Πρόβλημα με τους καθηγητές του φροντιστηρίου

thesecretfemme

Νεοφερμένος

Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Γεια σας! Μαθήτρια τρίτης λυκείου εδώ και όπως καταλαβαίνετε απο τον τίτλο, αντιμετωπίζω πρόβλημα με κάποιους από τους καθηγητές στο φροντιστήριο μου.

Αρχικά, η κυρία πηγή του προβλήματος είναι ο καθηγητής που μου κάνει Έκθεση και Αρχαία (διδαγμένο).
Με την Έκθεση έχουμε ασχοληθεί ελάχιστα καθώς κατα τη διάρκεια της χρονιάς “έκλεβε” ώρες για να κάνουμε Αρχαία, προκειμένου να τελειώσουμε την ύλη γρηγορότερα. Εξαιτίας αυτού, νιώθω ότι έχω μείνει πολύ πίσω στην Έκθεση, και αυτό το καταλαβαίνω από τις αποδόσεις μου στο σχολείο συγκριτικά με τα άλλα παιδιά. Παράλληλα, στο Γνωστό, ενώ οι καθηγητές στο σχολείο και οι συμμαθητές μου που πηγαίνουν σε διαφορετικά φροντιστήρια δίνουν περισσότερη βάση στα σχόλια του Φακέλου και στην μετάφραση, ο δικός μου καθηγητής δεν τα εξετάζει αυτά ποτέ. Απλά κάνει ερωτήσεις πάνω στα ερμηνευτικά σχόλια… βρισκόμαστε στις επαναλήψεις! Του έχω ήδη μιλήσει και για τα δυο προβλήματα που αντιμετωπίζω (αδυναμία στην Έκθεση και αβεβαιότητα για τον τροπο που κάνουμε την εξέταση στο Γνωστό), αλλά δεν φαίνεται να αλλάζει στάση.

Η άλλη καθηγήτρια με την οποία αντιμετωπίζω πρόβλημα είναι εκείνη των Λατινικών, η οποία δεν μας δίνει ποτέ ασκήσεις (απο το καλοκαιρινά, άντε να έχουμε κάνει 2-3 φορές ασκήσεις). Το θέμα είναι ότι τα πάω καλά στα Λατινικά, και η μόνη μου αδυναμία είναι ότι δεν εξασκούμαι σε αυτά, οπότε δεν τα έχω κατακτήσει πλήρως ακόμα. Της έχω ζητήσει ασκήσεις απο τον Νοέμβριο, αλλά ακόμα να μου τις φέρει…

Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι στο πως να διαβάζω το Γνωστό (ακόμη κι ας μη το εξετάζει ποτέ ο καθηγητής μου), παρακαλώ ας μου το πει. Με έχει πιάσει τρομερό άγχος καθώς βλέπω ότι ο καιρός περνάει και δεν κάνουμε τίποτα ουσιαστικό, με αποτέλεσμα να μη νιωθω ούτε ετοιμη αλλα ούτε και σιγουρη για τις πανελλήνιες. Επίσης, θεωρείτε ότι ο χρόνος που μου απομένει είναι αρκετός για να εξασκηθώ περεταίρω στα Λατινικά; το άγχος με έχει φαει…

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Και συγγνωμη για το long post:,)
 

lepipini

Νεοφερμένος

Η lepipini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
χελλοο:) ως μαθητρια Γ' Λυκειου κι εγω, που δινω πανελληνιες φετος απο θεωρητικη κατεύθυνση, θα σου λεγα κι εγω το γνωστο απο τον φακελο υλικου το διαβαζω κ το μαθαινω αυτολεξεί.Εμενα προσωπικα αυτο που με εχει βοηθησει ειναι τα πολλα διαγωνισματα.Επισης προσπαυησε να τα μαθαινεις αυτολεξει,μαζι και την μεταφραση και αν μπορει καποιος να σου κραταει το βιβλίο κ να τα λες για να σου μενουν.Οσον αφορα τα λατινικα,ουτε εμας η καθηγητρια μου μας εβαζε ποτε ασκησεις για το σπιτι.Αυτο που πρεπει να κανεις είναι να βγαζεθς φωτοτυπία το καθε κειμενο και να κανεις ασκησεις πανω σε αυτο(συντακτικο,Χ.Α. κλπ) και μετα γυρνα πισω να τις ελέγξεις.Επισης εχει κ το βιβλιο πισω κατι ασκήσεις για εξασκηση.Επισης σιγουρα εχεις χρονο αλλα σιγουρα μαθε καλα ολες τις θεωριες σου !
 

marioushi

Νεοφερμένος

Η marioushi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Συγνωμη που το λεω αλλα το φροντιστηριο σου φαινεται λιγο απαραδεκτο... Πρεπει να το παρεις αποφαση και γενικα να διαβασεις μονη σου οσα πιστευεις οτι εχεις αδυναμια και να μην περιμενεις πολλα απο τους καθηγητες γιατι ειδικα αυτο που εκλεβε ωρες απο την εκθεση με σκοτωσε
 

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2,383 μηνύματα.
Φουλ προβληματικό αυτό με το κλέψιμο ωρών Έπρεπε να φύγεις την πρώτη φορά που το έκανε
 

cha0s

Περιβόητο μέλος

Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,404 μηνύματα.
Φύγε όσο προλαβαίνεις από το φροντιστήριο, κακό σου κάνει που μένεις εκεί.
Στα λατινικά για παράδειγμα, θυμάμαι μας είχαν ταράξει στις ασκήσεις κάθε εβδομάδα. Επίσης αυτό που κλέβουν ώρες είναι επίσης απαράδεκτο. Όταν το πρόγραμμα λέει έκθεση, θα κάνετε έκθεση. Δε το έχω ακούσει αυτό ξανά σε φροντιστήριο. Επειδή είναι η μέση της χρονιάς, αν είναι εφικτό, ξεκίνα ιδιαίτερα με συστημένο καθηγητή.
 
Top