eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 13:09 Η eri548 έγραψε: #1 21-07-20 13:09 Καλησπέρα παιδιά. Από Σεπτέμβρη θα πάω τρίτη λυκείου και θέλω να περάσω αστυνομία. Τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα; Πότε πιστεύετε είναι καλά να ξεκινήσω προπόνηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeoCommand Νεοφερμένο μέλος Ο GeoCommand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:12 Ο GeoCommand: #2 21-07-20 18:12 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Καλησπέρα παιδιά. Από Σεπτέμβρη θα πάω τρίτη λυκείου και θέλω να περάσω αστυνομία. Τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα; Πότε πιστεύετε είναι καλά να ξεκινήσω προπόνηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Είναι απλά για έναν σε καλή φυσική κατάσταση, Και Σεπτέμβρη να αρχίσεις (χαλαρά) -με προτεραιότητα ΠΑΝΤΑ το διάβασμα-θα είσαι "κομπλέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 00:19 Ο Arianara S3: #3 22-07-20 00:19 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Καλησπέρα παιδιά. Από Σεπτέμβρη θα πάω τρίτη λυκείου και θέλω να περάσω αστυνομία. Τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα; Πότε πιστεύετε είναι καλά να ξεκινήσω προπόνηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κατι τρομερο αλλα μην ακους αυτους που λενε οτι ειναι πανευκολα και οτι δεν χρειαζεται προπονηση. Το καθε σωμα ειναι διαφορετικο. Τα αγωνισματα δεν ειναι πανευκολα. Θελουν προσοχη και προετοιμασια. Και δυστυχως πολλοι που τα υποτιμουν καταληγουν να αποκλειονται. Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ranger13 vbvbvbv Arianara S3 Scandal Manolo165 Giii globglogabgalab Ragnar10 eveet angies eri548 fmarulezkd GeoCommand tymvorixos PanosCh002 Thanos_D Makis7 hirasawayui Viedo Φινεύς tsiobieman luisnazariodelima MarcoReus Trolling Stones lnesb ROSSONERO valantis21 Lathy Tina02 notis_19 Ststst02 EiriniS20 Κλημεντίνη nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα παιδιά. Από Σεπτέμβρη θα πάω τρίτη λυκείου και θέλω να περάσω αστυνομία. Τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα; Πότε πιστεύετε είναι καλά να ξεκινήσω προπόνηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeoCommand Νεοφερμένο μέλος Ο GeoCommand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2020 στις 18:12 Ο GeoCommand: #2 21-07-20 18:12 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Καλησπέρα παιδιά. Από Σεπτέμβρη θα πάω τρίτη λυκείου και θέλω να περάσω αστυνομία. Τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα; Πότε πιστεύετε είναι καλά να ξεκινήσω προπόνηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Είναι απλά για έναν σε καλή φυσική κατάσταση, Και Σεπτέμβρη να αρχίσεις (χαλαρά) -με προτεραιότητα ΠΑΝΤΑ το διάβασμα-θα είσαι "κομπλέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 00:19 Ο Arianara S3: #3 22-07-20 00:19 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Καλησπέρα παιδιά. Από Σεπτέμβρη θα πάω τρίτη λυκείου και θέλω να περάσω αστυνομία. Τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα; Πότε πιστεύετε είναι καλά να ξεκινήσω προπόνηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κατι τρομερο αλλα μην ακους αυτους που λενε οτι ειναι πανευκολα και οτι δεν χρειαζεται προπονηση. Το καθε σωμα ειναι διαφορετικο. Τα αγωνισματα δεν ειναι πανευκολα. Θελουν προσοχη και προετοιμασια. Και δυστυχως πολλοι που τα υποτιμουν καταληγουν να αποκλειονται. Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από eri548: Καλησπέρα παιδιά. Από Σεπτέμβρη θα πάω τρίτη λυκείου και θέλω να περάσω αστυνομία. Τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα; Πότε πιστεύετε είναι καλά να ξεκινήσω προπόνηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Είναι απλά για έναν σε καλή φυσική κατάσταση, Και Σεπτέμβρη να αρχίσεις (χαλαρά) -με προτεραιότητα ΠΑΝΤΑ το διάβασμα-θα είσαι "κομπλέ". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2020 στις 00:19 Ο Arianara S3: #3 22-07-20 00:19 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Καλησπέρα παιδιά. Από Σεπτέμβρη θα πάω τρίτη λυκείου και θέλω να περάσω αστυνομία. Τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα; Πότε πιστεύετε είναι καλά να ξεκινήσω προπόνηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κατι τρομερο αλλα μην ακους αυτους που λενε οτι ειναι πανευκολα και οτι δεν χρειαζεται προπονηση. Το καθε σωμα ειναι διαφορετικο. Τα αγωνισματα δεν ειναι πανευκολα. Θελουν προσοχη και προετοιμασια. Και δυστυχως πολλοι που τα υποτιμουν καταληγουν να αποκλειονται. Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από eri548: Καλησπέρα παιδιά. Από Σεπτέμβρη θα πάω τρίτη λυκείου και θέλω να περάσω αστυνομία. Τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα; Πότε πιστεύετε είναι καλά να ξεκινήσω προπόνηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κατι τρομερο αλλα μην ακους αυτους που λενε οτι ειναι πανευκολα και οτι δεν χρειαζεται προπονηση. Το καθε σωμα ειναι διαφορετικο. Τα αγωνισματα δεν ειναι πανευκολα. Θελουν προσοχη και προετοιμασια. Και δυστυχως πολλοι που τα υποτιμουν καταληγουν να αποκλειονται. Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.