Kostas568
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kostas568 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

29-10-22

18:14
Καλησπέρα φέτος πάω 1η λυκείου και στοχεύω σε κάποια σχολή πληροφορικής το θέμα όμως είναι οτι έχω να παρακολουθήσω σοβαρά μαθηματικά απο την β γυμνασίου με αποτέλεσμα φέτος να μην ξέρω τι μου γίνεται, προλαβένω ώστε στις πανελλαδικές να γράψω τουλάχιστον ένα 15;;;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

29-10-22

18:23
εισαι ακομα 1η λυκειου , εχεις υπεραρκετο χρονο , τσιλΚαλησπέρα φέτος πάω 1η λυκείου και στοχεύω σε κάποια σχολή πληροφορικής το θέμα όμως είναι οτι έχω να παρακολουθήσω σοβαρά μαθηματικά απο την β γυμνασίου με αποτέλεσμα φέτος να μην ξέρω τι μου γίνεται, προλαβένω ώστε στις πανελλαδικές να γράψω τουλάχιστον ένα 15;;;
atlantida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η atlantida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα.

29-10-22

19:19
μην αγχώνεσαι ρε συ, πρώτη λυκείου είσαι, έχεις τρία χρόνια μπροστά σου να προετοιμαστείς. Δες σοβαρά τα μαθηματικά που κάνεις τώρα και όταν έχεις χρόνο, ρίχνε καμιά ματιά και στα μαθηματικά του γυμνασίου που δεν θυμάσαι/δεν ξέρεις. Εξάλλου, τα μαθηματικά του γυμνασίου επαναλαμβάνονται ως έναν βαθμό στην πρώτη λυκείου.Καλησπέρα φέτος πάω 1η λυκείου και στοχεύω σε κάποια σχολή πληροφορικής το θέμα όμως είναι οτι έχω να παρακολουθήσω σοβαρά μαθηματικά απο την β γυμνασίου με αποτέλεσμα φέτος να μην ξέρω τι μου γίνεται, προλαβένω ώστε στις πανελλαδικές να γράψω τουλάχιστον ένα 15;;;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

29-10-22

19:47
Αν δεν ξερεις που πατας τωρα, το μοτιβω αυτο θα σε κυνηγαει.Καλησπέρα φέτος πάω 1η λυκείου και στοχεύω σε κάποια σχολή πληροφορικής το θέμα όμως είναι οτι έχω να παρακολουθήσω σοβαρά μαθηματικά απο την β γυμνασίου με αποτέλεσμα φέτος να μην ξέρω τι μου γίνεται, προλαβένω ώστε στις πανελλαδικές να γράψω τουλάχιστον ένα 15;;;
Τα μαθηματικα ειναι αλυσιδα.
Το 15 που ζητας ειναι αριστα στα 4ο πεδιο.
Αν εχεις λοιπον σκοπο να ασχοληθεις σοβαρα με τα μαθηματικα
( διαφορετικα δεν εχει νοημα και η πληροφορικη) και πας φροντιστηριο , ζητα απο τον φροντιστη να σου κανουν μερικα ιδιαιτερα για να ρθεις στα ισα και να συνεχισεις μετα ομαλα με τους αλλους.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 493 μηνύματα.

29-10-22

19:52
Προλαβαίνεις ωστόσο πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά γιατί τα μαθηματικά είναι ένα απαιτητικό μάθημα (μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις ότι το 15 γράφετε εύκολα). Δώσε έμφαση στα μαθήματα της κατεύθυνσης και κάλυψε τα κενά ώστε να μην τρέχεις αργότερα
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

29-10-22

20:09
Ανετότατα μπορείς, και χωρίς κανένα άγχος. Καταρχάς είσαι Α' Λυκείου, πολύ νωρίς ακόμη.
Γνώμη μου: μάθε μαθηματικά. Εαν μπορείς να καταλάβεις την Άλγεβρα Α' Λυκ (πολυώνυμα, άλγεβρα, δευτεροβάθμιες εξισώσεις και ανισώσεις άντε και λίγη τριγωνομετρία) είσαι ΟΚ.
Εαν δεν σου λένε τίποτα τα παραπάνω, άρχισε από το βιβλίο της Α' Λυκ και σε κάθε γραμμή που κολλάς γκούγκλαρε ή δες προηγούμενο βιβλίο για το τι είναι τι.
Έτσι εγώ μαθαίνω νέα πράγματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο: το πάω γραμμή-γραμμή. Μακροπρόθεσμα θα σε οφελήσει πάρα πολύ να ξέρεις.
Γνώμη μου: μάθε μαθηματικά. Εαν μπορείς να καταλάβεις την Άλγεβρα Α' Λυκ (πολυώνυμα, άλγεβρα, δευτεροβάθμιες εξισώσεις και ανισώσεις άντε και λίγη τριγωνομετρία) είσαι ΟΚ.
Εαν δεν σου λένε τίποτα τα παραπάνω, άρχισε από το βιβλίο της Α' Λυκ και σε κάθε γραμμή που κολλάς γκούγκλαρε ή δες προηγούμενο βιβλίο για το τι είναι τι.
Έτσι εγώ μαθαίνω νέα πράγματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο: το πάω γραμμή-γραμμή. Μακροπρόθεσμα θα σε οφελήσει πάρα πολύ να ξέρεις.
Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 521 μηνύματα.

