toolooboom
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito
Δραστήριο μέλος

Ότι σαρεσει περισσότερο είναι η σωστή απάντηση .Γειά!! Θέλω να κάνω 10% για μια από τις δύο σχολές αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω!!
Από άποψη μισθού είναι τα ίδια ,στην αστυνομία θα μπορείς να είσαι σίγουρα Αθήνα ενώ στη πυροσβεστική είναι λίγο περίεργα τα πράγματα και ακόμα και αν είσαι Αθήνα θα σε στέλνουν όπου έχει φωτιά και χρειάζονται βοήθεια (προφανώς και εκτός Αθήνας ).Σαν επικυνδινοτητα θα έλεγα είναι ισάξια εκτός αν έχεις καναν γνωστό και σε βάλει να φρουρείς καμία πρεσβεία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgePAOKara
Νεοφερμένο μέλος

tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

Γειά!! Θέλω να κάνω 10% για μια από τις δύο σχολές αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω!!
Καλησπέρα , η πυροσβεστική έχει πολύ λιγότερη δράση γενικώς , μόνο το καλοκαίρι είναι , να το πω "επικίνδυνη" περίοδος, διότι τότε υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα πυρκαγιάς. Η αστυνομία έχει δράση όλο τον χρόνο, είναι σαφώς πιο επικίνδυνο σώμα , αλλά υπάρχουν και υπηρεσίες που δεν κινδυνεύεις τόσο πολύ όσο σε άλλες. Οπότε αν σου αρέσει η δράση πήγαινε αστυνομία , αν θες κάτι πιο χαλαρό πήγαινε πυροσβεστική

Leukosrinokeros
Νεοφερμένο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Έχεις δώσει καταρχάς αθλήματα και γενικά την όλη διαδικασία που απαιτείται για να δηλώσεις υποψηφιότητα για τις συγκεκριμένες σχολές;Να ρωτησω πως σε βαζουν στη σχολη αστυφυλακων δηλ πως πας στη ναουσα στη ξανθη κτλ οπυ βροσκεται η σχολη με ποιο κριτηριο;
nPb
Επιφανές μέλος

Leukosrinokeros
Νεοφερμένο μέλος

Ναι. Αλλα εχω μια απορια αναφερεται στο οτι πως μπαινεις στη σχολη πχ αστυφυλακων οταν εχεις περασει τις σχετικες δοκιμασιες στη ναουσα,στη κομοτηνη ή οπουδηποτε ειναι η αντιστοιχη σχολη με ποιο κριτηριο;Έχεις δώσει καταρχάς αθλήματα και γενικά την όλη διαδικασία που απαιτείται για να δηλώσεις υποψηφιότητα για τις συγκεκριμένες σχολές;

Viedo
Διάσημο μέλος

Να ρωτήσω εγώ κάτι, που με ενδιαφέρει και εμένα η αστυνομία. Καταρχάς σε στέλνουν με πρώτη μετάθεση Αθήνα, μετά από πόσα χρόνια μπορείς να επιστρέψεις στην πόλη σου;
Προεδρικό Διάταγμα 100/2003 - ΦΕΚ 94/Α/22-4-2003 (Κωδικοποιημένο)
Αναλυτικά ο,τι ισχύει για την αστυνομία.
Guest 699855
Επισκέπτης

Νομίζω η Φιλολογία σε μια τέτοια περίπτωση είναι καλύτερη από την Αστυφυλάκων. Έχουν ειπωθεί πολλές γνώμες.Φάγαμε τα συκώτια μας για να συμφωνήσουμε.
Πότε συμφωνήσαμε και δεν το θυμάμαι;;;

geogeo12
Νεοφερμένο μέλος

Γεια σου φίλε! Αν επιτρέπεται πόσα μόρια έχεις;Γειά!! Θέλω να κάνω 10% για μια από τις δύο σχολές αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω!!
Bgpanos
Νεοφερμένο μέλος

Οι επιτυχόντες δηλώνουμε σχολές με σειρα και ανάλογα τη σειρα επιτυχιας και κριτήρια τριτεκνιας η πολυτεκνιασ παςΝαι. Αλλα εχω μια απορια αναφερεται στο οτι πως μπαινεις στη σχολη πχ αστυφυλακων οταν εχεις περασει τις σχετικες δοκιμασιες στη ναουσα,στη κομοτηνη ή οπουδηποτε ειναι η αντιστοιχη σχολη με ποιο κριτηριο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgis18
- Eleni123-
- Maria235
- mathitisglykeiou
- Sotis
- ScarletFox
- JC_APC
- thema
- Flocky
- Makisd
- Kostis-Palamas
- TakSimeon
- Libertus
- Jimmy20
- Giii
- luisnazariodelima
- Mixalis
- angies
- toolooboom
- Leukosrinokeros
- Orphalesian
- argiri p
- MarcoReus
- SlimShady
- eri548
- Φινεύς
- Manolo165
- tsiobieman
- tzina2002
- Bgpanos
- Arianara S3
- ΘανάσοςG4
- geogeo12
- Nick0007
- KLEARCHOS
- Ragnar10
- stefan
- Panos blg
- tslef8
- giota1111
- kiyoshi
- giannhs2001
- tymvorixos
- Thanos_D
- hirasawayui
- Viedo
- Jocaste
- valantis21
- Κλημεντίνη
- nucomer
- J.Cameron
- don_vito
- Ryuzaki
- Slytherin
- GeorgePAOKara
- Makis7
- lnesb
- Trolling Stones
- jimis2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.