Πρόβλημα με την πρόσβαση σε παλαιότερα e-mails μέσω smartphone

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Θέλω να δω ένα παλιό e mail του Οκτωβρίου αλλά μπορώ να δω μόνο μέχρι. 4/11 μετά δεν εμφανίζει τα υπόλοιπα. Είμαι από το κινητό μήπως πρέπει να μπω από το λάπτοπ ?

onion

Νεοφερμένο μέλος

Η onion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 110 μηνύματα.
Θέλω να δω ένα παλιό e mail του Οκτωβρίου αλλά μπορώ να δω μόνο μέχρι. 4/11 μετά δεν εμφανίζει τα υπόλοιπα. Είμαι από το κινητό μήπως πρέπει να μπω από το λάπτοπ ?
Πριν ανοίξεις το λάπτοπ δοκίμασε από το κινητό σου να μπεις στα e-mail στα ανεπιθύμητα σε περίπτωση που έχει μεταφερθεί το μήνυμα σου καταλάθος εκει, ή ψάξε επίσης και στον κάδο απορριμμάτων. Αν δεν τα βρεις ούτε εκεί, δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή σου και να ψάξεις σε όλους τους φακέλους του e-mail. Αν έχεις δύο e-mail διαφορετικά, κοίτα και στα δύο και να είσαι σίγουρη 100%.

Νομάρχης

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νομάρχης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
Μπες από το λάπτοπ, κι εμένα μου συμβαίνει αυτό στο κινητό. Λογικά λόγω χωριτικότητας...

Guest 881237

Επισκέπτης

ειμαι απο το λαπτοπ , και τιποτααα το παω μεχρι τερμα κατω και εμφανιζει μεχρι 15-12 πως να βγαλει κ τα υπολοιπα τι παταω????

Νομάρχης

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξέρεις το EMail που θέλεις να δεις (εννοώ ποιος σου το έστειλε ή τι περιείχε); Αν ναι, πατά το όνομα του αποστολέα ή κάποιο περιεχόμενο στο search και θα σου το βγάλει.

Guest 881237

Επισκέπτης

Νομάρχης

Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια