Artemisgr99
Νεοφερμένο μέλος
Η Artemisgr99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

31-10-20

18:38
Καλησπέρα σε όλους. Όπως αναφέρω από τον τίτλο θα ήθελα να μου δώσετε μερικές συμβουλές ώστε να πετύχω τον στόχο μου. Στο τέλος του καλοκαιριού άλλαξα κατεύθυνση σε επιστήμες υγείας γιατί δεν άντεχα τα μαθηματικά. Έχω αρχίσει την βιολογία εδώ και 2 μήνες και έχω φτάσει στο 2ο κεφάλαιο. Η αλήθεια είναι πως έχω χαθεί λίγο; πίστευετε ότι προλαβαίνω να καλύψω την ύλη και ορισμένα κενά; ρωτάω επειδή είναι μάθημα βαρύτητας. Τώρα στα υπόλοιπα έκθεση γράφω συνήθως 75-85 οπότε τα πάω σχετικά καλά. Χημεια επίσης δεν πέφτω κάτω από 70. Αλλά φυσική δυσκολεύομαι λίγο είμαι γύρω στην βάση. Το κύριο θέμα είναι η βιολογία όπου δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα και κοντεύει ήδη Νοέμβριος. Μπορώ να καταφέρω να γράψω καλά σε αυτό το μάθημα στον χρόνο που μου μένει; κάποιες συμβουλές από όσους έχουν δώσει. Έχω αγχωθεί αρχικά και φοβάμαι πως θα χάσω την μπάλα. Οι σχολές που θέλουν ξεκινούν από τα 16.500 χιλιάδες (χλωμω το βλέπω) και φτάνουν ως τα 12 χιλιάδες. Και 14 να γράψω δηλαδή θα είμαι ευχαριστημένη.
Belle26
Νεοφερμένο μέλος
Η Belle26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα.

31-10-20

18:57
Αν και ήμουν στην θεωρητική κατεύθυνση, θεωρώ ότι ο στόχος σου είναι εφικτός. Στην έκθεση και στη χημεία μπορείς να "ποντάρεις" απ'όσο διαβάζω. Στη βιολογία, αν τρέξεις λίγο παραπάνω, πιστεύω δεν θα έχεις θέμα.
Απλά θα αργήσεις λίγο να βγάλεις την ύλη και να αρχίσεις επαναλήψεις. Η φυσική είναι φυσική. Καλή και η βάση, δε βαριέσαι
Έτσι τα βλέπω εγώ...Όπως και να έχει, καλή δύναμη στην προσπάθειά σου!
Το καλό είναι ότι σου αρέσουν σχολές σε μεγάλη γκάμα μορίων
Απλά θα αργήσεις λίγο να βγάλεις την ύλη και να αρχίσεις επαναλήψεις. Η φυσική είναι φυσική. Καλή και η βάση, δε βαριέσαι

Έτσι τα βλέπω εγώ...Όπως και να έχει, καλή δύναμη στην προσπάθειά σου!
Το καλό είναι ότι σου αρέσουν σχολές σε μεγάλη γκάμα μορίων

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.032 μηνύματα.

31-10-20

19:22
Για να σιγουρεψεις τα 14000 (οσο μπορει να σιγουρευτει αυτο) θα πρεπει να σταθεροποιηθεις στα 80 με 85% σε ολα.
Artemisgr99
Νεοφερμένο μέλος
Η Artemisgr99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

