNuke έγραψε: #5 30-10-20 10:07 Ή να κανεις μια αιτηση οτι το εχασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andoc Νεοφερμένο μέλος Ο andoc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:10 Ο andoc έγραψε: #6 30-10-20 13:10 παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-10-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε απο ποτε εκανες αιτηση και ποσο γρηγορη ειναι η γραμματεια σου. Υπαρχουν παιδια που εχουν παραλαβει εδω και 10 μερες. (Παν.Θεσ. διοικηση επιχειρησεων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 16:36 Ο Skiyo έγραψε: #8 30-10-20 16:36 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Συμφοιτητές μου πήραν μετά από 2.5 εβδομάδα αφού έκαναν αίτηση. Εγώ τώρα περιμένω 1 εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 19:17 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #9 30-10-20 19:17 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Το πήρα εχθές. Στις 17/10 έκανα την αίτηση, στις 20/10 μου ήρθε mail και με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε και ανήμερα της 28ης μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι μπορώ να την παραλάβω από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 damn Cortes Kleanth andoc victor 21 azula TonyMontanaEse Αριάνα123 Meow Εριφύλη giannhs2001 Panagiotis849 tsiobieman Stelios725 SlimShady Jocaste Dr. Gl. Luminous Scott Αλκης Κ. Scandal Γιώργος - Κόρινθος KLEARCHOS louminis Steffie88 Xristosdimitra Makis7 Daydreamer Manolo165 uni77 nucomer Ryuzaki Kostis-Palamas Unseen skygge Anonym0s Ελλη μισ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι δεν ανανεώνεται κάθε χρόνο, είναι το ίδιο. Το δικό σου δεν λέει πάνω μέχρι πότε ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2020 στις 23:35 Ο Skiyo έγραψε: #3 29-10-20 23:35 Όταν έκανα αίτηση για πάσο μου έγραψε ότι θα ισχύει μέχρι 2026. Οπότε μάλλον 6 χρόνια θα ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2020 στις 23:49 Ο Panagiotis849: #4 29-10-20 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όταν έκανα αίτηση για πάσο μου έγραψε ότι θα ισχύει μέχρι 2026. Οπότε μάλλον 6 χρόνια θα ισχύει Click για ανάπτυξη... 6 χρόνια ισχύει. Όταν θα κάνεις αίτηση για ορκωμοσία θα χρειαστεί να το παραδώσεις υποχρεωτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 10:07 Ο DumeNuke έγραψε: #5 30-10-20 10:07 Ή να κανεις μια αιτηση οτι το εχασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andoc Νεοφερμένο μέλος Ο andoc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:10 Ο andoc έγραψε: #6 30-10-20 13:10 παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-10-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε απο ποτε εκανες αιτηση και ποσο γρηγορη ειναι η γραμματεια σου. Υπαρχουν παιδια που εχουν παραλαβει εδω και 10 μερες. (Παν.Θεσ. διοικηση επιχειρησεων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 16:36 Ο Skiyo έγραψε: #8 30-10-20 16:36 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Συμφοιτητές μου πήραν μετά από 2.5 εβδομάδα αφού έκαναν αίτηση. Εγώ τώρα περιμένω 1 εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 19:17 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #9 30-10-20 19:17 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Το πήρα εχθές. Στις 17/10 έκανα την αίτηση, στις 20/10 μου ήρθε mail και με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε και ανήμερα της 28ης μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι μπορώ να την παραλάβω από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 damn Cortes Kleanth andoc victor 21 azula TonyMontanaEse Αριάνα123 Meow Εριφύλη giannhs2001 Panagiotis849 tsiobieman Stelios725 SlimShady Jocaste Dr. Gl. Luminous Scott Αλκης Κ. Scandal Γιώργος - Κόρινθος KLEARCHOS louminis Steffie88 Xristosdimitra Makis7 Daydreamer Manolo165 uni77 nucomer Ryuzaki Kostis-Palamas Unseen skygge Anonym0s Ελλη μισ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν έκανα αίτηση για πάσο μου έγραψε ότι θα ισχύει μέχρι 2026. Οπότε μάλλον 6 χρόνια θα ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2020 στις 23:49 Ο Panagiotis849: #4 29-10-20 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όταν έκανα αίτηση για πάσο μου έγραψε ότι θα ισχύει μέχρι 2026. Οπότε μάλλον 6 χρόνια θα ισχύει Click για ανάπτυξη... 