03-03-19

21:12
Ρε παιδες τι παίζει με την πρακτικη ;;
Ποτέ την κανεις; Πώς βαθμολογειται ;
Πώς διαλεγεις ; Κλπ
Ποτέ την κανεις; Πώς βαθμολογειται ;
Πώς διαλεγεις ; Κλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 336742
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-03-19

21:14
Για ποια σχολή/τμήμα αναφέρεσαι; Γιατί έχω την εντύπωση πως αλλάζει από οδηγό σπουδών σε οδηγό σπουδών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

31-07-24

02:39
Αυτό με την πρακτική, που στη σχολή μου είναι υποχρεωτική με έχει μπερδέψει πάρα πολύ..
Δεν ξέρω ακόμα αν θα την κάνω στο χειμερινό ή στο εαρινό. Επίσης, σε τι διαφέρει η απλή πρακτική από εκείνη του ΕΣΠΑ; (μέσω ΕΣΠΑ πληρώνεσαι ενώ στην απλή όχι)
Πώς γίνεται να μη πληρώνεσαι αφού θα είναι για 2 μήνες 8 ώρες την μέρα; Και είναι και υποχρεωτική για πτυχίο..

Δεν ξέρω ακόμα αν θα την κάνω στο χειμερινό ή στο εαρινό. Επίσης, σε τι διαφέρει η απλή πρακτική από εκείνη του ΕΣΠΑ; (μέσω ΕΣΠΑ πληρώνεσαι ενώ στην απλή όχι)
Πώς γίνεται να μη πληρώνεσαι αφού θα είναι για 2 μήνες 8 ώρες την μέρα; Και είναι και υποχρεωτική για πτυχίο..

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

31-07-24

09:37
Α δεν ειξερα οτι υπαρχει απλη απληρωτη και βαρια ΕΣΠΑ πληρωμενη...για μενα ολες πληρωμενες ηταν. Οταν εχουμε λευτα δηλαδη.Αυτό με την πρακτική, που στη σχολή μου είναι υποχρεωτική με έχει μπερδέψει πάρα πολύ..
![]()
Οκ αν παρεις την ΕΣΠΑ να παρεις μεγαλο κουτι να βαλεις τα λευτα ..βαλιστα να παρεις
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

31-07-24

12:02
Αα νόμιζα η μία δεν πληρώνεται, λέω κι εγώΑ δεν ειξερα οτι υπαρχει απλη απληρωτη και βαρια ΕΣΠΑ πληρωμενη...για μενα ολες πληρωμενες ηταν. Οταν εχουμε λευτα δηλαδη.
Οκ αν παρεις την ΕΣΠΑ να παρεις μεγαλο κουτι να βαλεις τα λευτα ..βαλιστα να παρεις

Πόσο πληρώνεται; Κάτι για 260€ διάβασα τον μήνα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

31-07-24

13:25
Ναι ναι καλη μου 260+ το μηνα ...και 1€ για ΕΦΚΑ αλλα θα τα παρεις οταν εχουν . 6-8 μηνες μεταΑα νόμιζα η μία δεν πληρώνεται, λέω κι εγώ
Πόσο πληρώνεται; Κάτι για 260€ διάβασα τον μήνα.
Βεβαια πριν λιγο καιρο ενα πανεπιστημιο ειχε ανακοινωσει το τεραστιο 59€ το μηνα ...δεν θυμαμαι πιο... αν και εγω το δημοσιευσα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

31-07-24

13:33
Η υπεύθυνη μας στο τμήμα 260€ γράφει πάντωςΝαι ναι καλη μου 260+ το μηνα ...και 1€ για ΕΦΚΑ αλλα θα τα παρεις οταν εχουν . 6-8 μηνες μετα
Βεβαια πριν λιγο καιρο ενα πανεπιστημιο ειχε ανακοινωσει το τεραστιο 59€ το μηνα ...δεν θυμαμαι πιο... αν και εγω το δημοσιευσα

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

31-07-24

13:38
Δεν ξερω τι ειναι κανονικη εριφυλη μου ... πρωτη φορα το ακουω..Η υπεύθυνη μας στο τμήμα 260€ γράφει πάντωςαλλά νόμιζα αυτά είναι μέσω ΕΣΠΑ και ότι η κανονική δεν πληρώνεται
Ε ενταξει αν παρουν λευτα οτι παλια απο εσπα θα δωσσουν 260 ...αν παρουν πιο λιγα ,λιγοτερα.
Αυτο το 260 το ξερω πριν απο ~10 χρονια που εκανε το αδελφι πρακτικη ..τοσο ηταν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...