Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Tίποτα δεν θα κάναμε.γνώρισα ένα πολύ καλό παιδί στο σχολείο μου, από το σεπτέμβριο, και από τότε κάνουμε παρέα. μερικές φορές όμως όταν τον παίρνω τηλ ή του στέλνω μνμ δεν απαντάει. βέβαια αυτό το κάνει και σε άλλους. αρκετές φορές που λέμε να βρεθούμε το ακυρώνει την τελευταία στιγμή. όταν τον ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ο ίδιος μου είχε πει ότι περνάει καλά μαζί μου και δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση μου?

Εγώ το παθαίνω πολλές φορές αυτό. Και με πολλά άτομα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να είμαι πάρα πολύ συχνά και με τους ίδιους...το βαριέμαι άπειρα.

Πάρα πολλές φορές δεν απαντάω σε μηνύματα ή ας πούμε λέω ότι θα πάρω κάποιον τηλ.και δεν παίρνω ποτέ.

Έχει να κάνει με την διάθεση μου,αν πραγματικά γουστάρω να βγώ εκείνη την στιγμή και αρκετά ακόμα.
Πραγματικά και εγώ όπως και ο φίλος σου,δεν είναι ότι δεν γουστάρω τα άτομα ή ότι δεν θέλω να βγώ μαζί τους,
απλά θέλω εναλλαγές.
'Η μπορεί να έχω και τις μαύρες μου αρκετές φορές και να μην θέλω να βγώ.
Δεν μπαίνω στην διαδικασία να πώ"δεν θέλω να βγώ,δεν,δεν."
Απλά δεν απαντάω ή επικοινωνούμε μετά από κάποιες μέρες τέσπα.
Ίσως κάτι ανάλογο να συμβαίνει και με τον φίλο σου.
Γι'αυτό μην σκάς και πολύ. Όποτε θέλει να βγεί μαζί σου,θα σε παίρνει αυτός τηλ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patra's_boy
Νεοφερμένο μέλος

λέτε να του πω κάτι ή να κάνω σαν να μη συμβαίνει τίποτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι αυτό που σου είπαν και παραπάνω... όταν θέλει να βγει μαζί σου θα σε πάρει αυτός.
Δεν αξίζει να απογοητεύεσαι ή να "πληγώνεσαι" για φίλους που τελικά δεν έκατσε, δεν δέσατε κτλ! απλά δεν ήταν να γίνει...
Πάμε για άλλα μετά

patra's_boy
Νεοφερμένο μέλος

ίσως να μην είναι σωστό να βρισκόμαστε συνέχεια γιατί κάποτε θα το βαρεθεί...
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

.Ίσως να με θεωρησετε υπερβολική και μαλλον ειμαι οντως υπερευαισθητη,αλλα ακουστε το προβλημα...Ειχα μια κολλητη που καποια στιγμη στα ξαφνικα σταματησε να μου φερεται καλα...Μου μιλουσε μονο τυπικα, με αγνοουσε εντελως, μου απαντουσε αραια και που στα μηνυματα κ τα τηλεφωνα...Την αγαπουσα πολυυυυ,παρα πολυ ομως,κ την ειχα σαν αδερφη μου...Δεν καταλαβαινω τι εγινε!!!!! Για καποιες βδομαδες, ημουν τελειως χαλια,εκλαιγα ολη μερα,δεν ηθελα να φαω, να κοιμηθω, να βγω εξω,τιποτα...Την ρωτησα 1000 φορες αν την πειραξε κατι,η αν ενοχληθηκε και επεμενε οτι απλα δεν εχει κεφια.... Και τωρα που αρχισε το σχολειο, ακομα χειροτερα!!! Αμα ειναι σε μια παρεα το πρωι κ παω κ πω καλημερα,απαντανε ολοι,εκτος απο αυτην!!!Αυτη απλα γυριζει την πλατη της... Δεν ξέρω,συνεχεια λεω οτι δεν πρεπει να στεναχωριεμαι, αλλα καθε φορα που την βλεπω μου ερχεται να βαλω τα κλαματα!!!Είναι σαν να το χει βαλει στοχο να με πληγωνει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σοβαρά τώρα τράβα πιαστην από το μαλλί και μιλήστε.Αν δε δεχτεί παράτα την.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Σε βαρέθηκε ίσως? Don't know.Γειά σας παιδια!!!!!
.Ίσως να με θεωρησετε υπερβολική και μαλλον ειμαι οντως υπερευαισθητη,αλλα ακουστε το προβλημα...Ειχα μια κολλητη που καποια στιγμη στα ξαφνικα σταματησε να μου φερεται καλα...Μου μιλουσε μονο τυπικα, με αγνοουσε εντελως, μου απαντουσε αραια και που στα μηνυματα κ τα τηλεφωνα...Την αγαπουσα πολυυυυ,παρα πολυ ομως,κ την ειχα σαν αδερφη μου...Δεν καταλαβαινω τι εγινε!!!!! Για καποιες βδομαδες, ημουν τελειως χαλια,εκλαιγα ολη μερα,δεν ηθελα να φαω, να κοιμηθω, να βγω εξω,τιποτα...Την ρωτησα 1000 φορες αν την πειραξε κατι,η αν ενοχληθηκε και επεμενε οτι απλα δεν εχει κεφια.... Και τωρα που αρχισε το σχολειο, ακομα χειροτερα!!! Αμα ειναι σε μια παρεα το πρωι κ παω κ πω καλημερα,απαντανε ολοι,εκτος απο αυτην!!!Αυτη απλα γυριζει την πλατη της... Δεν ξέρω,συνεχεια λεω οτι δεν πρεπει να στεναχωριεμαι, αλλα καθε φορα που την βλεπω μου ερχεται να βαλω τα κλαματα!!!Είναι σαν να το χει βαλει στοχο να με πληγωνει!!!![]()
Δεν έχει και νόημα έτσι και αλλιώς.
Μην κάθεσαι και ασχολείσαι αν δεν σου δίνει σημασία. Έχεις προσπαθήσει να την προσεγγίσεις και τόσες φορές.
Κακό στον ευατό σου κάνεις. Αν έχει πρόβλημα, να στο πεί.
Αν όχι, προχώρα. Θα βρείς καλύτερη.

Giasmin...
Νεοφερμένο μέλος

Παρατα τη δεν αξιζει ισως να σε ζηλευει κιολας....!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΙΗ ΦΙΛΙΑ!!

Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Giasmin...
Νεοφερμένο μέλος

Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Αντί λοιπόν να στεναχωριέσαι και να αναρωτιέσαι τι μύγα την τσίμπησε, εσύ καλώς έκανες την εσωτερική σου αναζήτηση. Αφού πλέον το λες και εσύ η ίδια ότι δεν έκανες κάτι για να την πληγώσεις, ότι ήσουν εντάξει απέναντί της σε όλα - τότε δεν έχει νόημα να το ψάχνεις άλλο. Από τη στιγμή που δεν έχεις ούτε μία μικρή ένδειξη σφάλματος από την πλευρά σου, απλά συγχώρα την και προχώρα...
... γιατί με ένα σμπάρο δυο τριγόνια:
1)τίποτα δεν θα την εκνευρίσει περισσότερο από το να δίνεις και να παίρνεις προσοχή και συμπάθεια από άλλους ανθρώπους!

2) εσύ θα έχεις προχωρήσει και θα είσαι χαρούμενη, για Εσένα!

Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.