31-10-20

19:49
80% σε όλα λίγο δύσκολο μέχρι στιγμής. Βιολογία βρίσκομαι ακόμα στο τέλος του 2ου κεφαλαίου στην γονιδιακή ρύθμιση. Ενώ άλλοι τελειώνουν ήδη την μενδελικη κληρονομικότητα. Αυτό με αγχώνει περισσότερο επειδή είναι μάθημα βαρύτητας. Οι σχολές που θέλω είναι είτε τεχνολογίας τροφίμων είτε βιοιατρικων μηχανικών που είναι και οι 2 στα 12.500-13.000. Στόχευω στο 14 γιατί φέτος έπεσαν αρκετά οι βάσεις και του χρόνου λογικά θα ανέβουν. Και φυσική κανω την προσπάθεια μου. Για να πω την αλήθεια στα περισσότερα έχω γράφει καλύτερα από βάση. (τελευταίο 70). Και γενικώς είμαι καλά στην ύλη. Μου μένει μονο το στέρεο σώμα και λίγες ταλαντώσεις. Χημεία επίσης ιοντική ισορροπία και περιοδικός πίνακας. Έκθεση ανέκαθεν ήμουν καλή οπότε δεν με αγχώνει τόσο. Αν κάνεις από εσάς έδινε βιολογία περιμένω συμβουλές.Για να σιγουρεψεις τα 14000 (οσο μπορει να σιγουρευτει αυτο) θα πρεπει να σταθεροποιηθεις στα 80 με 85% σε ολα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.032 μηνύματα.

31-10-20

20:28
Οκ δουλεψε το σεναριο γλωσσα , βιολογια 85-90% κ φυσικη ,χημεια 60%
Τα τροφιμα εχουν και εναλακτικη με λιγοτερα μορια και μετα με σχετικη ευκολη μετεγγραφη αθηνα.
Η μηχ βιοιατρικης ομως ειναι μοναδικη και επιθυμητη σχολη και του χρονου θα ειναι περισσοτερο.
Απο βιολογια δεν ξερω τιποτα δεν ασχολήθηκα ποτε μαζι της, ακουω οτι ειναι το ευκολοτερο του 3ου.
Τα τροφιμα εχουν και εναλακτικη με λιγοτερα μορια και μετα με σχετικη ευκολη μετεγγραφη αθηνα.
Η μηχ βιοιατρικης ομως ειναι μοναδικη και επιθυμητη σχολη και του χρονου θα ειναι περισσοτερο.
Απο βιολογια δεν ξερω τιποτα δεν ασχολήθηκα ποτε μαζι της, ακουω οτι ειναι το ευκολοτερο του 3ου.

02-11-20

20:23
Αρχικα, το ποσο γραφεις τωρα στα διαγωνισματα δεν σημαίνει οτι τόσο θα γραψεις και στις πανελληνιες.
Η βιολογία βγαίνει ευκολα. Απλα θα χρειαστεί να επιμείνεις στο 2ο, 4ο, 5ο και 6ο κεφάλαιο. Τα υπόλοιπα είναι περισσότερο θεωρία.
ΜΗΝ ακους που βρίσκονται οι αλλοι γυρω σου, κοιτα τους δικους σου ρυθμους.
Τα Χριστουγεννα ξεχνα τις διακοπες. 1 μερα ( τα Χριστουγεννα) και 1 μερα (την Πρωτοχρονια) μπορεις να κανεις ο,τι θες. Οι υπόλοιπες μερες ειναι για να καλύψεις ο,τι κενα έχεις μεχρι στιγμής. Το ίδιο ισχύει και για το Πασχα.
Η βιολογία βγαίνει ευκολα. Απλα θα χρειαστεί να επιμείνεις στο 2ο, 4ο, 5ο και 6ο κεφάλαιο. Τα υπόλοιπα είναι περισσότερο θεωρία.
ΜΗΝ ακους που βρίσκονται οι αλλοι γυρω σου, κοιτα τους δικους σου ρυθμους.
Τα Χριστουγεννα ξεχνα τις διακοπες. 1 μερα ( τα Χριστουγεννα) και 1 μερα (την Πρωτοχρονια) μπορεις να κανεις ο,τι θες. Οι υπόλοιπες μερες ειναι για να καλύψεις ο,τι κενα έχεις μεχρι στιγμής. Το ίδιο ισχύει και για το Πασχα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- solitero
- kellypoz1
- NickTheGreek21
- TheUnknown
- Marios2020
- diamag
- chochoru
- katiasalonica
- Alexia1
- Nefh_
- barba_john