Σωτηρία
Νεοφερμένο μέλος
Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.

16-01-22

21:28
ξερει κανεις που μπορω να βρω θεματα οεφε;
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Έχει γράψει 239 μηνύματα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

16-01-22

22:29
Εγώ την ύλη βλέπω

Φαίνεται δεν τα έχουν ανεβάσει ακόμα

Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

16-01-22

22:51
Ας κοιτάξει την ύλη και τα θέματα των προηγούμενων ετών, αυτό κάνω εγώ, αυτό κάνουμε σχεδόν όλοι, μέχρι να βγουν τα θέματα!! Επίσης αν πας φροντιστήριο θα σε ενημερώσουν εκεί!!Εγώ την ύλη βλέπω
Φαίνεται δεν τα έχουν ανεβάσει ακόμα![]()
Margr
Νεοφερμένο μέλος
Η Margr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

17-04-22

13:17
Γεια σας, μπορεί κάποι@ να αναρτήσει τα χθεσινά θέματα των λατινικών;
nimbus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 238 μηνύματα.

17-04-22

14:16
Δ
Δεν έχουν βγει ακόμαΓεια σας, μπορεί κάποι@ να αναρτήσει τα χθεσινά θέματα των λατινικών;
Margr
Νεοφερμένο μέλος
Η Margr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

17-04-22

15:53
Εννοώ αν τα έγραψε κάποιος χθες και μπορούσε να τα ανεβάσει σε pdf. Θα πάρει καιρό να βγουν επίσημα.
xakounaamatata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

17-04-22

17:35
Από όσο ξέρω τα γράφουν σε χαρτιά που παραδίδουν στους καθηγητές, οχι σε pdf...Εννοώ αν τα έγραψε κάποιος χθες και μπορούσε να τα ανεβάσει σε pdf. Θα πάρει καιρό να βγουν επίσημα.
Margr
Νεοφερμένο μέλος

17-04-22

19:54
Τα γράφουν σε χαρτιά και μετά αν θέλουν οι μαθητές τα κρατούν.
xakounaamatata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

18-04-22

10:11
Είμαι αρκετά σίγουρη όχι η αναδημοσίευσή τους θεωρείται παράνομη, αλλιώς θα το κάναν όλοι και θα τα αναρτούσε ο ίδιος ο οεφε ή όπως λέγεται. Ούτως ή άλλως ο ΟΕΦΕ είναι χρήσιμος μόνο γιατί έτσι ''καίγονται'' θέματα, όχι για τα ίδια τα θέματαΤα γράφουν σε χαρτιά και μετά αν θέλουν οι μαθητές τα κρατούν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- papamitc
- zodiacrube
- Ilovemycats27
- Marcos.Kis
- konstantina91
- Αποφοιτος
- Alex53
- cummer44
- SKG
- dimi2024
- mermaid89
- Physicsstudent
- Hased Babis
- Alex2006
- tapeinoxamomilaki
- Magigi
- Anta2004
- ΒΑΣΩ ΠΑΟ 13
- athinoula
- F1L1PAS
- Ντεμυ
- Chrysak25
- Mammy Nun
- oups
- Cat lady
- Than003
- menual
- spring day
- Maynard
- SlimShady
- margik
- Pharmacist01
- nimbus
- Margr
- xakounaamatata
- KingPoul
- constansn
- Unboxholics
- vikigl68
- PanosBat
- Marple
- GeorgePap2003
- Billys 13
- theodoraooo
- panosveki
- Scandal
- Dr. Gl. Luminous
- george777
- Nickt23
- QWERTY23
- Joji
- hlias2000
- Αναστασία197
- Alex_Alex
- spinalgr1990
- Markiz
- DeWiN
- Markos
- Schlimazel
- Lia 2006
- Panagiotis849
- rozaktinovolia
- Σωτηρία
- barkos
- angies
- Georgekk
- Theodora03
- ale
- Kokro
- Φωτεινη Τζα.
- Mapas26
- ggl
- George_dr
- desp1naa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.