Πρόβλημα με τον Εύδοξο: δεν με αφήνει ούτε να κάνω εγγραφή ούτε είσοδο

Jauahahwiwisjs

Νεοφερμένο μέλος

Ο Jauahahwiwisjs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Καλησπέρα,η δήλωση μου έχει οριστικοποιηθεί και υποτίθεται μπορώ να δηλώσω στον ευδοξο αλλά δεν με αφήνει ούτε να κάνω εγγραφή ούτε είσοδο. Όταν βάζω τα στοιχεία που έχω, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχω και για το e class του πανεπιστημίου, μου λέει πως τα στοιχεία είναι λάθος. Χρειάζεται άλλους κωδικούς;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.424 μηνύματα.
Η δηλωση μαθηματων ή οχι ,δεν εχει σχεση με την δυνατοτητα εισοδου στον ευδοξο. Εχει σχεση βαθυτερα με την δυνατοτητα να επιλεξεις Βιβλιο.
Ο Ευδοξος ειναι εξαιρετικη πλατφορμα χωρις κομπλαρισματα.
Η ορθη εισοδος φοιτητη εχει ως εξης.
1) https://eudoxus.gr/registerlogin
1764944366744.png

2) Κλικ στο κοκκινο ή στο μπλε
1764944535302.png

3)

1764944822883.png

4) Κλικ στα μπλε
1764944635609.png

4) Κλικ στο μπλε
1764944998144.png

Αυτα... και συνεχιζεις με καποια στοιχεια επικοινωνιας που ζητα ( κιν, μαιλ) για να σου στειλει το πιν παραλαβης βιβλιων

Τελευταία επεξεργασία:

Jauahahwiwisjs

Νεοφερμένο μέλος

Ο Jauahahwiwisjs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ, εγώ έκανα βλακεία προσπαθούσα να μπω από το λοιποί χρήστες όχι από το φοιτητές.
Να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα; Γίνεται τα συγγράματα να τα βάλω να μου τα φέρουν σαν παραγγελία στο σπίτι αντί να πάω να τα παραλάβω εγώ από το καθε βιβλιοπωλείο γιατί δεν έχω τη δυνατότητα αυτή την περίοδο;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.705 μηνύματα.
Πωπω τι μου θύμισες.
Που έτρεχα Αθήνα με το μετρό με εκτυπωμένο χάρτη στο χέρι (δεν ήταν εξελιγμένα τα GPS τότε ούτε τα κινητά), και δώσε του να φορτώνω τα παχουλά συγγράμματα σε τσάντες και δώστου σαν γαϊδούρι να παίρνω μετρό και λεωφορεία να γυρνάω σπίτι (αφού είχα γυρίσει τα αθηναϊκά στενά με τις τσάντες στο χέρι και τις παλάμες κατά κόκκινες).
Σκέτη ταλαιπωρία...

Μακάρι να έχουν εξελιχθεί τα πράγματα από τότε και να σας δίνουν τη δυνατότητα αποστολής στο σπίτι.
Ή έστω να ξυπνήσουν και να σας τα στέλνουν τουλάχιστον με boxnow..

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.424 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ, εγώ έκανα βλακεία προσπαθούσα να μπω από το λοιποί χρήστες όχι από το φοιτητές.
Να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα; Γίνεται τα συγγράματα να τα βάλω να μου τα φέρουν σαν παραγγελία στο σπίτι αντί να πάω να τα παραλάβω εγώ από το καθε βιβλιοπωλείο γιατί δεν έχω τη δυνατότητα αυτή την περίοδο;
Παρακαλω
Οχι δεν γινεται ντελιβερυ... αυτο κοστιζει και ποιος το πληρωνει?
Η παραλαβη (ανα βιβλιο) γινεται μονο απο τον οικο ( αθηνα, θεσσαλονικη) και απο συγκεκριμενο συνεργαζομενο βιβλιοπωλείο στην πολη που ειναι η σχολη.
Για ''αστεγους'' συγγραφεις γινεται απο την βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου.
Ντελιβερυ βιβλιου γινεται μονο σε μικρη πολη που δεν εχουν ορισει συνεργάτη οι εκδοτικοί οίκοι

Jauahahwiwisjs

Νεοφερμένο μέλος

Παρακαλω
Οχι δεν γινεται ντελιβερυ... αυτο κοστιζει και ποιος το πληρωνει?
Η παραλαβη (ανα βιβλιο) γινεται μονο απο τον οικο ( αθηνα, θεσσαλονικη) και απο συγκεκριμενο συνεργαζομενο βιβλιοπωλείο στην πολη που ειναι η σχολη.
Για ''αστεγους'' συγγραφεις γινεται απο την βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου.
Ντελιβερυ βιβλιου γινεται μονο σε μικρη πολη που δεν εχουν ορισει συνεργάτη οι εκδοτικοί οίκοι

Ρώτησα σε περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα να γίνει με ντελίβερι το οποίο θα πληρώνει φυσικά όποιος το επιλέγει, καθώς λόγω προβλημάτων υγείας δεν μου είναι δυνατό αυτόν τον καιρό. Ευχαριστώ και πάλι πάντως

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ρώτησα σε περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα να γίνει με ντελίβερι το οποίο θα πληρώνει φυσικά όποιος το επιλέγει, καθώς λόγω προβλημάτων υγείας δεν μου είναι δυνατό αυτόν τον καιρό. Ευχαριστώ και πάλι πάντως
Οκ καταλαβα
Εναλακτικα μπορεις να στειλεις καποιο δικου σου με το πιν και τον αριθμο του πασου ή της Α ταυτοτητας
ή ακομα να τους παρεις τηλεφωνο ( βιβλιοπωλείο) να δωσεις τα παραπανω να το χρεωσουν στο υπουργειο και να το κρατησουν και πας και το παιρνεις οποτε θελεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια