Πρακτική ΙΕΚ δελτα

Ismhnhpapa

Νεοφερμένο μέλος

Η Ismhnhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Καλησπέρα !
Θα θελα να ρωτήσω κάρι σχετικά με την πρακτική των ΙΕΚ δελτα
Έχω κάνει την μισή πρακτική μου και επειδή δεν αντέχω άλλο θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής πράγματα .
Πρώτον την πρακτική ισχύει ότι μπορείς να την κανεις δυο χρόνια αφότου έχεις τελειώσει τη σχολή ;
Δεύτερον υπάρχει ένας τύπου αστερίσκος που λέει το εξής :
Έχω συμπληρωμένα τα 40ενσημα και τρεις μήνες πρακτική όποτε μένει ένας μήνας
Εάν ισχύει το πρώτο ερώτημα μπορώ να απαλλαχτώ από την πρακτική ;

2A53D791-DAE2-4745-9682-D04044391C24.png

StefanosMar

Νεοφερμένο μέλος

Ο StefanosMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω στο ΙΕΚ εσύ πλήρωσες κάτι για να ξεκινήσεις πρακτική;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.045 μηνύματα.
Καλησπέρα !
Θα θελα να ρωτήσω κάρι σχετικά με την πρακτική των ΙΕΚ δελτα
Έχω κάνει την μισή πρακτική μου και επειδή δεν αντέχω άλλο θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής πράγματα .
Πρώτον την πρακτική ισχύει ότι μπορείς να την κανεις δυο χρόνια αφότου έχεις τελειώσει τη σχολή ;
Δεύτερον υπάρχει ένας τύπου αστερίσκος που λέει το εξής :
Έχω συμπληρωμένα τα 40ενσημα και τρεις μήνες πρακτική όποτε μένει ένας μήνας
Εάν ισχύει το πρώτο ερώτημα μπορώ να απαλλαχτώ από την πρακτική ;

View attachment 115510
γεια Ισμήνη
Το αφησες το πανεπιστημιο?

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Όχι , αυτό είναι το όριο .
Έχεις δύο χρόνια περιθώριο. Δηλαδή , αν κάποιος τελείωσε πχ φέτος (Ιούνιος 2023) μπορεί μέχρι τον Ιούνιο του 2025 .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια