Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 163 μηνύματα.

31-01-09

12:13
παιδια εχει δωσει κανεις προφορικα mittelstufe στο goethe να μου πει τι ρωτησανε!δινω την δευτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα.

31-01-09

19:17
ήταν λογικά συμφωνα με ένα γνωστό μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Aντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα.

31-01-09

19:26
σορρυ αλλα ρωτανε μαμακιες,εμενα με ειχαν ρωτησει τι μπορει να εχει μεσα ενα γυναικιο τσαντακι
stefos
Νεοφερμένο μέλος
Ο stefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

31-01-09

20:38
ναι ρε συ τελειως εμενα με ρωτησαν γιατι η υρακινοι δεν πολλα παιδια (ειχα δωσει περσυ)και το πηρα στο τσαφ ευτυχως χαχα
:thanks:

Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα.

31-01-09

21:03
Ωχ.Εγώ δίνω Τετάρτη,ελπίζω να μην ρωτήσουν τίποτα κουλό.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...