6 χρόνια ισχύει. Όταν θα κάνεις αίτηση για ορκωμοσία θα χρειαστεί να το παραδώσεις υποχρεωτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 10:07 Ο DumeNuke έγραψε: #5 30-10-20 10:07 Ή να κανεις μια αιτηση οτι το εχασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andoc Νεοφερμένο μέλος Ο andoc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:10 Ο andoc έγραψε: #6 30-10-20 13:10 παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-10-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε απο ποτε εκανες αιτηση και ποσο γρηγορη ειναι η γραμματεια σου. Υπαρχουν παιδια που εχουν παραλαβει εδω και 10 μερες. (Παν.Θεσ. διοικηση επιχειρησεων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 16:36 Ο Skiyo έγραψε: #8 30-10-20 16:36 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Συμφοιτητές μου πήραν μετά από 2.5 εβδομάδα αφού έκαναν αίτηση. Εγώ τώρα περιμένω 1 εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 19:17 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #9 30-10-20 19:17 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Το πήρα εχθές. Στις 17/10 έκανα την αίτηση, στις 20/10 μου ήρθε mail και με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε και ανήμερα της 28ης μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι μπορώ να την παραλάβω από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 damn Cortes Kleanth andoc victor 21 azula TonyMontanaEse Αριάνα123 Meow Εριφύλη giannhs2001 Panagiotis849 tsiobieman Stelios725 SlimShady Jocaste Dr. Gl. Luminous Scott Αλκης Κ. Scandal Γιώργος - Κόρινθος KLEARCHOS louminis Steffie88 Xristosdimitra Makis7 Daydreamer Manolo165 uni77 nucomer Ryuzaki Kostis-Palamas Unseen skygge Anonym0s Ελλη μισ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όταν έκανα αίτηση για πάσο μου έγραψε ότι θα ισχύει μέχρι 2026. Οπότε μάλλον 6 χρόνια θα ισχύει Click για ανάπτυξη... 6 χρόνια ισχύει. Όταν θα κάνεις αίτηση για ορκωμοσία θα χρειαστεί να το παραδώσεις υποχρεωτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 10:07 Ο DumeNuke έγραψε: #5 30-10-20 10:07 Ή να κανεις μια αιτηση οτι το εχασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andoc Νεοφερμένο μέλος Ο andoc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:10 Ο andoc έγραψε: #6 30-10-20 13:10 παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-10-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε απο ποτε εκανες αιτηση και ποσο γρηγορη ειναι η γραμματεια σου. Υπαρχουν παιδια που εχουν παραλαβει εδω και 10 μερες. (Παν.Θεσ. διοικηση επιχειρησεων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 16:36 Ο Skiyo έγραψε: #8 30-10-20 16:36 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Συμφοιτητές μου πήραν μετά από 2.5 εβδομάδα αφού έκαναν αίτηση. Εγώ τώρα περιμένω 1 εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 19:17 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #9 30-10-20 19:17 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Το πήρα εχθές. Στις 17/10 έκανα την αίτηση, στις 20/10 μου ήρθε mail και με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε και ανήμερα της 28ης μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι μπορώ να την παραλάβω από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 damn Cortes Kleanth andoc victor 21 azula TonyMontanaEse Αριάνα123 Meow Εριφύλη giannhs2001 Panagiotis849 tsiobieman Stelios725 SlimShady Jocaste Dr. Gl. Luminous Scott Αλκης Κ. Scandal Γιώργος - Κόρινθος KLEARCHOS louminis Steffie88 Xristosdimitra Makis7 Daydreamer Manolo165 uni77 nucomer Ryuzaki Kostis-Palamas Unseen skygge Anonym0s Ελλη μισ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ή να κανεις μια αιτηση οτι το εχασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andoc Νεοφερμένο μέλος Ο andoc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:10 Ο andoc έγραψε: #6 30-10-20 13:10 παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-10-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε απο ποτε εκανες αιτηση και ποσο γρηγορη ειναι η γραμματεια σου. Υπαρχουν παιδια που εχουν παραλαβει εδω και 10 μερες. (Παν.Θεσ. διοικηση επιχειρησεων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 16:36 Ο Skiyo έγραψε: #8 30-10-20 16:36 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Συμφοιτητές μου πήραν μετά από 2.5 εβδομάδα αφού έκαναν αίτηση. Εγώ τώρα περιμένω 1 εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 19:17 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #9 30-10-20 19:17 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Το πήρα εχθές. Στις 17/10 έκανα την αίτηση, στις 20/10 μου ήρθε mail και με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε και ανήμερα της 28ης μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι μπορώ να την παραλάβω από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 damn Cortes Kleanth andoc victor 21 azula TonyMontanaEse Αριάνα123 Meow Εριφύλη giannhs2001 Panagiotis849 tsiobieman Stelios725 SlimShady Jocaste Dr. Gl. Luminous Scott Αλκης Κ. Scandal Γιώργος - Κόρινθος KLEARCHOS louminis Steffie88 Xristosdimitra Makis7 Daydreamer Manolo165 uni77 nucomer Ryuzaki Kostis-Palamas Unseen skygge Anonym0s Ελλη μισ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 13:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-10-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε απο ποτε εκανες αιτηση και ποσο γρηγορη ειναι η γραμματεια σου. Υπαρχουν παιδια που εχουν παραλαβει εδω και 10 μερες. (Παν.Θεσ. διοικηση επιχειρησεων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 16:36 Ο Skiyo έγραψε: #8 30-10-20 16:36 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Συμφοιτητές μου πήραν μετά από 2.5 εβδομάδα αφού έκαναν αίτηση. Εγώ τώρα περιμένω 1 εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 19:17 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #9 30-10-20 19:17 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Το πήρα εχθές. Στις 17/10 έκανα την αίτηση, στις 20/10 μου ήρθε mail και με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε και ανήμερα της 28ης μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι μπορώ να την παραλάβω από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panosT436 damn Cortes Kleanth andoc victor 21 azula TonyMontanaEse Αριάνα123 Meow Εριφύλη giannhs2001 Panagiotis849 tsiobieman Stelios725 SlimShady Jocaste Dr. Gl. Luminous Scott Αλκης Κ. Scandal Γιώργος - Κόρινθος KLEARCHOS louminis Steffie88 Xristosdimitra Makis7 Daydreamer Manolo165 uni77 nucomer Ryuzaki Kostis-Palamas Unseen skygge Anonym0s Ελλη μισ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Εξαρτατε απο ποτε εκανες αιτηση και ποσο γρηγορη ειναι η γραμματεια σου. Υπαρχουν παιδια που εχουν παραλαβει εδω και 10 μερες. (Παν.Θεσ. διοικηση επιχειρησεων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 16:36 Ο Skiyo έγραψε: #8 30-10-20 16:36 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Συμφοιτητές μου πήραν μετά από 2.5 εβδομάδα αφού έκαναν αίτηση. Εγώ τώρα περιμένω 1 εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 19:17 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #9 30-10-20 19:17 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Το πήρα εχθές. Στις 17/10 έκανα την αίτηση, στις 20/10 μου ήρθε mail και με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε και ανήμερα της 28ης μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι μπορώ να την παραλάβω από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Συμφοιτητές μου πήραν μετά από 2.5 εβδομάδα αφού έκαναν αίτηση. Εγώ τώρα περιμένω 1 εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος - Κόρινθος Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2020 στις 19:17 Ο Γιώργος - Κόρινθος: #9 30-10-20 19:17 Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Το πήρα εχθές. Στις 17/10 έκανα την αίτηση, στις 20/10 μου ήρθε mail και με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε και ανήμερα της 28ης μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι μπορώ να την παραλάβω από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από andoc: παιδια το εχετε παρει το πασο γιατι ακομα το περιμενω Click για ανάπτυξη... Το πήρα εχθές. Στις 17/10 έκανα την αίτηση, στις 20/10 μου ήρθε mail και με ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε και ανήμερα της 28ης μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι μπορώ να την παραλάβω από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.