Πρόβλημα εισοδου σε windows

the.m024

Νεοφερμένο μέλος

Η the.m024 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Προσπαθώ να ανοίξω το λαπτοπ μου και εμφανίζεται αυτό."Αυτή η επιλογή εισόδου έχει απενεργοποιηθει εξαιτίας αποτυχημένων προσπαθειών εισόδου ή επαναλαμβανομενων τερματισμων λειτουργίας. Χρησιμοποιηστε μια άλλη επιλογή εισόδου ή κρατήστε τη συσκευή σας ενεργοποιημενη για τουλαχιστον 2 ωρες." Ξέρει κάποιος πώς λύνεται; ( δεν έχω άλλη επιλογή εισοδου)

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.424 μηνύματα.
Προσπαθώ να ανοίξω το λαπτοπ μου και εμφανίζεται αυτό."Αυτή η επιλογή εισόδου έχει απενεργοποιηθει εξαιτίας αποτυχημένων προσπαθειών εισόδου ή επαναλαμβανομενων τερματισμων λειτουργίας. Χρησιμοποιηστε μια άλλη επιλογή εισόδου ή κρατήστε τη συσκευή σας ενεργοποιημενη για τουλαχιστον 2 ωρες." Ξέρει κάποιος πώς λύνεται; ( δεν έχω άλλη επιλογή εισοδου)
Ασε την υπολογιστη για 2 ωρες οπως λεει ανοικτο..θα σου ξαναβγαλει παλι παραθυρο pin...
αν δεν το κανει
Πηγαινε σε εκκινηση (επιλογη απο μαυρη οθονη κατα την εκκινηση.. λεει η οθονη πιο πληκτο θα πατησεις γρηγορα κατα την εκινηση) με setings προηγουμενων ημερων...
αν δεν το κανει
Πας για επαναγκατασταση windows και ισως και αλλαγη σκληρου δισκου

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.347 μηνύματα.
υπάρχει τρόπος αλλα είναι πολύπλοκος μπαίνεις ουσιαστικά σε ένα live cd σε μια ειδική τροποποιημένη έκδοση των windows (που το βρίσκεις στα γνωστά live) και κάνεις reset τον κωδικό που μπαινεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια