irene
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Και εγώ εκεί θέλω να περάσω Ισπανική φιλολογία Αθήνας
irene
Νεοφερμένο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

Παιδιά, σας ευχαριστώ. Εξακολουθώ, όμως, να φοβάμαι, αν και η απόφαση δεν θα είναι, φυσικά, δική μου. Εκτός από το Lower, λίγα Γαλλικά και τα Λατινικά του λυκείου δεν έχει άλλες γνώσεις και δεν έχω εμπιστοσύνη ότι θα καθίσει να μελετήσει όσο χρειάζεται. Εσείς πόσο χρόνο κάνατε Ισπανικά και πόσες ώρες νομίζετε ότι πρέπει να κάνει ο μαθητής μου τη βδομάδα για να προλάβει; Μίλησα με αμερικανίδα καθηγήτρια της Ισπανικής φιλολογίας, η οποία σπούδασε στη Βοστώνη και μου είπε ότι είναι δύσκολο. Επίσης, ότι θα τα βρει σκούρα στο πανεπιστήμιο, διότι εκεί θα πρέπει να μελετήσει Θερβάντες κ.λ.π. (λογικό και αυτονόητο). Με τί όπλα άραγε; Θα ψάξω θέματα των πανελλαδικών στο διαδίκτυο, μήπως βρω κάτι. Μπορώ να διαβάσω, αλλά δεν μπορώ να τα μιλήσω![]()
Αν το θέλει πραγματικά θα το καταφέρει. Εγώ προσωπικά όταν ήμουν σε εκείνο το επίπεδο έκανα 5 ώρες την εβδομάδα. Για να φτάσω σε εκείνο το επίπεδο χρειάστηκα 2 χρόνια αλλά με εντατικά μπορεί να τα καταφέρει κα σε λιγότερο χρόνο. Πιστεύω ότι στη Βοστώνη θα είναι πιο δύσκολα από την Αθήνα. Έχω ακούσει περίπτωση παιδιού που δεν ηξερε γρι ισπανικά και στην τρίτη λυκείου εκανε εντατικά και πέρασε. Μετά θα έχει τον καιρό να τα τελειοποίησει. Ελπίζω να βοήθησα!
irene
Νεοφερμένο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Αν είναι καλός μαθητής τότε μην φοβάστε τίποτα:iagree:
-----------------------------------------
https://pneuma.gr/fora/viewforum.php?f=18
Ελπίζω να βοήθησα
irene
Νεοφερμένο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.