w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 01:32 Ο w1n5t0n έγραψε: #1 06-01-10 01:32 παιδια εδω και μια βδομαδα κατι εχει παθει ο server μου και δεν μπορω να μπω ουτε στο Myra ουτε στο Nestor.Μηπος καποιος ξερει τι μπορει να θτεει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:31 Ο Fedde le Grand: #2 10-01-10 20:31 Μιλάς στον ειδικό..Σου βγάζει σφάλμα;;Πες μου τι ακριβώς σου βγάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παιδια εδω και μια βδομαδα κατι εχει παθει ο server μου και δεν μπορω να μπω ουτε στο Myra ουτε στο Nestor.Μηπος καποιος ξερει τι μπορει να θτεει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 20:31 Ο Fedde le Grand: #2 10-01-10 20:31 Μιλάς στον ειδικό..Σου βγάζει σφάλμα;;Πες μου τι ακριβώς σου βγάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιλάς στον ειδικό..Σου βγάζει σφάλμα;;Πες μου τι ακριβώς σου βγάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.