Προς όλες τις γυναίκες

Geonax

Νεοφερμένος

Ο Geonax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Συζήτηση με την παρέα και που καταλήξαμε. Πλιζ νο οφενς είναι για πλάκα..


1) Αν δε σε γνωρίζω προσωπικά και δεν έχουμε γνωριστεί τι στον @#€@... σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να με πιάνεις και να με ακουμπάς; #Me2 :ρ (no offence)

2) Έλεος πια με τα χείλια σαμπρέλε και τα διμετρα νύχια.

3) Το να τσεκάρεις άλλες κοπέλες ενώ είσαι σε σχέση και έχετε βγει ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν σε θεωρώ ελκυστική. Είμαι άνθρωπος έχω μάτια ,αν κάτι κινείται ή είναι όμορφο θα το κοιτάξω ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ......Δε σημαίνει ότι δεν σε θέλω ή ότι κάτι πάει στραβά στην σχέση μας..

4) Όταν μαζευόμαστε οι φίλοι ΔΕΝ μιλάμε μόνο για γκομενάκια, έχουμε κιάλλες ασχολίες (όπως να μετράμε ποιος την έχει μακρύτερη.... Ναι συμβαίνουν και αυτά)

5) Όχι, δε σκεφτόμαστε μόνο το σέξ.
Είμαστε άνθρωποι έχουμε κιάλλες ασχολίες και κυρίως έχουμε συναισθήματα... Τρομερό ε?

6) Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Επειδή άρεσε στον πρώην σου δεν σημαίνει ότι θα αρέσει και σε μένα. Επικοινωνία, πάνω απολα.

7) Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αν ΔΕΝ, άστο... Δε θα το συζητούσουμε.

8) Ωραίες οι χαζογκομενες αλλά και οι δυναμικές έχουν άλλη φάση. Αυτοπεποίθηση κορίτσια. Όλα τα άλλα βερεσε.

9) Όταν ψάχνουμε... Και δεν είναι κάτι σοβαρό..Προφανώς θα στείλεις ταυτόχρονα σε παραπάνω από μια κοπέλα.Πως αλλιώς θα αυξήσεις τις πιθανότητες; :Ρ

10) Καταβάθος σας αγαπάμε... Ειδικά όταν βρεθεί αυτή η μία. Τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς εσάς?!
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,788 μηνύματα.
Πάτε καλά ή να περάσω να μοιράσω χαστούκια σαν τον Βέγγο; :whistle: :popcorn: Είκοσι χρονών τρόμπες και λέτε τέτοια ανέκδοτα για γυναίκες; Γελάτε; :bye2:

1593903030979.png


Μου θυμίζει εκείνα τα 17χρονα στη Ναύπακτο που έκαναν πλάκα με τον φίλο τους και ο άλλος βούτηξε από το Ενετικό κάστρο για να τους αποδείξει πόσο γαμάουας είναι και σακατεύτηκε. Δεν πάμε καλά...
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top