Evi_Panay Εκκολαπτόμενο μέλος Η evi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η Evi_Panay: #1 31-01-09 12:13 παιδια εχει δωσει κανεις προφορικα mittelstufe στο goethe να μου πει τι ρωτησανε!δινω την δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 19:17 Ο A propos έγραψε: #2 31-01-09 19:17 ήταν λογικά συμφωνα με ένα γνωστό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 19:26 Ο baki έγραψε: #3 31-01-09 19:26 σορρυ αλλα ρωτανε μαμακιες,εμενα με ειχαν ρωτησει τι μπορει να εχει μεσα ενα γυναικιο τσαντακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefos Νεοφερμένο μέλος Ο stefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο stefos έγραψε: #4 31-01-09 20:38 ναι ρε συ τελειως εμενα με ρωτησαν γιατι η υρακινοι δεν πολλα παιδια (ειχα δωσει περσυ)και το πηρα στο τσαφ ευτυχως χαχα:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 21:03 Ο Valandil έγραψε: #5 31-01-09 21:03 Ωχ.Εγώ δίνω Τετάρτη,ελπίζω να μην ρωτήσουν τίποτα κουλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Bill2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια εχει δωσει κανεις προφορικα mittelstufe στο goethe να μου πει τι ρωτησανε!δινω την δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 19:17 Ο A propos έγραψε: #2 31-01-09 19:17 ήταν λογικά συμφωνα με ένα γνωστό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 19:26 Ο baki έγραψε: #3 31-01-09 19:26 σορρυ αλλα ρωτανε μαμακιες,εμενα με ειχαν ρωτησει τι μπορει να εχει μεσα ενα γυναικιο τσαντακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefos Νεοφερμένο μέλος Ο stefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο stefos έγραψε: #4 31-01-09 20:38 ναι ρε συ τελειως εμενα με ρωτησαν γιατι η υρακινοι δεν πολλα παιδια (ειχα δωσει περσυ)και το πηρα στο τσαφ ευτυχως χαχα:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 21:03 Ο Valandil έγραψε: #5 31-01-09 21:03 Ωχ.Εγώ δίνω Τετάρτη,ελπίζω να μην ρωτήσουν τίποτα κουλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Bill2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ήταν λογικά συμφωνα με ένα γνωστό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 19:26 Ο baki έγραψε: #3 31-01-09 19:26 σορρυ αλλα ρωτανε μαμακιες,εμενα με ειχαν ρωτησει τι μπορει να εχει μεσα ενα γυναικιο τσαντακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefos Νεοφερμένο μέλος Ο stefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο stefos έγραψε: #4 31-01-09 20:38 ναι ρε συ τελειως εμενα με ρωτησαν γιατι η υρακινοι δεν πολλα παιδια (ειχα δωσει περσυ)και το πηρα στο τσαφ ευτυχως χαχα:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 21:03 Ο Valandil έγραψε: #5 31-01-09 21:03 Ωχ.Εγώ δίνω Τετάρτη,ελπίζω να μην ρωτήσουν τίποτα κουλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Bill2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σορρυ αλλα ρωτανε μαμακιες,εμενα με ειχαν ρωτησει τι μπορει να εχει μεσα ενα γυναικιο τσαντακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefos Νεοφερμένο μέλος Ο stefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 20:38 Ο stefos έγραψε: #4 31-01-09 20:38 ναι ρε συ τελειως εμενα με ρωτησαν γιατι η υρακινοι δεν πολλα παιδια (ειχα δωσει περσυ)και το πηρα στο τσαφ ευτυχως χαχα:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 21:03 Ο Valandil έγραψε: #5 31-01-09 21:03 Ωχ.Εγώ δίνω Τετάρτη,ελπίζω να μην ρωτήσουν τίποτα κουλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ναι ρε συ τελειως εμενα με ρωτησαν γιατι η υρακινοι δεν πολλα παιδια (ειχα δωσει περσυ)και το πηρα στο τσαφ ευτυχως χαχα:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 21:03 Ο Valandil έγραψε: #5 31-01-09 21:03 Ωχ.Εγώ δίνω Τετάρτη,ελπίζω να μην ρωτήσουν τίποτα κουλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωχ.Εγώ δίνω Τετάρτη,ελπίζω να μην ρωτήσουν τίποτα κουλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.