ΛΙΑ ΠΑΤΣΙΑΤΖΗ
Νεοφερμένο μέλος

ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη την καθολου ανοδυνη διαδικασια που ονομαζεται Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
didou
Εκκολαπτόμενο μέλος

yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τουλάχιστον εγώ, έχω πολύ καλά -και υπέραρκετα- επεισόδια να θυμάμαι.
"Πολλοί τα παρατάνε αν και είναι καλοί"... Εντάξει, ίσως και να τα 'χα παρατήσει από καιρό - στο έπακρο όμως, κανείς!
Δεν διαφέρει από άλλες χρονιές όσον αφορά τα μαθήματα. Μόνη διαφορά, το άγχος των τελευταίων ημερών και ίσως η κούραση λόγω των φροντιστηρίων (αν δεν είσαι συνηθισμένη σ' αυτά).
Κατά τα άλλα... μην το σκέφτεσαι! Μια χρονιά είναι! Σιγά!
Να μου υποσχεθείς -μόνο- πως θα διαβάζεις, εε! :no1:
ΥΓ: Υποθέτω πως υπάρχει παρόμοιο θέμα, δημοσιευμένο κάπου αλλού, μα βαριέμαι να το ψάξω...

petran_r21
Δραστήριο μέλος

GeorgeDal
Νεοφερμένο μέλος

hale
Δραστήριο μέλος

Και εγω γιατι νομιζα πως θα ειναι μια χρονια κολασση?να βαριεσαι οικτρα το διαβασμα απο το πρωτο λεπτο,να σκεφτεσαι συνεχεια τις μαλλον δυσκολες εξετασεις που θα κρινουν σε μεγαλο βαθμο το μελλον σου,να δεχεσαι τις πιεσεις απο παντου οτι θα δεν θα γραψεις και θα εισαι ενας αποτυχημενος..Απο προσωπικη ζωη και διασκεδαση?ας μην το αναφερω καλυτερα.Θυμαμαι χαρακτιριστικα μια φιλη μου που αρνιοταν κατηγορηματικα να ξαναδωσει,αν και δεν ειχε περασει εκει που εδωσε,για να μην ξαναπερασει τα ιδια.Προς Θεου δεν θελω να τρομοκρατησω κανεναν,αλλωστε και εγω αυτη την χρονια αυτα θα περασω,αλλα ετσι ειναι...![]()
Πρώτον, η χρονιά θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις. Μετά και το διάβασμα σου μπορείς να κάνεις και τις εξόδους σου να έχεις (όχι κάθε μέρα βέβαια). Επίσης αν διαβάσεις σωστά και καλά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα στις εξετάσεις. Αυτά από εμένα και καλή επιτυχεία!!!!!!!

panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

μας εχουν ηδη αγχωσει απο φροντηστηρια και σχολεια πως ειναι μια πραγματικα δυσκολη χρονια που πολλοι τα παρατανε αν και ειναι καλοι.
ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη την καθολου ανοδυνη διαδικασια που ονομαζεται Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?:thanks:
Ένα σου λέω. Ακόμη βλέπω εφιάλτες.
maraki love
Διάσημο μέλος

Runway91
Νεοφερμένο μέλος

Σαφώς, το άγχος θα υπάρχει και η ψυχολογία μας "πέφτει" αυτή τη χρονιά, ιδιαίτερα από το Πάσχα και μετά.
Είναι μια χρονιά, όμως...Και θα περάσει...Πολύ γρήγορα μάλιστα. Από τα Χριστούγεννα και μετά δεν καταλαβαίνεις πώς περνάνε οι μέρες και οι ώρες.
Θέλει διάβασμα, βεβαίως, αλλά χρειάζεται να προσέχεις και τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Η διαδικασία των εξετάσεων δε θα μου λείψει, θα μου λείψουν όμως οι στιγμές με τους φίλους μου στο σχολείο και το φροντιστήριο, ακόμη και κατά το μάθημα... Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τη χρονιά στο σύνολό της, παρόλη την κούραση!
Καλή σου επιτυχία!:no1:
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Runway91
Νεοφερμένο μέλος

Δεν διαφωνω πως ορισμενοι μαθητες δεν εχουν να φοβουνται τιποτα.Μπορει ομως να σου πεσει ενα θεμα που δεν το ξερεις,ειδικα στα μαθηματικα,και να χαντακωθεις.Και αυτη η πιθανοτητα ειναι μεγαλη.Δεν περνας εκει που θες και μετα......αδιεξοδο.Σορυ που αγχωνω και βλεπω τα πραγματα τοσο τραγικα αλλα νομιζω πως ετσι ειναι.Σιγουρα παντως δεν θα ερθει και το τελος του κοσμου αν δεν γραψουμε
![]()
Σ'αυτό παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη, με εξάσκηση όμως προσπαθείς να προλάβεις τέτοιες καταστάσεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Καλό θα είναι πάντως να μη σκέφτεσαι το χειρότερο, γιατί έτσι υποβάλλεσαι στο ότι δε θα τα καταφέρεις και αυτό σε επηρεάζει αρνητικά. Θετικές σκέψεις, εξάσκηση, επαναλήψεις, ώστε να πας με αισιοδοξία και ενέργεια να γράψεις!
Καλή επιτυχία!!

_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένο μέλος

ΛΙΑ ΠΑΤΣΙΑΤΖΗ
Νεοφερμένο μέλος

μαλλον πρεπει να αλλαξω φροντηστηριο
χαχαχαχ:xixi:
-----------------------------------------
ευχαριστω πολυ

Agnes
Νεοφερμένο μέλος

petran_r21
Δραστήριο μέλος

Θύματουσχολείου
Νεοφερμένο μέλος

antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.