Backpacker97 Νεοφερμένο μέλος Ο Backpacker97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 11:03 Ο Backpacker97: #1 22-12-20 11:03 Όσοι δεν περάσατε με την πρώτη, πόσες φορές δώσατε πανελλήνιες η κατατακτήριες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:44 Η butter_fly: #2 24-12-20 22:44 Δύο... Είχα δώσει μια φορά στην κανονική μου χρόνια...δεν πέρασα, πέρασα σε μια οικονομική σχολή, αν και ήμουν θεωρητική... Την τελείωσα, και βασικά μαζί με το τελευταίο μάθημα έδωσα και πανελλήνιες...και τα κατάφερα...και πτυχίο και δεύτερη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όσοι δεν περάσατε με την πρώτη, πόσες φορές δώσατε πανελλήνιες η κατατακτήριες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:44 Η butter_fly: #2 24-12-20 22:44 Δύο... Είχα δώσει μια φορά στην κανονική μου χρόνια...δεν πέρασα, πέρασα σε μια οικονομική σχολή, αν και ήμουν θεωρητική... Την τελείωσα, και βασικά μαζί με το τελευταίο μάθημα έδωσα και πανελλήνιες...και τα κατάφερα...και πτυχίο και δεύτερη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δύο... Είχα δώσει μια φορά στην κανονική μου χρόνια...δεν πέρασα, πέρασα σε μια οικονομική σχολή, αν και ήμουν θεωρητική... Την τελείωσα, και βασικά μαζί με το τελευταίο μάθημα έδωσα και πανελλήνιες...και τα κατάφερα...και πτυχίο και δεύτερη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.