29-10-22

21:06
Γειά σου, στοχέυω και εγώ στην ίδια σχολή και εγώ στο γυμνάσιο δε πρόσεχα καθόλου στα μαθηματικα. Νομίζω όμως,πως αν προσέξεις και θέσεις σοβαρούς στόχους άνετα θα καταφέρεις περισσότερα και από 15. (γιατί άλλωστε τα μαθηματικά γυμνασίου δε παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο παρα μόνο 1-2 κεφάλαια που θα τα κάνεις επανάληψη και στο σχολ) *κ γω πρόσεχα αρκετά πρώτη λυκείου και κατάλαβα και τα παλιά και τα καινου΄ριαΚαλησπέρα φέτος πάω 1η λυκείου και στοχεύω σε κάποια σχολή πληροφορικής το θέμα όμως είναι οτι έχω να παρακολουθήσω σοβαρά μαθηματικά απο την β γυμνασίου με αποτέλεσμα φέτος να μην ξέρω τι μου γίνεται, προλαβένω ώστε στις πανελλαδικές να γράψω τουλάχιστον ένα 15;;;
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 950 μηνύματα.

29-10-22

21:12
True story...να ασχοληθεις σοβαρα με τα μαθηματικα
( διαφορετικα δεν εχει νοημα και η πληροφορικη)

Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

29-10-22

22:45
Αυτό ακριβώς. Η πληροφορική που διδάσκεται στα πανεπιστήμια καμία σχέση με το στερεότυπο του "προγραμματιστή που γράφει κώδικα ολημερίς" δεν έχει. Ειδικά κάτι μαθήματα Θεωρητικής Πληροφορικής και Θεωρίας Αυτομάτων για παράδειγμα είναι εντελώς μαθηματικής φύσεως.True story...![]()
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

30-10-22

12:12
Με διαβασμα απο τωρα ανεταΚαλησπέρα φέτος πάω 1η λυκείου και στοχεύω σε κάποια σχολή πληροφορικής το θέμα όμως είναι οτι έχω να παρακολουθήσω σοβαρά μαθηματικά απο την β γυμνασίου με αποτέλεσμα φέτος να μην ξέρω τι μου γίνεται, προλαβένω ώστε στις πανελλαδικές να γράψω τουλάχιστον ένα 15;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vassiliki.ko
- Qwerty 0
- ntinos...
- siyadayu
- Corfu kitty
- Kwstas999
- math2arch
- mermaid89
- 3poulakiakathontai
- Aggel0sss
- athinoula
- Lolipop7
- Hmmytheos
- BorisofBoris.2006.
- Μιχαήλ
- topg
- Ilovemycats27
- Alexandros.Kourtis
- Enhypen
- Kzaro
- Theo2005
- giorgos5002
- Katerina dragouli
- BatGuin
- blissele
- evaggelia anna
- Praxis
- giorgos78
- maril8na
- Mariamar
- Helen06
- lepipini
- buffon85
- marioushi
- 2005
- thesecretfemme
- Magigi
- Αιγλη
- ismember
- SoyN
- DeWiN
- Έλενα Παπαμακαριου
- iron deficiency
- Lia 2006
- BillyTheKid
- cinnamongirl
- iann1767
- Apocalypse
- Georgek7
- giorgakiss
- angies
- Dr. Gl. Luminous
- spiroskrokidis5@gmai
- Hased Babis
- Than003
- Philologist
- rempelos42
- Arvacon
- jim2015
- Τρελας123
- Mammy Nun
- ggl
- Scandal
- korlef
- Kostas568
- User2350
- Schlimazel
- oups
- tsiobieman
- Unboxholics
- calliope
- P.Dam.
- Joji
- Pierre Bezukhov
- Paragontas7000
- Kitana
- eirinipap
- Oikonomologistis
- Super woman
- margik
- Sofos Gerontas
- snowy
- katia.m
- Christos1971
- tfghp
- spring day
- Miranda32
- thenutritionist
- AnnaRd
- Primary Care
- Nikoleta05
- Alexecon1991
- Deadly_sorrowX
- hirasawayui
- george777
- Maynard
- menual
- GeorgePap2003
- Αναστασία197
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- nucomer
- nicole1982
- charmander
- alpha.kappa
- kiyoshi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.